Düğün olmadan boşanabilir ilk gelin

Çalışıyorum. Maddi açıdan hayat kurabilirim. Ailem sırt çevirmez ama başlarını yere eğdiririm ve bu beni çok korkutuyor

Asil bu zulme boyun egerseniz başları öne eğilir. Asil bunca olumsuzluklara rağmen düğün yapıp , çocukla yanlarına giderseniz uzulurler.

30 TL.nin lafını yapan kişiden düğün istiyorsunuz bu çok anormal değil mi ?

Üstelik sizi ezen bir kişiden bu talep.

Evlilik yıldönümlerinde düğün tarzı eğlence yapıp yeniden sahte nikah yapıp , yeniden evet diyen çiftler tanıyorum.

Ancak bu çiftler gerçekten çok mutlu oldukları için yeniden eğlenmek için yapıyorlar bu eğlenceyi.

Siz elaleme karşı sırf görsünler diye , mutsuz olduğunuz bir kişiyi kolunuza takip o salona girmek istiyorsunuz.

Düğünden sonra harcanan miktardan dolayı ümüğünüze oturur, lokmalarinizi sayar bu şahıs .

Ve düğün yaptırıp ayrılmak daha da zor gelir size.

Bu adam değişir belkiiiiiiiiiii

Aileniz ne diyor bu duruma?

İnşAllah yarın öbür gün sizin maaşınıza da el atmaz şu dediğiniz site ve benzerleri için 3 kuruşu size harcatmıyorsa yarın öbür gün o 3 kuruş da gider elinizden. Kendi maaşınızı dilediğince yiyememek zor bişey gerçekten değer ver birçok erkek var bilmiyorum seviyorum diyorsun ama neyini seviyorsun yol yakınken çocuk olmadan ayrılmak iyi gibi sanki sonra o çocuğa 3 kuruşla bakmak var ya bakmazsa çocuğuna elinizdeki parayı da alırsa kuaförü bırak yavrunu düşünmeye başlarsın. Bilemedim zor işler tek diyeceğim yıpranırsın.

Normal bi evliliğim olsun istediğim için. Her şey belki o zaman yoluna girer bi umut
Bunu gerçekten düşünüyor musunuz? Hayır yani ne kadar mantıksız olduğunu görmemiş olamazsınız.

Fikrimi söyleyeyim mi? Eşiniz size asla düğün yapmayı düşünemedi, size masraf yapmak istemedi ve sizi oyaladı. Sizin hassas noktanız düğün olduğunu bildiği için de en ufak şeyde bununla sizi tehdit ediyor. Şimdi durumumuz yoktu diye eşinizi savunmayın sakın, durumu olmayan insan riske girmeyi düşünmez(bitcoin)

Kendinize ne yaparsanız yapın, Allah akıl fikir vermiş, kendi kararınızı kendiniz verin. Ama yalvarırım çocuk filan yapıp onun günahına girmeyin.

Maaşım yatınca onun hesabına transfer yapıyor hepsini. Nakit para bile kalmıyor elime. Cüzdanımda parasız gidiyorum işe.
Aferin size. Maşallah. Hep böyle ezilir misiniz? Ne kadar maaş alıyorsunuz? Akşama kadar kendimi paralayıp 30 tl ye çanta alamayacaksam niye çalışıyorum? Niye yaşıyorum yA? Hadi 30 çantan olur ve 31. Çantaya da gereksiz der haklı derim ama sizinki resmen kölelik sistemi. Karın tokluğuna hizmet edip sahibinize para kazandırıyorsunuz

Her gün sabahın köründe kalkıp iş geleceğim, çalışıp bir ay boyunca her türlü zevkten vazgeçip ayaklarımın üzerinde durayım eşime yük olmayayım diye uğraşacağım.
Adam da gelip 30 liralık aldığım çantanın hesabını soracak?
Adamın alnını karışlarım!
Bırak kendime alış verişi ne aldığım konusunda bile hesap vermem.
Ayrıca düğün olmadan nikahı anlarım 3-5 ay geçer onu da anlarım ama 2 sene sonra düğünüm olmadı diye üzülmek yani ne bileyim çok saçma.
Son olarak kocan düzelmez, düğünde kimsenin beyni ya da kişiliği değişmiyor buna emin ol.
Bundan ayrılır, başkasıyla düğün yaparsın üzülme.

