• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne 2 gün kala ayrılan var mı? Boşanmak için evleniyormuş

Eski konuları merak ediyorsan bak şöyle söyleyeyim, aynısını yorum olarakda yazdım zaten, bu prensesin nişanlısının yerinde olsam bu kızdan sonra kadınlardan soğur gay olurdum :/
Pipimi keser atardım yani o derece, ki bi daha başıma böyle bir bela sarmasın ://
Burada "nişanlım takı almıyor sahte alalım diyor, cimri, terbiyesiz" diyen bu pirensesin şuan ağzındaki dişler bile o nişanlısının parasıyla yapıldı gerisini siz düşünün adam gerçekten cimri mi değil mi...
Şu eski konuları gizleme uygulaması yeni geldi foruma, tam bir hezeyan. İşte böyle üyeler gizliyorlar eski konularını, sanki o saçmalıkları yapanlar, o kadar hatalı olanlar, hayatlarındaki insanları delirtip sonra kocam/sevgilim/nişanlım çok değişti yaouuvvv diyenler kendileri değilmiş gibi sıfırdan tertemiz bir sayfada, işin aslını bilmeyen üyeler tarafından haklı görülüp, ego tatmini yapıyorlar.
Dikkat edersen işine gelmeyen hiç bir yoruma cevap yazmıyor sevgili konu sahibi piremsesimiz...

Amaaan boşverdim ben de o zaman

Ama ben yine de dusunurdum sonucta 5000 adam takı yapmıyor sorardım
E tabi zaten düşünmeden kabul edilecek bir şey değil insan evliyken 300 - 400 e dişini tedavi yaptirmak için düşünüyor. Ama onlar aşırı maddiyata girmis zaten ben evlenirken böyle şeyleri hiç konusmamistik. Elde ne varsa o, iki tarafinda gücünün yettigi olmalı. Hır gürle alinan maldan hayir gelmez zaten

Prenses,adamı delirtmişsiniz en sonunda.Ben bu adamla ilgili çok eski konularınızı hatırlıyordum,gayet normal bir tipti.
Aşırı nazlısınız,para ile ilgili konularda illa ben diyorsunuz.Bu şekilde hayat geçmez,sadece sevgiliniz değil kimse bu kadarını çekmez.Biraz kendinize çeki düzen verin,bu adamdan da ayrılın.Bundan sonraki ilişkilerinizde ''prenses'' modundan çıkın.
ben artık o modda değildim ya

E tabi zaten düşünmeden kabul edilecek bir şey değil insan evliyken 300 - 400 e dişini tedavi yaptirmak için düşünüyor. Ama onlar aşırı maddiyata girmis zaten ben evlenirken böyle şeyleri hiç konusmamistik. Elde ne varsa o, iki tarafinda gücünün yettigi olmalı. Hır gürle alinan maldan hayir gelmez zaten
Yani bana göre madem evleniyoruz e adam o kadar masraf yapacak 5000 i kenara atsın yanı çok para da değil ama az asla degıl

ayy 300 liranın lafını eden adam evlilik sözleşmesi yapsa ne olur? sen yap bence bişey almasın senden bu açgöz :KK70: :KK70:

Evet bana böyle söyledi
Konu ise düğünde bana ailesi set yapmadı nişanlım denen insan müsveddesi bana kendisi dedi ki ailem almadı ama sana o kolyeyi ben alıcam
neyse su yolu seti seviyorum ben de dedim onların gümüşü var set 450'den başlıyor
300 ü geçmesin dedi ama dedim yok sorayım bileklik olmazsa olur mu diye
dedi çarşıdan da bakalım hem illa gümüş mü olması lazım imitasyon al
onlar dedim ama çok belli olur çakma olduğu
konuşmadan gitti başka odaya 1 saat sonra geldi
bütün gün surat yaptı bi adamla kavga etti
ertesi gün geldi sen bana düşman gibi bakıyorsun diye gene kavga etti
ben bu yolda devam edicem peşimden gelmeni istemiyorum dedi
lafın nereye gittiğini bil dedim
ertesi gün geldi özür diledi bu hayat bizim gel barışalım dedi
ben yüz vermeyince paragöz dedi seninle boşanmak için evleniyorum,evlenme sözleşmesi yapıcam zaten boşandıktan sonra bir şey alamıcaksın dedi
sanırsın Hakan Sabancı
kız kardeşim ve annem boşanmak için ne evleneceksin ya ne olursa olsun kaç gün kaldıysa kaldı ayrıl şundan diyorlar
ben de artık onu istemiyorum
ailen akşam gelsin dedim konuşucaz bitti boşanmak için evlenmem dedim
ailem gelmicek siz gelin diyor
nasıl yol yordam olur ?
Kimsenin bir araya gelmesine gerek yok zihniyeti bozuk daha evlenmeden dolamış diline boşanmayı Sallll gitsin..

Ya öyle demeyin kıza 5000 tl lik diş yaptırmıs
Anaaaa öncesini bilmiyom tabi o zaman ikisi de uzak dursun birbirinden. fedakarlık ister böyle şeyler benim eşim evlenmeden iki sene önce ev aldı 8 ay önce evlendik ailesi eşyaları yenilemek istedi yeni evlisiniz falan dedim borca niye gireyim onun eşyalarını kullanıyoruz valla. Borcumuz yok huzurumuz çok Allaha şükür. Geçen altınları verdik, araba kredisini de kapattık. Utana utana aldı benden. Oysa hayat müşterek. Maddiyat girince bi evliliğe, çok çirkinleşiyor olaylar. Evlenmeden bitirsin olacak çocuğa yazık..

sizin sonunuz belliydi.

sizin ısrarla her seyin dort dortluk olması cabası karsı tarafın ısrarla masrafları azaltma cabası sonuc bu.

ne bileyim set olmazsa nikah gecersiz mi sayılacaktı. baska boyuttan baksak gumus sete razi olmussunuz alsalardı ne olurdu?

iki tarafta ipleri gerdikce geriyor. sanki duygu bitmis olay sadece sizin dediginiz bizim dedigimize donmus.

Bosanmak icin evlenilmez. birakin 2 gunu dugun gunu iptal olan düğun biliyorum ben.

Yine dediklerine pisman olup ayaklarina kapanir merak etme usuyencim.Her sorunun bu sekilde cozuldugu icin.

Anaaaa öncesini bilmiyom tabi o zaman ikisi de uzak dursun birbirinden. fedakarlık ister böyle şeyler benim eşim evlenmeden iki sene önce ev aldı 8 ay önce evlendik ailesi eşyaları yenilemek istedi yeni evlisiniz falan dedim borca niye gireyim onun eşyalarını kullanıyoruz valla. Borcumuz yok huzurumuz çok Allaha şükür. Geçen altınları verdik, araba kredisini de kapattık. Utana utana aldı benden. Oysa hayat müşterek. Maddiyat girince bi evliliğe, çok çirkinleşiyor olaylar. Evlenmeden bitirsin olacak çocuğa yazık..
Çocuk sonradan bozdu piremses de çok nazlıydı

Back