düğünde beyaz giyen görümce

Hakkında ne düşünürsünüz? (Beyaz işli ama diz boyu elbise!!!)

Diz boyu beyaz elbise giyinmiş olamaz mı yani ?
Sanki gelinlik giymiş gibi algılamışsınız(yada görümcenizi sevmiyorsunuz ondan bahane bulmussunuz)

Bende abimin düğününde çok sevdiğim beyaz işlemeli elbise giyinmiştim. Amacım kötülük olsun yengem beyaz gelinlik bende illa beyaz giyinmeliyim diye değildi yani...
Karınca yı deve yapmayın .

Prenses gibi kabarik birsey olmadigi surece ben hic sorun etmem bununda gereksiz bir takindi sanki otomatik dislanmasi gereken bir olaymis gibi kabul edilmesine ve ettirilmeye calisilmasina da karsiyim. Herkes istedigi rengi giyer, hali hareketi elbisesinin modeli gelinle asik atmaya calistigina delil olmadigi surece sorun yoktur bence.

Modelin gelinden rol çalma boyutunda olması önemlidir. Ben renge çok takılmam.
Dizde bir elbise ne kadar gelinlikle yarisabilir ki?
Böyle küçük meseleler için canınızı sıkmayin değmez. Zira evlendikten sonra bol bol can sıkacak meseleniz olacak maalesef..

Benim görümcem de beyaz giyicem diye tutturmuştu hatta öyle bikaç elbise bulmuş beğendiği.. bigün bana sordu beyaz giysem olur mu diye.. benim için sorun yok ne istersen giyebilirsin nasılsa gelin olan benim karıştırcak değiller ya dedim.. ay bana fesat kıskanç görümce derler çünkü ben de demiştim zamanında bikaç kişinin düğününde demişti ve giymedi

Eden kendini rezil eder hiç takılmamak lazım böyle şeylere

yengem kendi erkek kardesinin dugununde giymek istemisti de biz yalvar yakar biraktirdik da yine de kina gecesinde beyaz giydi.yengem gelinlerini kiskaniyordu ve onun amaci ondan guzelim demekti :) yani kisaysa bisi olmazda gelinlik gibi abiye olmaz bence ayip kaciyor.

Ben de egede yazlik biyerde yasiyorum dugunum de ayni yerde oldu ama ne hikmetse dugunumde beyaz giyen tek insan eltimdi. Hatta dugun oncesi fellik fellik beyaz elbise aradigini ve buldugunda da ayy ben bu elbiseye asik oldum bunu alicamm demisligi de kulagima gelmistir.
Evet burda gunluk hayatta ben de dahil bi cok kadin beyaz giyebilir fakat dugune oyle gitmeyiz hic birimiz. Sile bezi beyaz elbiseden bahsedilmiyor burada. Eltimin beyaz elbisesi pullu tasli kurdelali hediye paketi gibi biseydi

Elbiseye bağlı. Böyle uzun işlemeli gelinlik andıran balık etek gibi gösterişli bir elbiseyse kötü niyet ararım ama gelin kabarık gelinlik giyerken misafirin dizde düz beyaz elbise gelmesi çok kötü niyetli gelmedi. Ama giyen görümce ve elti olunca bi düşünmek lazım, amacı ne diye. Ben yine de kimsenin düğününe beyaz elbise giyip gitmem. Kendim için.

Düğünlerde beyazı sadece gelinler diye bir kural mı var? Bir yaşıma daha girdim..

Kadın belki beyaz elbiseyi kendine yakistirmıştır,elbise üzerine güzel durmuştur, ya da ucuz bulmuştur vs vs örnekler çoğaltılabilir.. Giysin ne var yani,her şekilde ilgi odağı zaten gelin olacak,kimse başkalarını gözetlemeyecek..

Hemen nasıl herkes fesatca düşünüyor anlamadım ki.
Hele hele gelinlerin şu megolamanlığını da çözemedim arkadaş!
Ben de gelin oldum ama hiç böyle hastalıklı bir ruh haline bürünmedim..

Hahaha bu gorumceler niye böyle allah aşkına ya benimkide hem kına da hem düğünde taç takcam dedi de allahtan kuafor ne alaka tac sana dedi de takamadi ve küçükte değil 30 yaşında

sizde kanun kıtabına sokun düğünde sadece gelin beyaz giyer dıye,ya lütfen yapmayın yaa,nerden çıkıyor böle şeyler,erkeklere bakın kımse sıyah takım elbıse gıydı dıye kafa yoruyormu,o zaman damat sıyah yada lazi neyse bu renkler gıyeceği kesın dıye,diğer erkekler kırmızı pembe takım gıysınler,daha doğru olur,yada gelin tutupda sıyah yada kırmızı renk gelinlık gıyse mılletde ona göremi ayarlıcak,

O abartıymış tabii... Ben açıkçası uzun uçuş uçuş beyaz bir elbiseden bahsetmiştim.
İddiasız hatta :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…