- 21 Mayıs 2013
- 1.690
- 2.230
- 133
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Evet aynen öyle. Kurtuldum demesi lazım. Bu böyleyse evlendikten sonra kimbilir neler yapardı.Kuzum bu ne kadar karaktersiz birisiymiş sakın muhatap olma nereye saldıracağını şaşırmış şükür kurtuldun.
Aynen canim adam emir kipiyle konuşuyor sanki karşısında köle var karakteri bozuk bu adamdam bir cacık olmazEvet aynen öyle. Kurtuldum demesi lazım. Bu böyleyse evlendikten sonra kimbilir neler yapardı.
Çok şükür ayrıldıkAynen canim adam emir kipiyle konuşuyor sanki karşısında köle var karakteri bozuk bu adamdam bir cacık olmazusuyenprenses
Karşılaştığında bile çok muhattap olmaEvet aynen öyle ya Hiç kimse sormadı hiç şimdi noldu
Hala senin ona yalvaracagını düşünüyordurHala instagramda fotoğraflarımız duruyor ben çoktan sildim amacı ne bunun kaldırmamış daha
Evet kesinlikleHala senin ona yalvaracagını düşünüyordur
Engelledim zaten her yerden ama telefonumda mesaj engelleme yok aradı engelli telefonu aç diyor geri dönüş yapmadım ben de çünkü sürekli korkuyorum ne dicek bu sefer diye kalbim sıkışıyor
Evet canım çok yanlıştı sevgi işte göremedimAilene de zaten ; " en çok size yapılan hakaretleri kaldıramadım " diye.
Onlara yapılardan sonra affedip barışman çok yanlıştı.
Engelle her yerdenEvet kesinlikle
Yuh artık ya. Hakikaten insanların gerçek yüzü ayrılırken ortaya çıkıyor.Evet çok şükür ya bana kurbanda aldığı koyunun bile (ki ailecek alma diye söylememize rağmen) parasını istedi düşünebiliyor musun ramazan paketi verdi iş yeri ailemin evine götürmem yasakladı gmtürücem diye onu denedim kızdı bağırdı
Engelledim değiştiricem inşallahEngelle her yerden
Gerekirse no nu degistir
Evet canım ben bunları nasıl kabul ettim sorsan ben suçluyum hala onun ve İlesinin gözündeYuh artık ya. Hakikaten insanların gerçek yüzü ayrılırken ortaya çıkıyor.
Aynen öyle ya illa evlenince mi mutlu oluyor insan asıl o zaman sorunlar başlıyor bundan sonra kendime değer vericem karşı tarafa değilsen nikah gününde de üzülcen düğün günü gelince de kendine zaman tanı bir iki ay bunları atlattıkça nasıl bir beladan kurtulduğun için sevinmeye şükretmeye başlıcan. şu hayatımda ki en doğru kararım diceksin emin ol ve ne olursa olsun lütfen ona geri dönme bu hayat evlilikten birini sevvmekten ibaret değil her şey gelip geçici daha kimler seni sevecek belki sen sevceksin hayatının geri kalan kısmı onsuz çok çok daha güzel olacak emin ol. gez dolaş eğlen hayatına bak artık
Sen ne iş yapıyorsunEngelledim değiştiricem inşallah
Kac kere uyardim seni. Ne kadar ikna etmeye çalıştım. Ama yok dinletemedim.Beni o kadar çok ezdiki ayrılmayacağıma emin olduğu andan beri eziyordu yeni yeni anlıyorum
Dinlemedim dinlemedim kafamı duvarla vurasım geliyor düğün zamanı ayrıldım daha mı iyi olduKac kere uyardim seni. Ne kadar ikna etmeye çalıştım. Ama yok dinletemedim.
Allah razı olsun canım Rabbim bana hep gösteriyor ben görmüyorum salak kafamHep konularını görüyordum ama yazmadım hiç.. öncelikle kendini toparla ve bir kurban kes.. böyle bir adandab kurtulduğuna şükret. Allah, defalarca gözüne soktu ama sen son şans dedin devam ettin. Fazla değil evlendiğin ilk yılı boşanma konularına başlardın.. ne saygı var adamda nede sevgi. Büyük geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?