düğünde beyaz giyen görümce

Milyon tane renk var ama gelinlik sadece beyazdır. Ona saygıdan giyilmemeli asıl giyenler kıskanç bence "gelin gibi olmuşsun" tabiri zaten elbisenin renginden dolayi kullanılır bence bu bile yeterli giymemesi için davetlilerin! !!

Birşey düşünmem ,isteyen istediği kıyafeti giysin 2 saatlik görüntü için yeni kıyafet ya da istemediği bir renk mi alması gerekiyor ? o zaman kimse siyah takım elbisede giymesin, damada saygısızlık olur. Kesinlikle böyle takıntıları olan davetiye kartlarına yazsın , renk kodu versın erkekler siyah kadınlar kırmızı giysin, beyaz ya da bu renkleri giyerseniz, gelin damadı ya da damat gelini karıştırabilir sonra mazallah'' falan gibi süper olur , kimse gelmez düğüne

Olsun varsın takılmayın sonuçta telinle duvağınla Gelin sensin benimde beyaz elbise giyen olmuştu hiç takmadım banane isteyen istediğini giysin ! Sizde boşuna kafanıza takmayın orada en özel en güzeli sen olacaksın inşallah kuracağınız yuvanda mutlu huzurlu olursunuz inşaAllah amin

Bazi kurallar vardir ya hani yazilmayanlar.
Iste ahanda bu da yazilmayanlardan.
Gelin beyaz giyiyor simdi orasi net.
Sen de geline saygisizlik yapmak istiyorsan giyersin.
Ince bir detay. Ama baska renk mi kalmadi.
Benim kuzenim gelin makyaji yaptirmisti dügünümde.
Gören anlayan akrabalar utandi onun bu yaptigindan.
Adi üzerinde gelin makyaji. Porselen mi neydi iste. Pahali da.
Yanimda yaptirdi. Ben de saka sandim ama gercekmis.
Benle mi yarisiyorsun hayirdir?
Nedir bu herkesden güzel olma cabalari. Zaten adamlarin dügünü tabiki de en güzel onlar olsun haklari en güzel günleri de sana ne oluyor?

nasıl da denk gelmiş size
siz ne giyseniz herkes aynısını mı giydi

gelin alınır yanlış anlar diye ben tercih etmezdim.
ama biri benim düğünümde giyerse fazla bişey düşünmem.

ne yani bi buna göre mi 'fragman' dicez.
aranzıdaki ilişkiyi bilemeyiz bence bu yüzden fazla yprum yapamam kendi adıma

Valla ben burada "görümcem düğünüme süpermen kıyafetiyle geldi" diye bir konu okumuştum.
Beyaz elbise giymesi daha masum geldi şu anda :))))9

Burada konuyu okudum ama yorum yapmadım. Sonra kardeşimin haftaya düğünü var bizim geline whatsapptan yazdım şakasına dedim ki, ben beyaz bir elbise beğendim çok güzeldi aldım dedim ki başka elbise aldım onu da biliyor. '' nasıl yani beyaz abla ciddi misin'' dedi. Evet dedim.'' nasıl bir şey'' dedi. Dantelli işlemeli sırtı açık bir şey dedim Hem düğünde sadece gelinler beyaz giyecek diye bir kural mı var dedim. Üzgün surat smileyi ile birlikte tamam abla beğendiysen giy dedi ama bozuldu. Bir yandan kardeşimin whatsappa baktım çevrimiçi kardeşime demiş tabii. Ben gülmekten kırıldım. Daha fazla üzmemek için şaka yaptım dedim ama üzüldü yani. Ben seninle bir sürü fotoğraf çekilicem iki beyaz olmazdı ama birşeyde demedim dedi. Bence olmamalı düğünde beyaz geline aittir. Hoş karşılanmaz. Gelinimiz de beni çok sever ama yine de kırıldı. Belki birileri giyme der görümcene de giymez kaynananız falan olmaz demez mi yani ona.

Giyerse giysin, nolmuş gorumcem beyaz giydi diye kendimi etrafimdakileri kırıp geçiriyim mi , dugunumu mahfetmeye ne gerek var.. gelinlik baska beyaz elbise baska.

Giyerse giysin ne olacak. Benim nişanımda görümcem benim tuvaletimin renginde elbise almıştı. Altına giydiği ayakkabılarla benim giydiğim ayakkabı bile aynı renkti.

Ben bişey demedim. Neden diyim ki.. Onda farklı durur bende farklı durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…