- Konu Sahibi su_perisi su_perisi
Cok da takmam
O gecenin prensi belli prensesi belli
Diger beyazciklar prenses kadar dikkat cekmez
O gecenin prensi belli prensesi belli
Diger beyazciklar prenses kadar dikkat cekmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama burasi Türkiye bizde Türk kadınıyız bizde nedime değil sadıç var. Ve örf adet gereği gelinle yarışılmaz
Siz Avrupalı mısınız
O konuda sonunda giymismiydi elti, adı neydi konunun :)Burda bir arkadaşın eltisi gelinliğin çok benzeri bir elbise giymişti, hatta fotoğrafları paylaştığında biz kim gelin kim elti karıştırdık.
İşte bu sebeple derim ki biz bunun daha ilerisini gördük sizin görümce orta düzeyde çirkef :)
Tabi giydi benim hemen size yazdığım yorumdan bir kaç yorumdan sonra arkadaşlardan birisi link paylaştı.O konuda sonunda giymismiydi elti, adı neydi konunun :)
Konuyu bulmuştum dün fotoğrafları görmedim bakıyım hemen :)Tabi giydi benim hemen size yazdığım yorumdan bir kaç yorumdan sonra arkadaşlardan birisi link paylaştı.
41. Sayfada sanırım fotoğraflar
:) :) :)
Lütfen bak yorumlarını bekliyorum burda :)Konuyu bulmuştum dün fotoğrafları görmedim bakıyım hemen :)
Baktım rezalet, elti kendini rezil etmiş , bu kadar kıskancını da yeni gördümLütfen bak yorumlarını bekliyorum burda :)
KesinlikleBaktım rezalet, elti kendini rezil etmiş , bu kadar kıskancını da yeni gördüm