- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
- Konu Sahibi su_perisi su_perisi
-
İstemsizce gülesim geldiDamat gelini mi karıştıracak hay Yarabbim.
Kesinlikle doğru, beyaz giymek gelinden rol çalmaktır. O gelinin düğünü. Düğünde, nikahta beyaz giyilmez. Neredeyse tümMilyon tane renk var ama gelinlik sadece beyazdır. Ona saygıdan giyilmemeli asıl giyenler kıskanç bence "gelin gibi olmuşsun" tabiri zaten elbisenin renginden dolayi kullanılır bence bu bile yeterli giymemesi için davetlilerin! !!
Giydi mi giyecek mi??
Şahsen ben düşünmem direk olay çıkartırdım !!!!
Kıskanç şeyGiydi canım çok oldu giyeli
Eve geldim ve fotoları baktım şimdi kızlar
Yanyana bir foto var bende o da yarım gövde valla gayet gelinlik gibi duruyor saçar topuz haliyle :) . Toptan baktığında da diz altı bittiği için kurtarıyor biraz ama dediğim gibi üstü süslü altında düz tül tül üstüne gibi efil efil bir kumaş. İnanın umursamam diyenleri anlıyorum çünkü ben de düğün esnasında farkında bile değildim öncesinde de hiç konuşmamistik ne giycek napcak uzak yerlerdeydik zaten. Fotolara bakmasam bu kadar hatırlamıyordum bile. Ama şuan düşünüyorum biraz geç tamam tamam baya geç ama hoş olmamış.
Olmadı gelinlik giyip gelsinler ne kiskancligi beyaz giymek o gün geline özel birşeydir ortada çakma gelin görmek istememisteyen istediğini giyer..
ne saygısızlıktır ne de kıskançlık
şu kalıplardan çıkın artık yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?