düğünde beyaz giyen görümce

Yaa ne olmuşki?
Benin dugunumde uc arkadasimda beyaz giymisler farkinda bile degilim.
Giysinler ne olmus benimi golgelediler imkansiz.
Gelin dugunun en guzelidir.
Bence sen gorumcenin niyetini biliyosun sana dokundu oylemi ?

subniminal mesaj gibi geliyor şimdi düşününce
ben msjı geç alıyorum o ayrı (ya da kötü niyetliyim)

Hiç önemsemem böyle birşeyi.

Ege'de yazlık bir yerde yaşıyorum, burada düğünlerde o kadar cok beyaz giyen olur ki...

Ben beyaz aşığıyım, elbiselerimin çoğu beyazdır, düğün dernekte de bolca giyinirim. Zaten gelin o dügünün yıldızı ve de en güzelidır. Dizde giyilen beyaz bir elbisenin çok abartı olacağını düşünmüyorum.

Bence böyle şeyleri cok takma, düğününün keyfini çıkar

subniminal mesaj gibi geliyor şimdi düşününce
ben msjı geç alıyorum o ayrı (ya da kötü niyetliyim)
Valla beyaz giymesinde sorun yok ama o bahsettikleri elti gelin elbisesine baktim ben sook oldum.
Kadin bildigin gelinlik giymis. Oyle bise olursaaaa bilemiyorum

Sende de ne sans varmıs arkadas

Konu sahıbı takma bunları bsver hıc bırı senın onune gecemez sen gelınsın teksın o onlrn ayıbı sahsen ben cok gıcık olyorum hakaret gıbı bıaey bu bence ama ınsanlar dusunemıyr bazen yapcak bişi yok

Ayrıca daha bu neki eşimin memleketinde düğüne diyelimki birinin düğünü bikaç ay önce olmuş oda kendi gelinliğini giyip geliyomuş.düşünsenize 3-5 tane gelinlik giymiş kişi var ortada.ben hiç rastlamadım ama öyleymiş burda.ilk duyduğumda şok olmuştum çok gülmüştüm.

Oo en sevdiğim görümce modeli elbiseyi bana gösterse kız gelin senmisin bune diye kahkaha atardım bak bakalım giyebiliyormu bu eziklemeden sonra

İşi gücü olmayan,nerden ne bulsamda kendime gündem yaratsam diyen tipler..
Görümcem ne giymişti hiç hatırlamıyorum bile beyaz giyse ne,siyah giyse ne.. Gelinin kim olduğu mu karışıyor ? Görümcem kıskanıyor havası yaratıyorsunuz ya güya,bana düşündürdüğünüz onu kıskandığınız..
Not: görümce değilim,olma şansımda yok :)

Benim düğünümde benle birlikte beyaz giyen 3-4 kişi vardı, buna takılmam gerektiğini bilmiyordum. Bilseydim beyaz giyenlerle karşılıklı göbek atmak yerine pis bakış atardım, aha bele

Boşverin ya, takılmayın bu tür şeylere, beyaz giyse ne olacak millet gelin kim görümce kim biliyor. Benden başka gelinlik giyen olmadığına göre gerisi teferruattır. Boşuna kinlenmeyin şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…