Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Geldim geldim:)

Nasıl gelişti peki anlatsana
Ben babama anlattım babam onu aradı açmadı bana yazmış baban beni aramasın ben de babama söyledim kızmış babasını aramış sonra ablası babası beni aradı söyledim ben de istemiyorum diye

çok tatlısın valla sinirlerim çok bozuk ya

teşekkürler :) erkekler nişanlanınca biraz cimri gibi oluyor çünkü çok açıklayamıyorlar planlarını gurur yapıyorlar. bana sen biraz çevrenin gazına geliyorsun gibi geldi istekler konusunda karşı tarafı da anla biraz. madem çakma duruyor imitasyonları belli oluyor kuyumcudan altın kiralayın. senin de içine daha çok siner.

olabilirmiş aklıma gelmemişti ama iş işten geçti artık
ailesine istekleri hiiç bitmiyor demiş

Adam kendi kendine gelmedi bu hale. Canından bezmiş belli ki.
Ama haddini aşalı da çok oluyor.
Konu ne olursa olsun, iyice çirkinleşti artık.
Boşanmak istemiyorsanız evlenmeyin. Bu ilişkiden hayır gelmez, siz de biliyorsunuz.
İsterse 10. kez nişan atıyor olun. Laf edeceğini düşündüğünüz insanlar siz mutsuzken oturup sizinle ağlamayacak.
Şimdi ayrılmazsanız çok pişman olacaksınız.
Ayrılın, iyi bir terapi almadan da bu işlere girmeyin bir daha.

Ben babama anlattım babam onu aradı açmadı bana yazmış baban beni aramasın ben de babama söyledim kızmış babasını aramış sonra ablası babası beni aradı söyledim ben de istemiyorum diye

Cesarete bak öküzdeki bide aramasın demiş hıyar,sen bir daha sakın onlrla muhattapolma,ararsada artık bitti diyeceksin.

Cesarete bak öküzdeki bide aramasın demiş hıyar,sen bir daha sakın onlrla muhattapolma,ararsada artık bitti diyeceksin.

Adam konu sahibinin ailesine hakaret etmiş, konu sahibi de barışmış. Adamdaki cesaret oradan geliyor herhalde. İstediği gibi davranıyor, sonra pişman olursam nasıl olsa affeder diyordur.

Aradı açmadım aç aç dedi sakince konuşcam dedi açtım işte güzelce bitirelim dedi tamam dedim ben de yok ben seni seviyorum ama mutlu olcağımızı düşünmüyorum evlendikten sonra da boşancaz diye kesin br şey yok mutlu olursak niye boşanalım diyor neyse bitti dedik kapattık

Güzelce uzun bir paragraf yazarak anlatsana olayları. Parça parça yorumlara yazıyorsun. Bu kadar insan dertlenip sana yorum yazıyor. Herkes bir açıklamayı hakediyor.

Adam konu sahibinin ailesine hakaret etmiş, konu sahibi de barışmış. Adamdaki cesaret oradan geliyor herhalde. İstediği gibi davranıyor, sonra pişman olursam nasıl olsa affeder diyordur.

Biliyorum onu annesine laf söylemişti,nasılsa gene afferder düşüncesinde olup yoluna devam etti öküz bozuntusu.

Geri zekalı resmen bunun IQ'su kaç böyle.
Sen varya adak ada hemen sevabına kes gitsin.

Dügünde gümüş su yolu mu takacak yetmiyor bide imitasyonu mu alalım dedi yuh cimrilikte son nokta

Yahu adam takılacak setleri falan almış zaten.
Prenses düğün öncesi uyduruk takı takıyorlar ya kuaforden cıkınca dugune kadar onu ıstemıs.
Her sey de erkek tarafından ıstenmesıne gerek yok kı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…