Düğün olmadan boşanabilir ilk gelin

Olan olmuş artık, neden yaptın diye sorgulamayacağım. Ama merak ettim düğün için salon tuttunuz mu? Davetiye dağıtıldı mı? Gelinlik alındı mı?
Bunların hiç biri yapılmadıysa, o düğün zaten olmayacak demektir. Boşuna beklemeyin derim.

diğer konularla ilgili yorum yapmayacağım ama toplum olarak düğüne gereksiz önem veriyoruz bence. imkan yoksa yapmaya zorlamanın anlamı yok. nikah kıyılmış zaten. üstünden 2 sene geçmiş şimdi düğün yapılsa bi hevesi anlamı olur mu ki?

Böylece kocasi da düzelir. Artik ona karismamaya başlar. Bundan sonra maasina dokunmayacağım karicim der. Istediğin kadar altin al canta ayakkabi elbise al. Kendi maasin nasilsa der. Aynen böyle olur.

Böylece kocasi da düzelir. Artik ona karismamaya başlar. Bundan sonra maasina dokunmayacağım karicim der. Istediğin kadar altin al canta ayakkabi elbise al. Kendi maasin nasilsa der. Aynen böyle olur.
Farkındaysanız bunları yaparsanız kocanız düzelir demedim iyice okuyun. sadece eger 2 sene sonra düğün yapacagına o parayı evine kendine harca dedim. {YANİ YAZDIKLARIM KOCASININ DÜZELMESİYLE ALAKALI BİR DÜŞÜNCE DEGİL} teşekkürler.

Konu sence düğün yapmak mi esinin ona karsi muamelesi mi?

Evet tutuldu alındı hepsi

Öğretmenim, daha yolun başındayım belki diyorum yoluna girer..

Bitcoin yaptığını nerden biliyoruz ki? Belki yedi yahut ailesine verdi parayı?

Asla yargilamiyorum lutfen kimse beni yanlis anlamasin ama, sevgi nasil bir sey? Insan kendisine saygi duymayan, surekli rencide eden bir adama naail sevgi aşk besleyebilir? Nasil soğumaz, nasil kaybetmekten korkar? Sevdigi adamdan bu laflari duymak kisiyi nasil mutsuz etmez? Nasil ondan kurtulmak ve mutlu olmak istemez?

Aklınız akıl degil bence uyanin kendinize gelin.bagimlilik sadece alkol sigara kumar degildir.sizde eziklige bagimli olmussunuz kocamda kocam esimde esim dugunde dugun nedir bu ya adam sizi istemiyor belli.gözdagi veren yarin uzerine kadında getirir sonra kocan degilde kadini suclarsin sende bu psikoloji var.ne demek seviyorum sevgi bu degil sizinki caresizlik hissi bagimlilik..bir psikologa gorunun dunya kocanizdan ibaret degil hayat bir erkegin golgesinde gurursuzca yaşamak hiçc degil.uyanin kendinize gelin

Niye öyle diyon, kolay mı bulunuyor koca. Koca herşeyden önemli. Sinek kadar olsun, başında bulunsun (!)

Kocası izin verirse yapar bu dediklerinizi. Adam 30 liralık çantanın lafını ediyormuş.

Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
Ben bu şartlar altında istemezdim. Gelinlik giymenin anlamı mutlu bir yuva kurmak, yeni bir hayata adım atmak. Siz zaten kurmuşsunuz yuvanızı. Mutlu değilseniz de bir düğün hiç bir şeyi değiştirmeyecektir. Ya yol yakınken ayrılın. Ya da sabrınızın sevginizin sonuna kadar bekleyip öyle boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…