- 21 Haziran 2019
- 414
- 442
- 42
Arkadaşım ne diyelim şimdi seni rencide eden, senin harcadığın otuz liranın bile hesabını yapan bir adamla neden ısrarla devam diyorsun?Önemli olan düğün değil, evliliğin devam edebilmesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım ne diyelim şimdi seni rencide eden, senin harcadığın otuz liranın bile hesabını yapan bir adamla neden ısrarla devam diyorsun?Önemli olan düğün değil, evliliğin devam edebilmesi.
Olan olmuş artık, neden yaptın diye sorgulamayacağım. Ama merak ettim düğün için salon tuttunuz mu? Davetiye dağıtıldı mı? Gelinlik alındı mı?2 senelik evliyim. Fakat maddi durum gereği düğünü yapamadık. Eşimin ailesinin de durumu olmadığı için bu eylüle yapabileceğiz ancak. Fakat eşim ile ciddi manevi sıkıntılar çektim. İkimizde çalışıyoruz. Ben bir kadınım ve 2 senede 2 kere kuaföre gidebildim. Çünkü masraf oluyormuş. Köpek gibi çalışırken bunları duymak beni yıktı. 2 senede 1 tane çanta aldım ve 30 tl değerindeydi. Bunun bana 2 sene lafını yaptı. İnternetten ayakkabı almak istedim ilk defa, bana gereksiz masraf yapıyorsun dedi. Beni ağlattı kırdı sözleriyle. Fakat kendisi bitcoinde 10 bin tl kaybetti ve ben tek kelime laf etmedim. onunla konuşmaya çalışıyorum ilişkimiz iyiye gitmiyor diye ama o zaman düğün olmadan boşanalım diyor. Evde yaptığım yemeğin yağ miktarına kadar karışıyor. Üstüme başıma karışmasını anlarım hadi eşim o benim derim susarım. Fakat evde misafir varken beni onların yanında inciten sözler sarf ediyor. Onunla iki yetişkin gibi konuşamıyoruz en ufak noktada onu eleştirmeye kalksam bağırarak ortalığı ayağa kaldırıyor. Komşulardan utancıma artık konuşamıyorum bile. Biraz ortam gelirsin düğünü yapmıyorum o zaman diye bana göz dağı veriyor. Bana yardım edin yol gösterin. Ben çok mutsuzum ama seviyorum. Yolları ayırmak istiyorum ama onsuz da olmak istemiyorum. Aklım kalmadı kalanlardan akıl almaya geldim.
düğün olmadan evlenmiyecektin o zmanSenin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım
Böylece kocasi da düzelir. Artik ona karismamaya başlar. Bundan sonra maasina dokunmayacağım karicim der. Istediğin kadar altin al canta ayakkabi elbise al. Kendi maasin nasilsa der. Aynen böyle olur.Cnm 2 sene sonra ra düğün bana da mantıklı gelmedi. O düğün masrafı yerine Git Bi kuaföre giy gelinliği çıkın temiz doğaya bol bol fotonuzu ceksın fotoğrafçı yap albümünü arta kalan parayla da evinin eksiğini al yada al altın tak koluna, boynuna
Farkındaysanız bunları yaparsanız kocanız düzelir demedim iyice okuyun. sadece eger 2 sene sonra düğün yapacagına o parayı evine kendine harca dedim. {YANİ YAZDIKLARIM KOCASININ DÜZELMESİYLE ALAKALI BİR DÜŞÜNCE DEGİL} teşekkürler.Böylece kocasi da düzelir. Artik ona karismamaya başlar. Bundan sonra maasina dokunmayacağım karicim der. Istediğin kadar altin al canta ayakkabi elbise al. Kendi maasin nasilsa der. Aynen böyle olur.
Konu sence düğün yapmak mi esinin ona karsi muamelesi mi?Farkındaysanız bunları yaparsanız kocanız düzelir demedim iyice okuyun. sadece eger 2 sene sonra düğün yapacagına o parayı evine kendine harca dedim. {YANİ YAZDIKLARIM KOCASININ DÜZELMESİYLE ALAKALI BİR DÜŞÜNCE DEGİL} teşekkürler.
Bizde zaten eşiyle arasında ki ilişkiden çok düğün meselesine takmasına kızdık. Neyse senle polemiğe girmeye ugrasamam belli canın sıkılıyor. Başka forumlarda karşılaşmamak üzere.Konu sence düğün yapmak mi esinin ona karsi muamelesi mi?
