- 3 Nisan 2019
- 354
- 296
Düğün olunca düzeleceğini nasıl düşünebilirsiniz ki herşey ayni kalacak adam ayni adam düğün olunca ne değişecek kiDüğün maalesef geleneğimiz, belki yoluna girer diye de bu çabam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğün olunca düzeleceğini nasıl düşünebilirsiniz ki herşey ayni kalacak adam ayni adam düğün olunca ne değişecek kiDüğün maalesef geleneğimiz, belki yoluna girer diye de bu çabam
tmm da düğünü bir şekilde ikna ettirdiğine göre bu dediklerime de ikna ettirebilir.Kocası izin verirse yapar bu dediklerinizi. Adam 30 liralık çantanın lafını ediyormuş.
Adam 10 bin kaybetmiş bitcoin işinde, karısının elinden alıyormuş maaşı, nereye gittiği belli değil paranın. Kadın işe beş parasız gidiyorum diyor. Kazandığı paranın 1 TL sinin bile hayrını görmüyor. Ne zaman sıkışsa beyfendi '' Düğün yapmam ha, boşanırız. '' diye tehdit ediyormuş. Boşamaz ama, nerden bulacak bir daha böyle köle.tmm da düğünü bir şekilde ikna ettirdiğine göre bu dediklerime de ikna ettirebilir.
Benden başkası asla katlanamaz. Genç yaşta depresif oldum resmenAdam 10 bin kaybetmiş bitcoin işinde, karısının elinden alıyormuş maaşı, nereye gittiği belli değil paranın. Kadın işe beş parasız gidiyorum diyor. Kazandığı paranın 1 TL sinin bile hayrını görmüyor. Ne zaman sıkışsa beyfendi '' Düğün yapmam ha, boşanırız. '' diye tehdit ediyormuş. Boşamaz ama, nerden bulacak bir daha böyle köle.
Sen de katlanma.. Senin canın yok mu? Kimsenin almadığını sen niye sırtında taşıyorsun? Gücenme ama kızlarım böyle pasif bir öğretmenin sınıfına düşsün istemezdim ben.Benden başkası asla katlanamaz. Genç yaşta depresif oldum resmen
Sizi o sinir hastası eden adamlar, ayakları üzerinden duran kadınlarını karşında iki büklüm oluyor. Bizzat şahit olduğum örnekler var.Benden başkası asla katlanamaz. Genç yaşta depresif oldum resmen
yok siz genç yaşta depresif olmamışsınız, muhtemelen daha önce de yani doğduğunuzdan beri ailenizden de hiç değer görmediğiniz için eşinizin yaptıkları da size şimdiye kadar normal gelmiş, çünkü aileniz sizi değersizlik duygusuyla yetiştirmiş ve şu anda kafanız karışık çünkü ailenizin gelenek, düğün isteğiyle eşinizin tavrı çelişıyor ama aslında hala kendinizi düşünmüyorsunuz.Tek istediğiniz ailenizin yüzü eğilmesin, evlilik devam etsin...aileniz tarafından değer verilen , doğru yetiştirilen bir çocuk olsaydınız daha sevgililik döneminde anlardıniz adamin ne mal olduğunu, bunlara layık olmadığınızıBenden başkası asla katlanamaz. Genç yaşta depresif oldum resmen
E tamam da ne desin insanlar size? Ne olacağını sanıyorsunuz ki,düğünde eşinize sihirli bir değnek değecek ve değişecek mi? 30 liraya aldığınız çantanın lafını 2 sene etmeyecek,kendisi bitkoinde 10 binlira kaybetmeyecek mi? Misafirlerin yanında yada normal zamanlarda daha kibar ve saygılı mı davranacak?İş başınıza gelmeyince öyle ordan konuşmak çok güzel değil mi.
Benim de öyle olacaktı annem hastalandı iptal ettik daha da ne düğünü allahını seversen.Çünkü düğünü nikahtan hemen sonra yapacaktık. Hesapta olmayan işler sebebiyle yapılamadı
Resmi nikah oldumu. Kaçırdım orayı. Düğün yapmam diye tehdit etmesi çok komik. Ayrıl demek bana düşmez ama sakın çocuk yapma.2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
Resmi nikah var. Çocuk olmaması için önemlerimi alıyorumResmi nikah oldumu. Kaçırdım orayı. Düğün yapmam diye tehdit etmesi çok komik. Ayrıl demek bana düşmez ama sakın çocuk yapma.
Çok şükür çok güzel bir aile ortamında yetiştim. Bunu eleştirmeye hakkınız yok. Sadece bu tarz şeylere yabancıyım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Alışık olsaydım zaten başaçıkabilirdim.yok siz genç yaşta depresif olmamışsınız, muhtemelen daha önce de yani doğduğunuzdan beri ailenizden de hiç değer görmediğiniz için eşinizin yaptıkları da size şimdiye kadar normal gelmiş, çünkü aileniz sizi değersizlik duygusuyla yetiştirmiş ve şu anda kafanız karışık çünkü ailenizin gelenek, düğün isteğiyle eşinizin tavrı çelişıyor ama aslında hala kendinizi düşünmüyorsunuz.Tek istediğiniz ailenizin yüzü eğilmesin, evlilik devam etsin...aileniz tarafından değer verilen , doğru yetiştirilen bir çocuk olsaydınız daha sevgililik döneminde anlardıniz adamin ne mal olduğunu, bunlara layık olmadığınızı
Bir sonraki aşama şu olacak, çocuğum var eşim dövüyor sövüyor ama ailem sahip çıkmıyor,onu haklı buluyor, boşanamiyorum...
çok iyi düsün