- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Mesajdan engelleme var numarasını "spamla". O mesajlarını gidiyor sanır ama spam kutusuna düşer. Sen de okumamış olursun mis.Engelledim zaten her yerden ama telefonumda mesaj engelleme yok aradı engelli telefonu aç diyor geri dönüş yapmadım ben de çünkü sürekli korkuyorum ne dicek bu sefer diye kalbim sıkışıyor
Evet çok şükür ya bana kurbanda aldığı koyunun bile (ki ailecek alma diye söylememize rağmen) parasını istedi düşünebiliyor musun ramazan paketi verdi iş yeri ailemin evine götürmem yasakladı gmtürücem diye onu denedim kızdı bağırdıMesajdan engelleme var numarasını "spamla". O mesajlarını gidiyor sanır ama spam kutusuna düşer. Sen de okumamış olursun mis.
Prenses senin adına çok sevindim ben. Resmen üstündeki zehirli sarmaşığı atıyosun
Ne istiyosa ailen versin sen muhatap olma. Antalya gibi bi yerdesin çık dışarı denize git Allah aşkına böylesine can sıkmaya değer mi kurtulsun sadaka falan verEvet çok şükür ya bana kurbanda aldığı koyunun bile (ki ailecek alma diye söylememize rağmen) parasını istedi düşünebiliyor musun ramazan paketi verdi iş yeri ailemin evine götürmem yasakladı gmtürücem diye onu denedim kızdı bağırdı
Evet öyle yapıcam zaten teşekkür ederim hem de antalya merkezdeyim değerini bilmiyorum evden çıkasım gelmiyorNe istiyosa ailen versin sen muhatap olma. Antalya gibi bi yerdesin çık dışarı denize git Allah aşkına böylesine can sıkmaya değer mi kurtulsun sadaka falan ver
Hadi sabah bi kuaföre uğra ordan alışveriş yap sonra denize git. Kalk hadi madem bu saatte uyandınEvet öyle yapıcam zaten teşekkür ederim hem de antalya merkezdeyim değerini bilmiyorum evden çıkasım gelmiyor
Özür dilerim gerçektenAskolsun yasitiz usuyenprensesle
Kürekle ağzına vurcan o herifinYok arıyor açmadım aç telefonu yazmış
Aşkın gözü kördür demek doğruymuşBen de daha yeni yeni idrak ediyorum bir şeyleri fark ediyorum
Boşver akrabayıÇok haklısın neyse konuşurlarsa konuşsunlar ne yapılacak diye sormayan akrabalar niye ayrıldı diye sormaya gelmiş yazık ya iyiki evde değilim
Ben olsam antalyayı fethetmiştimNe istiyosa ailen versin sen muhatap olma. Antalya gibi bi yerdesin çık dışarı denize git Allah aşkına böylesine can sıkmaya değer mi kurtulsun sadaka falan ver
Evet aynen öyle ya Hiç kimse sormadı hiç şimdi nolduBoşver akrabayı
Dugun gunune kadar bir ihtiyacın var mı diye aramazlar bi olay oldugunda ne oldu diye kapına dikilirler. Kâlê alma gereksizleri
Hala instagramda fotoğraflarımız duruyor ben çoktan sildim amacı ne bunun kaldırmamış dahaNeden sana bu şekilde davranmasına izin veriyosun. Bir daha sana bu şekilde hakeret dolu msj atarsan seni savcılıga sikayet edicem de. İş yerinede aynı şekilde bildir. Bak daha yapıyormu.. tüm hesaplarını herkeze acık yap. Tüm resimlerini sil. Gez eylen bol bol kahkahalı resimler paylaş. Süslen püslen. Ne ölmesi ya ne depresyonu. Amann koy gitsin. Tohumuna paramı saydın..
Kuzum bu ne kadar karaktersiz birisiymiş sakın muhatap olma nereye saldıracağını şaşırmış şükür kurtuldun.Evet çok şükür ya bana kurbanda aldığı koyunun bile (ki ailecek alma diye söylememize rağmen) parasını istedi düşünebiliyor musun ramazan paketi verdi iş yeri ailemin evine götürmem yasakladı gmtürücem diye onu denedim kızdı bağırdı
Aman salla. Naparsa yapsın bundan sonra. Sen keyfine bak.Hala instagramda fotoğraflarımız duruyor ben çoktan sildim amacı ne bunun kaldırmamış daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?