- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Öyle deme tatlım her şerde bir hayır vardır. Onun gülüp eğlenmesi de sabun köpüğü. Erkeklere sonradan koyuyor. O çöküşe geçtiğinde sen kendini toparlamış güçlenmiş ve umutlanmış olacaksın.Dinlemedim dinlemedim kafamı duvarla vurasım geliyor düğün zamanı ayrıldım daha mı iyi oldu
usuyenprenses ben ailene hakaret ettiği konuda "bu adam bence hep böyle. her konuda sanki ilk defa böyle davranmış gibi yazıyorsun değil mi" diye sormuştum. Başka şeylere cevap verip buna net bir şey yazmamıştın.
Şimdi görüyoruz ki adam leş ağızlının tekiymiş zaten.
Konularında bu detayları yazmadığın için insanlar seni haksız buldu hep.
O kadar suçlandın, yine de sinirlenmedin, kimseye kötü bir şey söylemedin.
Sevgilini zihninde bize aklattın değil mi? Biz seni suçladıkça için rahatladı, devam etmen kolaylaştı bence.
"Aç lan telefonu" diye konuşan adamdan bir yol olmaz. Anlatmadığın neler var daha kim bilir.
Bırak ne yaparsa yapsın, sen kendi yaralarını sarmaya bak. O elemanla da ailen muhatap olsun, sen görüşme bile.
Kim ne söylerse söylesin barışma, hayatını mahvetme.
Evet bunların hepsi doğru o kadar iyi gözlemcisiniz ki hep kafamda onu aklamak için kötü taraflarını yazmak istemedim beni suçlasınlarki barıştığıma pişman ol iyim dedim ama olmadı daha çoook yaptığı şey varusuyenprenses ben ailene hakaret ettiği konuda "bu adam bence hep böyle. her konuda sanki ilk defa böyle davranmış gibi yazıyorsun değil mi" diye sormuştum. Başka şeylere cevap verip buna net bir şey yazmamıştın.
Şimdi görüyoruz ki adam leş ağızlının tekiymiş zaten.
Konularında bu detayları yazmadığın için insanlar seni haksız buldu hep.
O kadar suçlandın, yine de sinirlenmedin, kimseye kötü bir şey söylemedin.
Sevgilini zihninde bize aklattın değil mi? Biz seni suçladıkça için rahatladı, devam etmen kolaylaştı bence.
"Aç lan telefonu" diye konuşan adamdan bir yol olmaz. Anlatmadığın neler var daha kim bilir.
Bırak ne yaparsa yapsın, sen kendi yaralarını sarmaya bak. O elemanla da ailen muhatap olsun, sen görüşme bile.
Kim ne söylerse söylesin barışma, hayatını mahvetme.
Evet bunların hepsi doğru o kadar iyi gözlemcisiniz ki hep kafamda onu aklamak için kötü taraflarını yazmak istemedim beni suçlasınlarki barıştığıma pişman ol iyim dedim ama olmadı daha çoook yaptığı şey var
Evet ben de aynısını düşünüyorum
Çünkü konularında hep adam sakin, uysal gibi anlatıyordur ama benim konularıma yaptığı yorumlarda ne biçim kıl bi' herif olduğunu anladım
Keşke anlatsaydı da herkes bu kadar yüklenmeseydi prensese
Evet bunların hepsi doğru o kadar iyi gözlemcisiniz ki hep kafamda onu aklamak için kötü taraflarını yazmak istemedim beni suçlasınlarki barıştığıma pişman ol iyim dedim ama olmadı daha çoook yaptığı şey var
Bundan sonra hayatına bak gez denize git psikologla görüş arkadaşım gitti ve çok memnun kendinin değerini anladığını söylüyor sende bi danış konuş iyi gelir, dediklerine inanma kendini acındırıp barışmaya çalışır ilerde sakın barışma
Bundan sonra hayatına bak gez denize git psikologla görüş arkadaşım gitti ve çok memnun kendinin değerini anladığını söylüyor sende bi danış konuş iyi gelir, dediklerine inanma kendini acındırıp barışmaya çalışır ilerde sakın barışma
Aşıeı sinirli ve sinirlenince nd dediğini bilmez birisiSorunlardan kaçmak için böyle bir yol seçti demek ki.