Konu inşallah fakedir. Sizin önce kendinize saygınız yok ki kocanız size saygı duysun. 30 TL lik çantanın bile 40 kere lafını eden adam evlerden ırak üstelik cimri. Siz neden o para kaybederken sesinizi çıkartmadınız da sustunuz onuda anlayamadım. Pasifsiniz hemde çok pasif. 2 sene sonra düğün de sizde gördüm ne kadar saçma. Kusura bakmayın ama sizden ne köy olur ne de kasaba.

Öğretmenmişsiniz.
Şaşırmadım ama üzüldüm.
Besle, büyüt, okut, öğretmen oldu diye sevin; o iki ayağının üstünde durup parasına, hayatına sahip çıkamasın.
Bunu da "yüzümü yere eğme" bahanesini öne sürüp beni kullanarak yapsın. Kendini asalak bir yaşam formu yüzünden kendisi çaresiz bıraksın.
Ah hocanım ah.

Cnm 2 sene sonra ra düğün bana da mantıklı gelmedi. O düğün masrafı yerine Git Bi kuaföre giy gelinliği çıkın temiz doğaya bol bol fotonuzu ceksın fotoğrafçı yap albümünü arta kalan parayla da evinin eksiğini al yada al altın tak koluna, boynuna

Önemli olan düğün değil, evliliğin devam edebilmesi.
Böyle bi adamla birlikte olarak ancak kendinize olan saygınızı kaybedersiniz, hayatınızı kaybedersiniz, yıllarınızı kaybedersiniz.

Bu evlilik mi ayrıca, siz buna evlilik mi diyorsunuz?
Adamın donunu yıkamakla, yemeğini yapmakla, onunla uyumakla, sevişmekle, ve üstüne bir de hayvan gibi muamele görmekle evlilik olmaz. Bunun adı olsa olsa kölelik olur.

Simdi gördüm siz bi de ogretmensiniz. Ay ben size daha ne diyebilirim?
Ya lütfen öğretmen olmasın. Zaten hiçbir kadına yakıştıramıyorum, ama öğretmenlerin böyle olmasını hiç hazmedemiyorum. Böyle kafa yapısı ile nasıl ayakta durmayı öğreteceğiz kızlarımıza. Hani biz geleceği şekillendireceğiz, çocuklara, gençlere sağlam durmayı, cesareti öğreteceğiz ya, böyle kendi hayatına söz sahibi olamayan meslektaşlarımızla nasıl olacak bu. Dert arşa dayanmış hala gelinlik, düğün diyoruz, sen aklıma mukayyet ol Allahım. Aşırı aşırı üzgün ve kızgınım...

Düğün yapınca evliliğinizin sihirli değnek değilmiş gibi düzeleceğini sanıyor olamazsınız. Yani bunca sıkıntının sebebi düğün olmaması. Çok komik.
Sizi düğünle tehdit etmesi de ayrı komik. Yapmazsa yapmasın. Düğünün sizin için ne kadar önemli olduğunu hissettirmişsiniz ki bu kadar eften püften şeyle sizi tehdit edebiliyor. İşe yarıyor olması da cabası

yahu ben 1 aylık gelinim o da bu pandemi yuzunden böyle oldu.. kına gece için tuttugmz salonu nikah sonrası için eğlenceye çevireceğiz hatta şuan bile mumkun değil eylul ekım fln diyorz ki hatta şimdi şuan bile zaten evlendik yahu boşver eğlenceyi diye dusunmeden edemıyorum.. ama aileler ya yapalım gelmeyn takı için gelir size maddi yardımı olur dio.. aradan zaman geçmese dedikleri doğruda . 2 yıllık olsam üşenirim yahu düğüne ben :/ şimdi bile üşeniyorum.. ki içimde kalan ukde olan bir şey de yok çok şükür .. BEN DAHA ÇOK EŞİNİZİN BU DAVRANISINA TAKILDIM AÇIKÇASI HİÇ HOŞ DEĞİL.. DÜĞÜNÜ FLN BOŞVERİN DE EŞİNİZLE ARANIZDAKİ DURUMA BİR ÇÖZÜM BULUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…