- Konu Sahibi su_perisi su_perisi
-
Hakkında ne düşünürsünüz? (Beyaz işli ama diz boyu elbise!!!)
Hakkında ne düşünürsünüz? (Beyaz işli ama diz boyu elbise!!!)
Benim görümcem de beyaz giyicem diye tutturmuştu hatta öyle bikaç elbise bulmuş beğendiği.. bigün bana sordu beyaz giysem olur mu diye.. benim için sorun yok ne istersen giyebilirsin nasılsa gelin olan benim karıştırcak değiller ya dedim.. ay bana fesat kıskanç görümce derler çünkü ben de demiştim zamanında bikaç kişinin düğününde demişti ve giymediHakkında ne düşünürsünüz? (Beyaz işli ama diz boyu elbise!!!)
Ay hatta kıyafetinide beraber aldık.görüyonmu sen annemiannen seni çekemiyor
seni gölgede bırakmak istemiş
Ben de egede yazlik biyerde yasiyorum dugunum de ayni yerde oldu ama ne hikmetse dugunumde beyaz giyen tek insan eltimdi. Hatta dugun oncesi fellik fellik beyaz elbise aradigini ve buldugunda da ayy ben bu elbiseye asik oldum bunu alicamm demisligi de kulagima gelmistir.Hiç önemsemem böyle birşeyi.
Ege'de yazlık bir yerde yaşıyorum, burada düğünlerde o kadar cok beyaz giyen olur ki...
Ben beyaz aşığıyım, elbiselerimin çoğu beyazdır, düğün dernekte de bolca giyinirim. Zaten gelin o dügünün yıldızı ve de en güzelidır. Dizde giyilen beyaz bir elbisenin çok abartı olacağını düşünmüyorum.
Bence böyle şeyleri cok takma, düğününün keyfini çıkar
Hahaha bu gorumceler niye böyle allah aşkına ya benimkide hem kına da hem düğünde taç takcam dedi de allahtan kuafor ne alaka tac sana dedi de takamadi ve küçükte değil 30 yaşındaHakkında ne düşünürsünüz? (Beyaz işli ama diz boyu elbise!!!)
Giydi mi giycek mi?? Şahsen ben düşünmem direk olay çıkartırdım!!!Hakkında ne düşünürsünüz? (Beyaz işli ama diz boyu elbise!!!)
Giydi mi giyecek mi??Hakkında ne düşünürsünüz? (Beyaz işli ama diz boyu elbise!!!)
Ben de egede yazlik biyerde yasiyorum dugunum de ayni yerde oldu ama ne hikmetse dugunumde beyaz giyen tek insan eltimdi. Hatta dugun oncesi fellik fellik beyaz elbise aradigini ve buldugunda da ayy ben bu elbiseye asik oldum bunu alicamm demisligi de kulagima gelmistir.
Evet burda gunluk hayatta ben de dahil bi cok kadin beyaz giyebilir fakat dugune oyle gitmeyiz hic birimiz. Sile bezi beyaz elbiseden bahsedilmiyor burada. Eltimin beyaz elbisesi pullu tasli kurdelali hediye paketi gibi biseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?