düğünde beyaz giyen görümce

Böyle bir kuralmı var Allah aşkına
Kendini kıyaslamayı seven hatunların çekememezliğinden ortaya çıkan bir saçmalık bence
Giysin ne olacak yani
Gelinlik giyip damadın kolunda gezmeyecek ya

Son düzenleme:
Böyle bir kuralmı var Allah aşkına
Kendini kıyaslamayı seven hatunların çekememezliğinden ortaya çıkan bir saçmalık bence
Giysin ne olacak yani
Gelinlik giyip damadın kolunda gezmeyecek ya
Evet kendini gelinle kiyaslayanlar giyer . Kiskancligindan giyer. Gelin acaba gölgede bırakabilir miyim diye giyer .

Yine o iyi benim düğünde ben kapalı uzun kabarik olmayan gelinlik giydim.eşimin didısınin didısi olan bir akrabası da aynısını giymişti

Kıza hala gicıgim

Burda bi uye vardi evlenirken gorumceside kendi gelinligini giyip dugune öyle gelmişti. Hatta bize fotograflarini bile yollamisti yerin dibine sokmustuk o gorumceyi. Ne gorgusuzlugu ne zekasi kalmisti

Burda bi uye vardi evlenirken gorumceside kendi gelinligini giyip dugune öyle gelmişti. Hatta bize fotograflarini bile yollamisti yerin dibine sokmustuk o gorumceyi. Ne gorgusuzlugu ne zekasi kalmisti

Gerçek mi bu ya inanılır gibi değil

S su_perisi su_perisi Hiç aldırmam ben olsam. Ne olursa olsun gelin sensin Ama çok manasız beyaz giymek, o ayrı...

Mesele kişilerin buna takılıp, takılmaması değildir.
Sizin için önemli, başka bir gelin için önemsizdir, elbet kanun değildir.
Fakat adab-ı muaşeret kuralları gereği giyilmemesi uygun olur.

Ben herhangi bir düğünde beyaz elbise giymem . .
Gelindir o gecenin prensesi . .

Ha benimkinde giyseler kızmam . .
Ne gerek var böyle şeylere anlamam. .

benim gorumcemde nisanimda ayni kiyafeti almisti simdi bes senelik evliyim hala kiskancligi devam ediyor

Saçmalık!! Böyle şeyleri hala problem eden varmı ya?? Avrupa'da gelinler 10-15 nedimesiyle birlikte bembeyaz giyiniyor. Biz Türk milleti ne kadar ufak şeylere kafa yoruyoruz.

Ama burasi Türkiye bizde Türk kadınıyız bizde nedime değil sadıç var. Ve örf adet gereği gelinle yarışılmaz

Siz Avrupalı mısınız

aa ama ben bunu hiç duymadım. ben ya siyah giyerim ya beyaz. renkli bi kisiligim yok kina icin siyah dugun icin beyaz kisa bi elbise aldim. ama ne alaka ki gelinle ayni renk falan onun ki adi uzerinde gelinlik benimki de kisa normal.bi elbise yani bence de sacmalik ve kiskanclik diyenler falan ne kadar sacma hic oyle bisey aklimdan bile gecmedi benim

cuma aksamustu bir düğün davetine gideceğim ve giymeyi planladığım elbise beyaz dantel dizıstu sıfır kollu minnos Bi sey. Abiye degil gelinlik hiiic degil. Gelin rahatsız olur mu ki bilemedim

cuma aksamustu bir düğün davetine gideceğim ve giymeyi planladığım elbise beyaz dantel dizıstu sıfır kollu minnos Bi sey. Abiye degil gelinlik hiiic degil. Gelin rahatsız olur mu ki bilemedim
burayi okuduktan sonra bende bilemedim benim de elbisem ayni seninki gibi utanmasam arayip gelini sorcam sorun olur mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…