Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Öyle ya da böyle,iyi veya kötü,düğünden kıl payı dönmüş bir kadın var karşınızda. Varsayalim ki dunyanin en haksız,en kotu,en nemrut kadini olsun. Acimasiz yorumlarinizi yine de hak etmezdi. Yaziktir. Dugunden kil payi dönmüş diyorum. Allah kalbinize selamet versin sizin,taslasmissiniz.

Prenses ben senin bunu atlatacagina inanıyorum sekerim,dik dur arkana bakma,daha guzelleri karşına cikacak gönlün ferah olsun.

Şimdi günlüğümü okuyorum neler yapmıç neler de susmyşum Allah a havale ediyorum onu ve dalga geçen herkesi

Prenses bence çok iyi biri ama anormal davranışları da çoktu. Bazı şeyleri isteyerek kötülük olsun diye değil de elinde olmadan yapıyordu. Ama nişanlısının berbat biri olduğunu düşünmüyorum bence iyi bile sabretti. İnsanlar çileden çıktığı zaman böyle davranışlar gösterir her şeyin bir de öncesi var. Yani adam dün sabah kalkıp da böyle şeyler yapmaya başlamadı ki. Herkes nişanlıya sövüp sayıyor ama adam haksız sayılmaz taş olsa çatlardı. Ha bu ilişki kesinlikle olmaz şu saatten sonra çünkü prenses değişse bile - ki bence bu konuda çok yol kat etti- bazı şeylerin izi silinmez. Adam artık ilk hali gibi olmayacak hiçbir zaman ve her tartışmada eski konuları açacak. Tertemiz bir sayfa açmak ve yoluna bakmak her iki taraf için de en hayırlı olanı.

Benim de normal onun da normal aramızda pek fark yok ayrıca kendi evi bile yok
sevindim senin adına önüne bak hayatina bak seni böylesine ezmeye silmeye çalisan insanlari hayatina alma yaz günü cık gez dolaş hava mis canin isteyince agla ama birdaha dönme keyfine bak

Ben de evi yok diye dert ediyorsunuz sandım.
Yani bunu söylemek dile kolay ama olan olmuş. Kısmet değilmis demek ki. Her şeyden bi Hayır var . Düğün yarın mi
Hayır niye dert edeyim ki sözleşme yapcam senle ayrılınca bir şeu İsteme dedi ya onu açıklıyorum

Ben size her şeyi baştan anlatıcam bazı yerleri eksik anlattım onu çok kötülemesinler de ayrılmayalım diye bahanem olsun barıştığıma diye

Açıkçası adam adına sevindim.
Helal olsun aldı rövanşını.
Ben daha geç alır diye bekliyordum ama bugunlere nasipmis.

Açıkçası adam adına sevindim.
Helal olsun aldı rövanşını.
Ben daha geç alır diye bekliyordum ama bugunlere nasipmis.
Siz neler yaşadığımı asla bilmiyorsunuz ben de yeni ueni idrak ediyorum seviyorum diye çoğ6 şeyi görmemişim günlüğümü okuyorum şuan neler yazıyor neler ben nasıl sevdim by adamı nasıl kabul ettim bana yaptıklarını aklım almıyor

Ben size her şeyi baştan anlatıcam bazı yerleri eksik anlattım onu çok kötülemesinler de ayrılmayalım diye bahanem olsun barıştığıma diye
Burda seni adamdan zorla mı ayiriyorlardi da bazı yerleri kesip bictin
Nasıl komik.
Anlatmasan kim bilecekti ?
Çokta fifiydi bize göre yani.
İster adamı yağla bağla ister sirkeye yatır.
Bize göre mi şekil alıyordun ?
Hani öyle desem yahu ne alaka diyorum hala :)
Millet ayrıl diyordu inatla yapışıyordun.
Millet adama fazla yükleniyorsun etme diyordu seni kucağında hastane köşelerine tasiyordu.
Yani buradan nasil bir muamele gördün de böyle egzantrik hareket ettin desene bi ?
Bizeneydi yani mesela.
Madem ayrılmak istemiyordun buraya niye anlattin.
Kendi kendine köşede ayıl, bayil, barış heeec yani :)))

Kıza o kdr yüklenmişki kimileri. Oda haksız cogu yerde. Ama kimseye incitici kırıcı tek lafı olmadı. Bu neyin öfkesi bı neyin kini. Herkez bakıyorumda hemen asıp kesiyor. Hemen yakıp yıkıyor. Öyle kolaymı bir şeylere son vermek çekip gitmek.. biraz sakin olmayı denesek

El elin eşeğini türkü çığırarak ararmış. Burda her konuya boşan yazanlarla aynı kafa işte. Ama yine de nişanlıyı suçlayamıyorum. Herkesin bir sabır sınırı var o sınırı inatla aşarsak olabileceklerden de biz sorumluyuzdur. Prenses bu ilişkiyi iyi yönetemedi başta göstermesi gereken sakin tavrı sonda gösterdi ve adama işlemedi maalesef. Haklı suçlu diye bir olay yok yani. İki tarafa da tecrübe olmuştur

Çok çirkinsiniz çok kötü kalbinizde boğulun

Bana gülüp eğlenip dalga geçenler düğüne 3 gün kala ayrılsunlar da nasıl oluyormuş o zaman buraya yazsınlar Allaha havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…