Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Teşekkürler cevap için hatirlar gibi oldum çocuğun üstüne varmislardi sanki o zamanda. İkiside haksiz bence. Ama daha nisanliyken boşanmak için evleniyorum dediyse insan o düğünde nasil oynar.

Bence baştan aşağı sorunlu bir ilişki.
İki taraf fazlaca zıt.
Çocuk ağzına geleni söylemeyi kendine hak görüyor, piremses ise nazlı narin.
Bence güçlenmeli yoksa hayat onu cok uzecek...

Bence baştan aşağı sorunlu bir ilişki.
İki taraf fazlaca zıt.
Çocuk ağzına geleni söylemeyi kendine hak görüyor, piremses ise nazlı narin.
Bence güçlenmeli yoksa hayat onu cok uzecek...
Ya yanlış anlamayın ama ikisinin de garip tepkileri var yani bence başka ilişki yaşasalarda mutlu olamayacaklar acaba terapi mi alsalar evliliği öne atıp

Ya yanlış anlamayın ama ikisinin de garip tepkileri var yani bence başka ilişki yaşasalarda mutlu olamayacaklar acaba terapi mi alsalar evliliği öne atıp

Yok canım neden yanlış anlayayım.
Ben de az dil dökmedim prensese.
İkisi birey olarak farklı fıtrattalar.
Ne bileyim çocuk bıkmış bezmıs gıbı.

Yok canım neden yanlış anlayayım.
Ben de az dil dökmedim prensese.
İkisi birey olarak farklı fıtrattalar.
Ne bileyim çocuk bıkmış bezmıs gıbı.
Ben fıtrattan ayrı insan olarak da yanı atıyorum prenses a kişisiyle ilişki yasadı bence başka adam yine bıkar küçük sorunları buyutuyor.
Adam başta normalmiş de en son da baya çıldırmıs onunda birey olarak ihtıyacı var

aynen öyle fazla naz aşık usandırır.
valla ben de nazlı erkeklerı cekemıyorum.
demek kı söz dogru

kusura bakma ama bu adam sana bu kadar iyi dayandı hala aynı kafada devam ediyorsun insan müsveddesi diye bahsettiğin biriyle evlenme zaten.

Prenses,adamı delirtmişsiniz en sonunda.Ben bu adamla ilgili çok eski konularınızı hatırlıyordum,gayet normal bir tipti.
Aşırı nazlısınız,para ile ilgili konularda illa ben diyorsunuz.Bu şekilde hayat geçmez,sadece sevgiliniz değil kimse bu kadarını çekmez.Biraz kendinize çeki düzen verin,bu adamdan da ayrılın.Bundan sonraki ilişkilerinizde ''prenses'' modundan çıkın.

yol yakınken ayrılmak çok daha iyi evlenip boşanmaktansa
kuzum başka adam mı yok ya

Senin geçimsiz olduğunu hepimiz biliyoruz. Amenna.

Ama şu son birkac konuda sen haklısın.

Ailene sana türlü çeşitli hakaretler, dolandırıcı açgözlü paragöz imaları... daha evlenmeden boşanma tehditleri...

Bunlar dışarıdan bakında sizin evliliğiniz için iyi şeyler vaad etmiyor.

Sonu boşanma olacak zaten evlenirsen. Evlenme.

Sen geçimsizsin de adam sütten çıkma ak kaşık mı... değil.

Senin hataların bir insanı üzmeye yetecek kadar hatalardı.

Ama bu adamın hakaretleri ayrılmayı gerekli kılan hareketler.

Bir insanı kıskançlıkla bunaltmak başka... annesine hakaret edip daha evlenmeden boşanmakla suçlamak bambaşka.

Bu açıdan sen nişanlınla kıyas edilmeyecek kadar masum kalıyorsun bence

Evlenme stresi filan da değil bu. Her stres yaptığında gelip bu şekilde yıkıcı mı olacak.. iyi insan strea anında da kriz yönetebilmeli.

Benim düğünüm kadar stresli olamaz hiçbir düğün. Esimin ailesi düğün salonuna geldi. Düğün sonunda gitti. Misafir gibi.

Eşim tek başına kendi kuaföre gitmek,arabayı temizletmek,arabayi süsletmek, beni kuaförden almak, diş çekime katılmak , beni evden çıkarmak, uzaktan gelen akrabalari gidip otogardan almak, alamadıklarına yolu tarif etmek,kaybolanlari gidip aramak gibi işleri tek başına yaptı. Sonrasında eniştem geldi de arabayi süsletme işine yardımcı oldu sağ olsun.

Kardeşleri gelmedi çünkü. Halen daha ne kadar bunaldığını anlatır. Ama yakıp yıkmadı buraları.

Zaten bi tek o stresli değil. Herkes kendine göre stresli yani.

Sana edilen bu lafların aciklamasi stres değil.

Bak annem yanımda. 60 yaşında kadın. Bize inanmiyorsun onun tecrübesine inan. Bu is olmaz bu iş yıkıldı diyor.

Sana daha önce de yazmıştım. Boşanırsan döverim seni demiştim. Döveceğim. Ağır konuşup kalbini kıracağım.

Zorla güzellik olmaz. Burda bitir.

önceki konularınızı pek bilmiyorum ama bir insan için bu kadar çok konu açıp fikir alıyorsanız ne evlenmeye uğraşıyorsunuz anlamadım.
set takı altın olayları bana saçma geliyor bunlar gerçekten birbirini sevmeyen insanların birbirlerinden bekledikleri şeyler bence. sevmiyorsanız neden evleniyorsunuz bu hayat ikinizin.
ama 300 lira için böyle saçma sapan triplere giren bi adamla da yani hayat geçer mi ya.
eğer gerçekten çok istediyseniz ve böyle cevap verdiyse adam size değer vermiyor belli ki. evlenip ne yapacaksınız?
ayrıca bence takabileceğiniz güzel bi kolye alın set met nerede takacaksınız Allah aşkına :/

Ortada buluşmayın. Kesinlikle evlenme. Daha evlenmeden böyle olan evlendikten sonra kan kusturur. Bence aileni dinle ve evlenme

Tekrar yazıyorum arada kaynamasın diye...Sen sadece son olayı anlatmışsın, önceki konularına da bakılamıyor kısıt getirmişsin...Adam sana neden kinli sence? Sen de hata yaptın mı hiç? Objektif anlatsan
Eski konuları merak ediyorsan bak şöyle söyleyeyim, aynısını yorum olarakda yazdım zaten, bu prensesin nişanlısının yerinde olsam bu kızdan sonra kadınlardan soğur gay olurdum :/
Pipimi keser atardım yani o derece, ki bi daha başıma böyle bir bela sarmasın ://
Burada "nişanlım takı almıyor sahte alalım diyor, cimri, terbiyesiz" diyen bu pirensesin şuan ağzındaki dişler bile o nişanlısının parasıyla yapıldı gerisini siz düşünün adam gerçekten cimri mi değil mi...
Şu eski konuları gizleme uygulaması yeni geldi foruma, tam bir hezeyan. İşte böyle üyeler gizliyorlar eski konularını, sanki o saçmalıkları yapanlar, o kadar hatalı olanlar, hayatlarındaki insanları delirtip sonra kocam/sevgilim/nişanlım çok değişti yaouuvvv diyenler kendileri değilmiş gibi sıfırdan tertemiz bir sayfada, işin aslını bilmeyen üyeler tarafından haklı görülüp, ego tatmini yapıyorlar.
Dikkat edersen işine gelmeyen hiç bir yoruma cevap yazmıyor sevgili konu sahibi piremsesimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…