- 5 Ekim 2013
- 2.278
- 6.580
- 358
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Teşekkürler cevap için hatirlar gibi oldum çocuğun üstüne varmislardi sanki o zamanda. İkiside haksiz bence. Ama daha nisanliyken boşanmak için evleniyorum dediyse insan o düğünde nasil oynar.
Ya yanlış anlamayın ama ikisinin de garip tepkileri var yani bence başka ilişki yaşasalarda mutlu olamayacaklar acaba terapi mi alsalar evliliği öne atıpBence baştan aşağı sorunlu bir ilişki.
İki taraf fazlaca zıt.
Çocuk ağzına geleni söylemeyi kendine hak görüyor, piremses ise nazlı narin.
Bence güçlenmeli yoksa hayat onu cok uzecek...
Ya yanlış anlamayın ama ikisinin de garip tepkileri var yani bence başka ilişki yaşasalarda mutlu olamayacaklar acaba terapi mi alsalar evliliği öne atıp
Ben fıtrattan ayrı insan olarak da yanı atıyorum prenses a kişisiyle ilişki yasadı bence başka adam yine bıkar küçük sorunları buyutuyor.Yok canım neden yanlış anlayayım.
Ben de az dil dökmedim prensese.
İkisi birey olarak farklı fıtrattalar.
Ne bileyim çocuk bıkmış bezmıs gıbı.
aynen öyle fazla naz aşık usandırır.Ben fıtrattan ayrı insan olarak da yanı atıyorum prenses a kişisiyle ilişki yasadı bence başka adam yine bıkar küçük sorunları buyutuyor.
Adam başta normalmiş de en son da baya çıldırmıs onunda birey olarak ihtıyacı var
Tam denksiniz lütfen evlenin.ben onu hala biraz adam sanmıştım adam değilmiş
şimdi de bana sinsi yazmış sabahta sinsirella diyor
Bu açıdan bakmamıştım ama adam düzlebilir sonradan çıldırmıs konulara baktım da baştan baya piremsese katlanmısTam denksiniz lütfen evlenin.
Başkaları yanmasın en azından.
Ayrılsaydı.Bu açıdan bakmamıştım ama adam düzlebilir sonradan çıldırmıs konulara baktım da baştan baya piremsese katlanmıs
Aynen bende böyle düşünmeye başladım ciddenVallahi bazı üyeler kesinlikle sosyal deney için aramıza sokulmuşlar.
Hahah dayayadabılır hanı beklerımAyrılsaydı.
Prenses alnına silah dayamadı sonuçta.
:)
Eski konuları merak ediyorsan bak şöyle söyleyeyim, aynısını yorum olarakda yazdım zaten, bu prensesin nişanlısının yerinde olsam bu kızdan sonra kadınlardan soğur gay olurdum :/Tekrar yazıyorum arada kaynamasın diye...Sen sadece son olayı anlatmışsın, önceki konularına da bakılamıyor kısıt getirmişsin...Adam sana neden kinli sence? Sen de hata yaptın mı hiç? Objektif anlatsan
:)))))Hahah dayayadabılır hanı beklerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?