Prensesin adamla ilgili kötü yorumlarına denk gelmedim ben hiç. Bir ara fake olduğunu da düşünmüştüm. Çünkü herkes yüklendikçe "ben haklıyım" diye diretip yine de affediyordu.
"Hak etmişim" diye düşündükçe devam etti.
Prensesin haksız olduğu noktalar da var ama adam her kavgada kayışı koparıyordu bence.
Kimsenin o kadar sakin, sabırlı olabileceğini düşünmüyorum.
Bu kez geri dönmez umarım.
Babsm sürekli ezer sus konuşma sen ne bileceksinki der devamlıPrenses yanlış anlamazsan sana bişey sormak istiyorum
Çocukken ezildin mi hiç anne babadan kardeş veya arkadaş tarafından
Kim olduğu önemli değil.. ama senin kendini suçlu hissetmen, karşı tarafı haklı çıkarmak uğruna kendinden vazgeçmen.. bilemiyorum ya kıyamadım
İnşaAllah bundan sonra TEK değerli kişinin kendin olduğunu anlarsın
Ben bir anneyim çocukların var canımı verebileceğim.. Ama önce kendimi düşünüyorum önce ben iyi olmalıyım çünkü ben iyi olmazsam kendimi düşünüp ayakta kalmayı bırakırsam ne onlara yetebilirim ne de örnek bir anne olup kızlarıma güçlü kadın, oğlumada kadının her zaman ayakta olmayı başarmış dik duruşlu bir varlık olduğunu gösterip her zaman saygı duyacağı bir birey olduğu imajını verebilirim
Önce sen iyi ol sonra bak herkes nasıl değişiyor.
Tam tahmin ettiğim gibi işteBabsm sürekli ezer sus konuşma sen ne bileceksinki der devamlı
Hayır düğün iptal her şey iptalEvlendin mi piremses
Bi aydınlat bizi hele
Benim de normal onun da normal aramızda pek fark yok ayrıca kendi evi bile yokevlenmek icin bosaniyorum dan tut evlilik sözlesmesi nedir yahu... insanin fikri neyse zikri de odur..
Maddi durumun nedir? Nasil konusuyor bu hödük böyle?
Benim de normal onun da normal aramızda pek fark yok ayrıca kendi evi bile yok
Evet psikoloğa gidicem her şeyi düzeltip hayatıma yeniden başlıcamönceki yorumlarda senin ailenin onu yolmasini dusundugunden bahsetmissin.
kendince bu sürec icinde öyle hissetmis ve varsaymis o yüzden önlem olarak öyle konusmus bence.
belki de sinirden dir.
ama olaylar iyice cirkinlesmis saygi kalmamis canim. ayriliginiz isabet olmus.
suan onunla evlendigini düsün mesela..ara ara aklina sana söyledikleri gelir ve özsaygindan olursun.
yeni bir iliski kurursun ileride. saygiyi bilen kaybetmemeye calisan ve olgun bir erkekle.
daha neseli ve saglam temelleri olan bir evlilige adim atma ihtimalin varken yüzgöz olunmus bir iliski icin üzme kendini.
hepimiz sevdik sevildik olmadi. yeniden severiz seviliriz. bu hep böyle oldu böyle olacak. acini yasa ama acida kalma.
utanma da boynunu bükme de. insanlar okadar da önemsemiyor baskalarini. ellerine dedikodu malzemesi cikiyor onunla geciriyorlar hayatlarini. boslar yani.
sen hayatini yasamaya devam et. bu olaylardan ders cikar. artik önün acildi yeni ve saglam bir iliskiye..böyle bir bakis acisiyla bak.
Evet psikoloğa gidicem her şeyi düzeltip hayatıma yeniden başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?