• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğünde beyaz giyen görümce

Düğünde gelinden başkası beyaz giymez,yazılı olmayan kuraldır.Terziler ve abiye satanlar da bu şekilde yönlendirirler.
Gelini gölgelemek mümkün değil ama yakışık almaz.Bilmiyorsa ve uyaran olmamışsa bilemem ama genelde kıskançlık alametidir.

Ben de kuzenimin düğününde giydim. Ne var bunda anlamıyorum. Giyilen kıyafet abartı şekilde tarlatanli falan abiye bir model değilse ne olabilir?
Damat gelini mi karıştıracak hay Yarabbim.

Milyon tane renk var ama gelinlik sadece beyazdır. Ona saygıdan giyilmemeli asıl giyenler kıskanç bence "gelin gibi olmuşsun" tabiri zaten elbisenin renginden dolayi kullanılır bence bu bile yeterli giymemesi için davetlilerin! !!
Kesinlikle doğru, beyaz giymek gelinden rol çalmaktır. O gelinin düğünü. Düğünde, nikahta beyaz giyilmez. Neredeyse tüm
dünyada bu böyledir.

Hbenim gorumcem giydi benim dugunumde saclarinida ayni benim gibi yapti. O kadar uzulmustum ki 7 yil gecti hala unutmam ve hala kizarim.. ayiptir bence sadece gelin giymeli renk mi kalmadi baska..

Al işte görümceyi yolmak için bir sebep!Ne alaka yani neden ısrarla beyaz giyilir?Bilerek yapılmış bir hareket başka bir açıklaması yok bence.

Bende sevmem öyle bizim düğünlerde beyaz giyilmez Allahtan.
Diz üstüyse takılmam ama uzun elbiseyse küplere binerdim.

yazamadan edemedim. benim düğün öncesi pek akıllı görümcem ben,eltim,benim kardeşlerim hepsi beyaz giysinmişmiş. işte yurtdışındaki nedimeler gibi olsunlarmışmış. öyle demişti. bende yok sağol benim kardeşlerim zaten herkesle aynı kıyafet giymezler,giyilmezde. bide sadece ben beyazlar içinde olmak istiyorum demiştim. usulca olay yerını terk etmıstı.

Giydi mi giyecek mi??
Şahsen ben düşünmem direk olay çıkartırdım !!!!

Giydi canım çok oldu giyeli:110:
Eve geldim ve fotoları baktım şimdi kızlar
Yanyana bir foto var bende o da yarım gövde valla gayet gelinlik gibi duruyor saçar topuz haliyle :) . Toptan baktığında da diz altı bittiği için kurtarıyor biraz ama dediğim gibi üstü süslü altında düz tül tül üstüne gibi efil efil bir kumaş. İnanın umursamam diyenleri anlıyorum çünkü ben de düğün esnasında farkında bile değildim öncesinde de hiç konuşmamistik ne giycek napcak uzak yerlerdeydik zaten. Fotolara bakmasam bu kadar hatırlamıyordum bile. Ama şuan düşünüyorum biraz geç tamam tamam baya geç ama hoş olmamış.

Giydi canım çok oldu giyeli:110:
Eve geldim ve fotoları baktım şimdi kızlar
Yanyana bir foto var bende o da yarım gövde valla gayet gelinlik gibi duruyor saçar topuz haliyle :) . Toptan baktığında da diz altı bittiği için kurtarıyor biraz ama dediğim gibi üstü süslü altında düz tül tül üstüne gibi efil efil bir kumaş. İnanın umursamam diyenleri anlıyorum çünkü ben de düğün esnasında farkında bile değildim öncesinde de hiç konuşmamistik ne giycek napcak uzak yerlerdeydik zaten. Fotolara bakmasam bu kadar hatırlamıyordum bile. Ama şuan düşünüyorum biraz geç tamam tamam baya geç ama hoş olmamış.
Kıskanç şey :sinirli: uyuz oldum resmen yaaa görümce görmiyim ömrümce:KK70:

Bu kadar zaman geçtikten sonra elbet sorun çıkarıcak değilim ama aklıma takıldı işte. Sizler ne düşünürsünüz, ya da bunca zamandan sonra bana fesatlik mı geldi diye. Ama çoğunluğa bakıyorum ben iyi niyetli ve safmışım diyorum açıkçası. Maddi açıdan aynı değerde başka renk bi sürü kendisine yakışacak elbise bulabilecek bi yerde ve güzellikte. Gelinin ne bileyim arkadaşları veya yakınları ile konsept bir planı yoksa bence de giyilmemeli beyaz geline saygıdan. Hani şık ama abiye olmayan açık renk bir elbise ya da düğüne uzaktan davetli öyle zaten ortalarda dolanmayacak bir misafir belki hoş karşılanabilir dikkat cekmeyecek şekilde ama görümce elti kuzen falan filan gerek yok. Sorun çıkartılmaz öyle güzel bir günde ama bence ne gerek var böyle bir huzursuzluk yaratmaya diye düşünülmesini beklerim. Hele evli barkli cocuklu olunca daha da komik yani.

Benim salak görümcek gelinlik gibi sadece kabarık Değil Uzun dantelli beyaz elbise giydi ve giymemesini soylememe rağmen sonra da dedi ki beni kıskanıyor :)) şimdiki aklim olsa rest çekerdim eşime

Fazla ayrintilara takiliyorsunuz.
Benim kuzenimin esi gorumcesinin(kuzenim)
Dugunde beyaz elbise giydi ustelik gorumceyke birlikte sectiler gelinlik ayri bisey hicbir elbise ne benzer ne yerini tutar.
Ben bekarim evlensem dugund eiaterse tum salon beyaz giysin no problem:deli:

Arkadaşımın yengesi de beyaz abiye giyinmişti düğününde. Kız onu görünce rezil etmişti kadını.

Çok ayıp bir şey gerçekten.

Back