Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Engelledim zaten her yerden ama telefonumda mesaj engelleme yok aradı engelli telefonu aç diyor geri dönüş yapmadım ben de çünkü sürekli korkuyorum ne dicek bu sefer diye kalbim sıkışıyor
Mesajdan engelleme var numarasını "spamla". O mesajlarını gidiyor sanır ama spam kutusuna düşer. Sen de okumamış olursun mis.
Prenses senin adına çok sevindim ben. Resmen üstündeki zehirli sarmaşığı atıyosun

Evet çok şükür ya bana kurbanda aldığı koyunun bile (ki ailecek alma diye söylememize rağmen) parasını istedi düşünebiliyor musun ramazan paketi verdi iş yeri ailemin evine götürmem yasakladı gmtürücem diye onu denedim kızdı bağırdı

Ne istiyosa ailen versin sen muhatap olma. Antalya gibi bi yerdesin çık dışarı denize git Allah aşkına böylesine can sıkmaya değer mi kurtulsun sadaka falan ver

Ne istiyosa ailen versin sen muhatap olma. Antalya gibi bi yerdesin çık dışarı denize git Allah aşkına böylesine can sıkmaya değer mi kurtulsun sadaka falan ver
Evet öyle yapıcam zaten teşekkür ederim hem de antalya merkezdeyim değerini bilmiyorum evden çıkasım gelmiyor

Evet öyle yapıcam zaten teşekkür ederim hem de antalya merkezdeyim değerini bilmiyorum evden çıkasım gelmiyor
Hadi sabah bi kuaföre uğra ordan alışveriş yap sonra denize git. Kalk hadi madem bu saatte uyandın

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnsanın gerçek yüzü ayrılırken ortaya çıkarmış. Rezil biriymiş boşver. Hiçbir aramasına cevap vermeyin. Çok acil bir evrak varsa elinizde PTT ne güne duruyor postalayin olsun bitsin. Eşyası ıvır zıvıri varsa da yollayın siz yüz yüze gelmeyin. Elalem konuşur. Ama her şeyi konuşur. Onlara uyarsak deliririz vallahi. Dik durarak milleti susturabilirsiniz. Utanıp sıkılırsaniz insanlar üstünüze gelir. Kuaföre alışverişe gidin. Olmadı tatile gidin kafa dinleyin.

Bu erkekler iyice veli nimetten sayiyorlar kendilerini sanki bir onlar var. Valla sevindim adina. Cik gez dolas. Kafani dagit. Zor gelebilir simdi ama zamanla alisirsi. İyi ki dersin kurtulmusum. Rabbim sansini bahtini acik etsin
.

bir süre işinden izin al, uzaklaş. kendini dinle, kendine bak, döndüğünde de mis gibi yenilenmiş tazelenmiş olarak dön. geçmişi kapat, artık iş ailelerde bırak onlar muhatap olsun. seninle iletişim kurmasına asla izin verme. ağzına geleni söyleyemezse zaten ona en büyük ceza o.

Kesinlikle insanın karakteri ayrılırken ortaya çıkıyor. Sen sakın onun hakaretlerine karşılık verme. Onunla muhatap olmaya tenezzül bile etme. Ne istiyorsa da verin sussun. Bi de sosyal medyada çok acıklı şeyler ya da aşırı eğleniyormuş gibi abartı şeyler paylaşma. Seni o kadar sakin ve normal görsün ki ya bu prenses nasıl bu durumu bu kadar kolay atlatır diye kendini yesin, hödük.

Çok haklısın neyse konuşurlarsa konuşsunlar ne yapılacak diye sormayan akrabalar niye ayrıldı diye sormaya gelmiş yazık ya iyiki evde değilim
Boşver akrabayı
Dugun gunune kadar bir ihtiyacın var mı diye aramazlar bi olay oldugunda ne oldu diye kapına dikilirler. Kâlê alma gereksizleri

Neden sana bu şekilde davranmasına izin veriyosun. Bir daha sana bu şekilde hakeret dolu msj atarsan seni savcılıga sikayet edicem de. İş yerinede aynı şekilde bildir. Bak daha yapıyormu.. tüm hesaplarını herkeze acık yap. Tüm resimlerini sil. Gez eylen bol bol kahkahalı resimler paylaş. Süslen püslen. Ne ölmesi ya ne depresyonu. Amann koy gitsin. Tohumuna paramı saydın..

Hala instagramda fotoğraflarımız duruyor ben çoktan sildim amacı ne bunun kaldırmamış daha

Kuzum bu ne kadar karaktersiz birisiymiş sakın muhatap olma nereye saldıracağını şaşırmış şükür kurtuldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…