Düğün olmadan boşanabilir ilk gelin

Şaka mı bu konu? Lütfen şaka olsun artık ama ya.
Bunca problemin arasında tek derdiniz düğün yapamamış olmanız mı sizce gerçekten hanimefendi???
Düğün yapınca hayatınıza sihirli bir değnek mı dokunacak nedir anlamadım ki.
Karşılıklı iki oynayınca düzelecek mi eşiniz?

Son düzenleme:
tmm da düğünü bir şekilde ikna ettirdiğine göre bu dediklerime de ikna ettirebilir.
Adam 10 bin kaybetmiş bitcoin işinde, karısının elinden alıyormuş maaşı, nereye gittiği belli değil paranın. Kadın işe beş parasız gidiyorum diyor. Kazandığı paranın 1 TL sinin bile hayrını görmüyor. Ne zaman sıkışsa beyfendi '' Düğün yapmam ha, boşanırız. '' diye tehdit ediyormuş. Boşamaz ama, nerden bulacak bir daha böyle köle.

Adam 10 bin kaybetmiş bitcoin işinde, karısının elinden alıyormuş maaşı, nereye gittiği belli değil paranın. Kadın işe beş parasız gidiyorum diyor. Kazandığı paranın 1 TL sinin bile hayrını görmüyor. Ne zaman sıkışsa beyfendi '' Düğün yapmam ha, boşanırız. '' diye tehdit ediyormuş. Boşamaz ama, nerden bulacak bir daha böyle köle.
Benden başkası asla katlanamaz. Genç yaşta depresif oldum resmen

Sen de katlanma.. Senin canın yok mu? Kimsenin almadığını sen niye sırtında taşıyorsun? Gücenme ama kızlarım böyle pasif bir öğretmenin sınıfına düşsün istemezdim ben.

Sizi o sinir hastası eden adamlar, ayakları üzerinden duran kadınlarını karşında iki büklüm oluyor. Bizzat şahit olduğum örnekler var.

Kendinize layık görüyorsunuz bu muameleyi, sonrada hasta olursunuz tabi. Hakaret, bağırış, çağıris üstüne gitseniz şiddet bile görürsüz o korkudan susuyorsunuz zaten degil mi?

Kimden öğrendiğiniz size eziyet eden, kazandığınız paraya el koyan eşe katlamaniz gerektigini?

yok siz genç yaşta depresif olmamışsınız, muhtemelen daha önce de yani doğduğunuzdan beri ailenizden de hiç değer görmediğiniz için eşinizin yaptıkları da size şimdiye kadar normal gelmiş, çünkü aileniz sizi değersizlik duygusuyla yetiştirmiş ve şu anda kafanız karışık çünkü ailenizin gelenek, düğün isteğiyle eşinizin tavrı çelişıyor ama aslında hala kendinizi düşünmüyorsunuz.Tek istediğiniz ailenizin yüzü eğilmesin, evlilik devam etsin...aileniz tarafından değer verilen , doğru yetiştirilen bir çocuk olsaydınız daha sevgililik döneminde anlardıniz adamin ne mal olduğunu, bunlara layık olmadığınızı

Bir sonraki aşama şu olacak, çocuğum var eşim dövüyor sövüyor ama ailem sahip çıkmıyor,onu haklı buluyor, boşanamiyorum...
çok iyi düsün

Son düzenleme:
İş başınıza gelmeyince öyle ordan konuşmak çok güzel değil mi.
E tamam da ne desin insanlar size? Ne olacağını sanıyorsunuz ki,düğünde eşinize sihirli bir değnek değecek ve değişecek mi? 30 liraya aldığınız çantanın lafını 2 sene etmeyecek,kendisi bitkoinde 10 binlira kaybetmeyecek mi? Misafirlerin yanında yada normal zamanlarda daha kibar ve saygılı mı davranacak?
Bakın adam bu yani,yaşayıp tecrübe etmişsiniz. Umutlarınızı kırmak istemem ama düğünden bağımsız tüm anlattıklarınız. Ve değişmeyecek kendisi istemiyorsa ki istese sizi düğünle tehdit etmez böyle kafasına estikçe.

Allah Allah evlenmiş aynı evde yaşıyorsunuz ne düğünü ???
Ben böyle bişey ilk kez duydum tamam bı kaç ay sonra düğünü duydum da iki sene sonra düğün çok ilginç.
Düğümlük bı yanınız kalmamış ki.
Kalmadığı gibi birde sizi tehdit ediyor.
Ayrıca neden düğün çok önemli ise düğün olmadan evliliği kabul ettiniz, düğün olana kadar ailenin yanında kalsaydınız.

Düğünün evliliğinizi kurtaracağını sanmak sizce ne kadar akıl kârı! Şeye benzedi çocuk evliliği kurtarır mantığına da... Çok mantıksız hiç bir çocugun evliliği kurtardığını görmedim.

Eşiniz ileri derece saygısız ve terbiyesiz bı insan bence.
Bizim eşlerimiz salak mı bizi giydiriyor kuşatıyor, harçlık veriyor, kuaför makyaj malzemelerimiz eksik değil.

Bu bı erkek için onur gururdur eşine ne güzel değer veriyod bakıyor derler. Sonuna da bı maşallah eklerler...

Bizim sitede köpeği olan insanlar, köpeklerine çeşit çeşit kıyafet alıyorlar kuaföre götürüyorlar.

Siz hiç mi değeri hak etmiyorsunuz!!!
Kadınına bir başkasının yanında bağıran, aşşalaya , eleştiren erkekler ölsün gebersin ya bu nedir böyle insanı kanser etmek için resmen uğraşıyorlar.

Ayrıl ve insan gibi yaşamak seninde hakkın olduğu için, insan gibi yaşa...
Gökyüzüne bak, güneşe bak, aya dünya çok güzel kötü eden insanlardır....

Aradan iki yil gecmis ne dugunu?birincisi bu fikri unutun ayrica boyle bi adamla illa evlenmek niye?daha cocuk yokken kurtul gitsin bide sizi dugunle tehdit ediyor ozru kabahatinden buyuk

2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
Resmi nikah oldumu. Kaçırdım orayı. Düğün yapmam diye tehdit etmesi çok komik. Ayrıl demek bana düşmez ama sakın çocuk yapma.

yok siz genç yaşta depresif olmamışsınız, muhtemelen daha önce de yani doğduğunuzdan beri ailenizden de hiç değer görmediğiniz için eşinizin yaptıkları da size şimdiye kadar normal gelmiş, çünkü aileniz sizi değersizlik duygusuyla yetiştirmiş ve şu anda kafanız karışık çünkü ailenizin gelenek, düğün isteğiyle eşinizin tavrı çelişıyor ama aslında hala kendinizi düşünmüyorsunuz.Tek istediğiniz ailenizin yüzü eğilmesin, evlilik devam etsin...aileniz tarafından değer verilen , doğru yetiştirilen bir çocuk olsaydınız daha sevgililik döneminde anlardıniz adamin ne mal olduğunu, bunlara layık olmadığınızı

Bir sonraki aşama şu olacak, çocuğum var eşim dövüyor sövüyor ama ailem sahip çıkmıyor,onu haklı buluyor, boşanamiyorum...
çok iyi düsün
Çok şükür çok güzel bir aile ortamında yetiştim. Bunu eleştirmeye hakkınız yok. Sadece bu tarz şeylere yabancıyım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Alışık olsaydım zaten başaçıkabilirdim.

X