- 9 Ağustos 2009
- 2.987
- 2.591
- 723
- Konu Sahibi su_perisi su_perisi
-
Olmadı gelinlik giyip gelsinler ne kiskancligi beyaz giymek o gün geline özel birşeydir ortada çakma gelin görmek istemem
Gelinmi yengesini rezil etti.bence gelin o hareketiyle kendi kendini rezil etmisArkadaşımın yengesi de beyaz abiye giyinmişti düğününde. Kız onu görünce rezil etmişti kadını.
Çok ayıp bir şey gerçekten.
Evet gelin. Evden çıkmadan önce gördü onu. 4 5 kişiydik odada epey sinirlendi. Haksız da değildi bence elbisesi gelin elbisesi gibiydi.Gelinmi yengesini rezil etti.bence gelin o hareketiyle kendi kendini rezil etmis
Öyle bir abiyeyi benim yengem giyseydi ben de sinirlenirdim galibaEvet gelin. Evden çıkmadan önce gördü onu. 4 5 kişiydik odada epey sinirlendi. Haksız da değildi bence elbisesi gelin elbisesi gibiydi.
Evet kendini gelinle kiyaslayanlar giyer . Kiskancligindan giyer. Gelin acaba gölgede bırakabilir miyim diye giyer .Böyle bir kuralmı var Allah aşkına
Kendini kıyaslamayı seven hatunların çekememezliğinden ortaya çıkan bir saçmalık bence
Giysin ne olacak yani
Gelinlik giyip damadın kolunda gezmeyecek ya
Bende dugun salonunda rezalet cikarmis sandim geliniEvet gelin. Evden çıkmadan önce gördü onu. 4 5 kişiydik odada epey sinirlendi. Haksız da değildi bence elbisesi gelin elbisesi gibiydi.
Burda bi uye vardi evlenirken gorumceside kendi gelinligini giyip dugune öyle gelmişti. Hatta bize fotograflarini bile yollamisti yerin dibine sokmustuk o gorumceyi. Ne gorgusuzlugu ne zekasi kalmisti
Ben sizin gibi düşünmüyorum.Evet kendini gelinle kiyaslayanlar giyer . Kiskancligindan giyer. Gelin acaba gölgede bırakabilir miyim diye giyer .
Filmin ilk bölümü başlamış diye düşünürüm.
İleriki kısımlarında bol bol gerilim, dram, komedi, trajedi, aksiyon gelini bekliyor derim.
Saçmalık!! Böyle şeyleri hala problem eden varmı ya?? Avrupa'da gelinler 10-15 nedimesiyle birlikte bembeyaz giyiniyor. Biz Türk milleti ne kadar ufak şeylere kafa yoruyoruz.
burayi okuduktan sonra bende bilemedim benim de elbisem ayni seninki gibi utanmasam arayip gelini sorcam sorun olur mu diyecuma aksamustu bir düğün davetine gideceğim ve giymeyi planladığım elbise beyaz dantel dizıstu sıfır kollu minnos Bi sey. Abiye degil gelinlik hiiic degil. Gelin rahatsız olur mu ki bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?