• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Engelledim zaten her yerden ama telefonumda mesaj engelleme yok aradı engelli telefonu aç diyor geri dönüş yapmadım ben de çünkü sürekli korkuyorum ne dicek bu sefer diye kalbim sıkışıyor

Ailene de zaten ; " en çok size yapılan hakaretleri kaldıramadım " diye.

Onlara yapılardan sonra affedip barışman çok yanlıştı.

Evet çok şükür ya bana kurbanda aldığı koyunun bile (ki ailecek alma diye söylememize rağmen) parasını istedi düşünebiliyor musun ramazan paketi verdi iş yeri ailemin evine götürmem yasakladı gmtürücem diye onu denedim kızdı bağırdı
Yuh artık ya. Hakikaten insanların gerçek yüzü ayrılırken ortaya çıkıyor.

sen nikah gününde de üzülcen düğün günü gelince de kendine zaman tanı bir iki ay bunları atlattıkça nasıl bir beladan kurtulduğun için sevinmeye şükretmeye başlıcan. şu hayatımda ki en doğru kararım diceksin emin ol ve ne olursa olsun lütfen ona geri dönme bu hayat evlilikten birini sevvmekten ibaret değil her şey gelip geçici daha kimler seni sevecek belki sen sevceksin hayatının geri kalan kısmı onsuz çok çok daha güzel olacak emin ol. gez dolaş eğlen hayatına bak artık

sen nikah gününde de üzülcen düğün günü gelince de kendine zaman tanı bir iki ay bunları atlattıkça nasıl bir beladan kurtulduğun için sevinmeye şükretmeye başlıcan. şu hayatımda ki en doğru kararım diceksin emin ol ve ne olursa olsun lütfen ona geri dönme bu hayat evlilikten birini sevvmekten ibaret değil her şey gelip geçici daha kimler seni sevecek belki sen sevceksin hayatının geri kalan kısmı onsuz çok çok daha güzel olacak emin ol. gez dolaş eğlen hayatına bak artık
Aynen öyle ya illa evlenince mi mutlu oluyor insan asıl o zaman sorunlar başlıyor bundan sonra kendime değer vericem karşı tarafa değil

Hep konularını görüyordum ama yazmadım hiç.. öncelikle kendini toparla ve bir kurban kes.. böyle bir adandab kurtulduğuna şükret. Allah, defalarca gözüne soktu ama sen son şans dedin devam ettin. Fazla değil evlendiğin ilk yılı boşanma konularına başlardın.. ne saygı var adamda nede sevgi. Büyük geçmiş olsun canım.

Hep konularını görüyordum ama yazmadım hiç.. öncelikle kendini toparla ve bir kurban kes.. böyle bir adandab kurtulduğuna şükret. Allah, defalarca gözüne soktu ama sen son şans dedin devam ettin. Fazla değil evlendiğin ilk yılı boşanma konularına başlardın.. ne saygı var adamda nede sevgi. Büyük geçmiş olsun canım.
Allah razı olsun canım Rabbim bana hep gösteriyor ben görmüyorum salak kafam

Back