- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Şikayet edebilirim dimi?Sonunuzun ayrılık olmaması diyorum basit görülmesi sizce normalmiydi?
Ha baştan sizin davranışlarınız da normal değil ayrıca büyük harf yasak
Nişan alışverişi konusunda böyle davrandiysa yapabilir. O zaman neydi ki problem esya alimi parasi mi, çok esya aldirmak miydiYapacak insan değil miydi?
Tatlım bu adam nişan alışverişi yüzünden annene hakaret etti ve seni terk etti?
benim hayatım büyük harf olmuş yavSonunuzun ayrılık olmaması diyorum basit görülmesi sizce normalmiydi?
Ha baştan sizin davranışlarınız da normal değil ayrıca büyük harf yasak
Piremses hanım baştan normal davransaydınız olmazdı ama iyi ki de evlenmemıssınız hem sen hem o adam gidin ne bıleyım fakirlere bir şeyler dagıtım şükür edinbenim hayatım büyük harf olmuş yav
Evet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?
Adam prensesin 5.000 tllik diş yaptırmasını kendiliğinden ödedi, kıza kontör falan alıyordu. Paradan kaçan adam değil normalde. *Normalde*Yapacak insan değil miydi?
Tatlım bu adam nişan alışverişi yüzünden annene hakaret etti ve seni terk etti?
Kesinlikle öyle yaptığın tüm iyilik ve fedakarlıkların enayilik olduğunu karşındakinin hiç de haketmeyen biri olduğunu görünce anlıyorsun da iş işten geçiyor.. Ahh şu körolası sevda..Sozum meclisten dışarı ama iyilik ve enayilik arasinda ki ince cizgiyi ayarlamak butun mesele...
Aynen yiNişan alışverişi konusunda böyle davrandiysa yapabilir. O zaman neydi ki problem esya alimi parasi mi, çok esya aldirmak miydi
Eşya da değil, bildiğiniz ıvır zıvır şeyler yuzunden.Nişan alışverişi konusunda böyle davrandiysa yapabilir. O zaman neydi ki problem esya alimi parasi mi, çok esya aldirmak miydi
Piremses bıltırmıs olabılır mi ben saniyesınde ayrılırdımAdam prensesin 5.000 tllik diş yaptırmasını kendiliğinden ödedi, kıza kontör falan alıyordu. Paradan kaçan adam değil normalde. *Normalde*
Erkekleri sevmıyorum ama sağmalık inek de değiller bence...Adam prensesin 5.000 tllik diş yaptırmasını kendiliğinden ödedi, kıza kontör falan alıyordu. Paradan kaçan adam değil normalde. *Normalde*
Teşekkürler cevap için hatirlar gibi oldum çocuğun üstüne varmislardi sanki o zamanda. İkiside haksiz bence. Ama daha nisanliyken boşanmak için evleniyorum dediyse insan o düğünde nasil oynar.Aynen yi
Eşya da değil, bildiğiniz ıvır zıvır şeyler yuzunden.
Prenses profılını gızledıgı ıcın tam detay yazamıyorum sımdı.
Ama cocuk anasına hakaret ettı prensesı de terk ettı sonra az az mesajlastılar ve durumları bu.
Yani bu adam başlarda prensesin yazdıklarına göre cimri, paradan kaçan bir adam değildi. Son konularında böyle oldu, muhtemelen taleplerden yıldı artık.Erkekleri sevmıyorum ama sağmalık inek de değiller bence...
Sureklı beklentıde olan kadınlar husrana ugrar, keza durum oyle demek kı.
Ah şööne bır yaglı gapı bana da olsaydı ne rol keserdım
Hakkını yemeyeyim şimdi prenses kendisi istememiş, adam kendiliğinden ödemiş.Bir dakıka 5000 lik diş mi abooo ben hayatta bunu kabul edemezdim
Ya parasi varsa senin yoksa edersin sonuçta nisanlin o da sağlık konusu ama evlenince oderim derdim ben ve öderdim işe girip o kadar parayı kenara atardim evliliğimizde ilersi için bu kadar uzak bakmayin bence. Sağlık önemli bize bir şey olsa eşlerimiz yine bakmalı bizde onlara bakmaliyiz. Evli olmak çatı altinda birlesmek degil ki sadece. Nişanda bunun başı olduğundan saglik konusunda sıkıntı yok benceBir dakıka 5000 lik diş mi abooo ben hayatta bunu kabul edemezdim
Ama ben yine de dusunurdum sonucta 5000 adam takı yapmıyor sorardımYa parasi varsa senin yoksa edersin sonuçta nisanlin o da sağlık konusu ama evlenince oderim derdim ben ve öderdim işe girip o kadar parayı kenara atardim evliliğimizde ilersi için bu kadar uzak bakmayin bence. Sağlık önemli bize bir şey olsa eşlerimiz yine bakmalı bizde onlara bakmaliyiz. Evli olmak çatı altinda birlesmek degil ki sadece. Nişanda bunun başı olduğundan saglik konusunda sıkıntı yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?