düğünde beyaz giyen görümce

Ama burasi Türkiye bizde Türk kadınıyız bizde nedime değil sadıç var. Ve örf adet gereği gelinle yarışılmaz

Siz Avrupalı mısınız

Avrupalılaşmaya uğraşan bir milletiz senelerdir AB ye girme çabamız da var bizim...

Türk kadınıyız tabiki zaten bende türk milleti olarak ne kadar ufak şeylere kafa yorduğumuzu belirtmek için örnek verdim.

Millet uzayı keşfetti biz hala birbirimizle iç savaş veriyoruz. Yarış halindeyiz adeta..

Hee şunuda belirteyim benim düğünümde insanlar beyaz giyerse 1 kişi 2 kişi değil genel çoğunluk beyaz giyse yine kara kara düşünüp dert etmem o gün benim günüm ve o mekanda gelin benim.

İnsanlar gelinlik değil abiye giyiyor sonuçta gelinlik ve abiye arasında dağlar kadar fark var.

giysin benim kayınvalidem giymişti benim aklıma bile gelmedi neden beyaz giydi diye ki onunki gelinliğe benziyodu yerlerdeydi düğün senin düğünün zaten insan stres oluyor bir de kim ne giymiş diye dert etmeyin

O konuda sonunda giymismiydi elti, adı neydi konunun :)

Tabi ki yasak değil ama bu ince bir düşüncedir .. çoğu kişi geline incelik yapar bu konuda giymez. Ne biliyim ne gerek var ki ? Başka renk mi yok sanki

bu mevzu amerikan filmlerinde bile arada islenir vurgulanir. gelinden rol calmak kesinlikle hicbir kulturde kabul edilebilir bisey degildir. kirik beyaz, bej vs dizde kisa kollu elbiseler giyilir buna eyvallah ama dantelli all gullu dalli giyip de ayyyh medeni olun birazcikh yaaa takmayin demek bana senin basina gelsin de goruruz dedirtiyor. Bu Turk adetinden ziyade Batidan bize gelmis birsey. Eskiden bizde beyaz giymek mi varmis. (cok eskiden)
bana birisi yapsa ben takmazdim ama misafirlerim baya dedikodusunu yapardi o kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…