- 13 Şubat 2020
- 1.057
- 2.369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışıyorum. Maddi açıdan hayat kurabilirim. Ailem sırt çevirmez ama başlarını yere eğdiririm ve bu beni çok korkutuyor
Yanlız bir konu sadece benim kafama mi takıldı? İki maaş giriyor eve ve kadın otuz liraya çanta alamıyorum diyor. Bu adam bu parayı kiminle yiyor?
Bunu gerçekten düşünüyor musunuz? Hayır yani ne kadar mantıksız olduğunu görmemiş olamazsınız.Normal bi evliliğim olsun istediğim için. Her şey belki o zaman yoluna girer bi umut
Aferin size. Maşallah. Hep böyle ezilir misiniz? Ne kadar maaş alıyorsunuz? Akşama kadar kendimi paralayıp 30 tl ye çanta alamayacaksam niye çalışıyorum? Niye yaşıyorum yA? Hadi 30 çantan olur ve 31. Çantaya da gereksiz der haklı derim ama sizinki resmen kölelik sistemi. Karın tokluğuna hizmet edip sahibinize para kazandırıyorsunuzMaaşım yatınca onun hesabına transfer yapıyor hepsini. Nakit para bile kalmıyor elime. Cüzdanımda parasız gidiyorum işe.
Kumarda yiyor.
Böyle bi adamla birlikte olarak ancak kendinize olan saygınızı kaybedersiniz, hayatınızı kaybedersiniz, yıllarınızı kaybedersiniz.Önemli olan düğün değil, evliliğin devam edebilmesi.
Ya lütfen öğretmen olmasın. Zaten hiçbir kadına yakıştıramıyorum, ama öğretmenlerin böyle olmasını hiç hazmedemiyorum. Böyle kafa yapısı ile nasıl ayakta durmayı öğreteceğiz kızlarımıza. Hani biz geleceği şekillendireceğiz, çocuklara, gençlere sağlam durmayı, cesareti öğreteceğiz ya, böyle kendi hayatına söz sahibi olamayan meslektaşlarımızla nasıl olacak bu. Dert arşa dayanmış hala gelinlik, düğün diyoruz, sen aklıma mukayyet ol Allahım. Aşırı aşırı üzgün ve kızgınım...Simdi gördüm siz bi de ogretmensiniz. Ay ben size daha ne diyebilirim?