NefesimmmsinBizde zaten eşiyle arasında ki ilişkiden çok düğün meselesine takmasına kızdık. Neyse senle polemiğe girmeye ugrasamam belli canın sıkılıyor. Başka forumlarda karşılaşmamak üzere.
Evet tutuldu alındı hepsiOlan olmuş artık, neden yaptın diye sorgulamayacağım. Ama merak ettim düğün için salon tuttunuz mu? Davetiye dağıtıldı mı? Gelinlik alındı mı?
Bunların hiç biri yapılmadıysa, o düğün zaten olmayacak demektir. Boşuna beklemeyin derim.
Öğretmenim, daha yolun başındayım belki diyorum yoluna girer..Ya lütfen öğretmen olmasın. Zaten hiçbir kadına yakıştıramıyorum, ama öğretmenlerin böyle olmasını hiç hazmedemiyorum. Böyle kafa yapısı ile nasıl ayakta durmayı öğreteceğiz kızlarımıza. Hani biz geleceği şekillendireceğiz, çocuklara, gençlere sağlam durmayı, cesareti öğreteceğiz ya, böyle kendi hayatına söz sahibi olamayan meslektaşlarımızla nasıl olacak bu. Dert arşa dayanmış hala gelinlik, düğün diyoruz, sen aklıma mukayyet ol Allahım. Aşırı aşırı üzgün ve kızgınım...
Bitcoin yaptığını nerden biliyoruz ki? Belki yedi yahut ailesine verdi parayı?Canım önce bitcoinde 10 bin kaybettim kısmına emin misin? Bitcoin dolar gibi altın gibi artan azalan bir şey parayı koydum hepsi gitti gibi bir şey yok. 10 bin kaybetmek için bayağı bir parada bitcoin almış olmak gerek. Sırf bu konu için baktım zaten bir bitcoin 60 binden pahalı. Yani eşinin elinde sanırım yüklü bir para var.
2 yılda iki kere kuaföre gittim bir kere çanta aldım bi ayakkabı aldım felan şaka gibi. Önce maaş kartına bi hakim olmayı öğren. Evin gideri varsada tamamını sen yüklenmek zorunda değilsin.
Mesela neyini seviyorsun onu da merak ettim?
Niye öyle diyon, kolay mı bulunuyor koca. Koca herşeyden önemli. Sinek kadar olsun, başında bulunsun (!)Sen istiyorsun ki cocuklarin da olsun. Bu rezil adama baba desinler. En ufak bir masrafta cocuklarina yük muamelesi yapsın. Okul aidatlari, kitap defter masraflarinda bir ton tatava dinlesinler. Baba sevgisine aç büyüsünler. Senin derdin o. Bu adama cocuk verirsen dunyanin en bencil insani olursun. Annelik duygusunu tatmak icin bu adama cocuk verirsen hayatlari yanacak. Yaziktir. Seni yük gören masraf goren adam çocuklarının önüne dağları mi serecek? Sana yaptığının aynisini yapacak. Aklin varsa boşanirsin. Sevilecek neyi var bu leş adamin?
Hangi kafayla yazdım bilmiyorum bileKonu başlığını düzenleseydin keşke. Nasıl cümle bu?
Kocası izin verirse yapar bu dediklerinizi. Adam 30 liralık çantanın lafını ediyormuş.Farkındaysanız bunları yaparsanız kocanız düzelir demedim iyice okuyun. sadece eger 2 sene sonra düğün yapacagına o parayı evine kendine harca dedim. {YANİ YAZDIKLARIM KOCASININ DÜZELMESİYLE ALAKALI BİR DÜŞÜNCE DEGİL} teşekkürler.
Öğretmenim, daha yolun başındayım belki diyorum yoluna girer..
Ben bu şartlar altında istemezdim. Gelinlik giymenin anlamı mutlu bir yuva kurmak, yeni bir hayata adım atmak. Siz zaten kurmuşsunuz yuvanızı. Mutlu değilseniz de bir düğün hiç bir şeyi değiştirmeyecektir. Ya yol yakınken ayrılın. Ya da sabrınızın sevginizin sonuna kadar bekleyip öyle boşanın.Senin de bir kızın olsa sende gelinlik giysin isterdin sanırım