Donuk eş

Eşimin öyle mantıksız bi kıskançlığı yoktur. Yani laf atıyolar falan desem inanmaz çünkü koştuğum yerde kimsenin laf atmayacağını bilir. Bakalım zamanla umarım o da fedakarlık yapar

O zaman pazarlık yapın, onunda sizden talepleri oluyorsa onlar karşılığında bende bunları istiyorum ikimizde birbirimiz için fedakarlık yapalım uyum sağlayalım gibi gerekçeler öne sürülebilir.

Çok çok teşekkür ederim bu güzel tavsiyeleriniz için, hepsini kullanıcam Aynen dediğimiz gibi eşim dürüst, evine bağlı, sorumluluk sahibi ama işte yapılarımız çok farklı. Ben de zamanla alışacağımı umuyorum.

Demeyin öyle. Eşimin bir sürü harika özelliği var. Bazen çok bunalınca diyorum ben de naptım ben diye ama sonra yanımda dağ gibi duran birinin huzuru geliyor. Böyle git geller işte..

Evet, futbol izlemeye alışmam şart:) umarım en yakın zamanda bebek gelir de, ben de eşime sarmam:)

Aynen benim eşim :)) hep flört döneminde böyle değildim dediğimde, o zamanlar öyle olur, usuldendir diyor. Sinir oluyorum ama ben. Bu doğru değil. Acaba ben ona aynısı yapsaydım ne olacaktı

İnşallah çok mutlu olursunuz. Ben boşanıyorum. 14 senelik evliyim. 2çocuğum var. Eşim uzman doktor. Ama ne yazık ki kötü huyları, şişik egosu, hiç kimse bana karışamaz mantığında bir adam.sizinkinin karakteri düzgünse sıkıntı yapmayın. Bu arada bende sizin gibi dışa dönük gezmeyi seven bir insanımdır. Çoğu zaman çocuklarımla gezip tozmalarımıza eşlik etmezdi. Yorgununmuş, evi seviyormuş. Pazar çalışmıyorsa o güne plan yapın. Kahvaltı, sinema,tiyatro.Akşam birkaç tur gezelim vb. Yavaş yavaş gezmeye alıştırın. İnşallah en kısa sürede bebişinizi kucağınıza alırsınız.

Tavsiyeler için teşekkür ederim. Eşim yıllık iznini balayımızda kullandığı için bu sene izin yok bize sanırım o yüzden de bunaldım. Bundan sonraki yıllarda organize ederim.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Umarım sizin için en hayırlısı olur. Eşim kalbi güzel bir adam ama benim yaşam enerjimi düşürüyor sanırım tüm gün hastanede yaşadıklarından sonra ailelerine enerjileri kalmıyor hiç.

Mutluluğunuz çoğalarak devam etsin. Biz hızlı evlendik, sanırım alışma süreci yaşıyorum. Siz en doğrusunu yapmışsınız

Teşekkür ederim:) birbirimize uyum sağlayacağız umarım. İnşallah en yakın zamanda bebek olur da ben de enerjimi atarım:)

Demeyin öyle. Eşimin bir sürü harika özelliği var. Bazen çok bunalınca diyorum ben de naptım ben diye ama sonra yanımda dağ gibi duran birinin huzuru geliyor. Böyle git geller işte..

Gülümsedim cevabınıza. Belli ki eşinizi çok seviyorsunuz. Umarım orta yolu bulursunuz, biraz evde biraz dışarıda. Bende hayatı ıskalama korkusu var, o yüzden çekmezdim dedim. Herkesin tarzı farklı tabii.

Evlendiğimden beri ben de hayatı ıskaladığımın farkındayım. Eşimi sevsem de bu bişeyleri kaçırıyor hissini yaşıyorum çok. Bekarsanız mutlaka kendiniz gibi hayat dolu birini bulun derim. Hatta bundan emin olun:)

Tavsiyeler için teşekkür ederim. Eşim yıllık iznini balayımızda kullandığı için bu sene izin yok bize sanırım o yüzden de bunaldım. Bundan sonraki yıllarda organize ederim.
Bence evliliğiniz oturduktan sonra çok iyi anlaşacaksınız . Ne demişler zıt kutuplar birbirini çekermiş, sizin enerjinizin sadece yönlendirmeye ihtiyacı var. Haftasonları için minik organizasyonlar yapın. Onu çok yormayacak onunda keyif alacağı. Mesela kahvaltıya güzel bir yere rezervasyon yaptırmak gibi. Seneye tatilde de acısını çıkarırsınız.hiç bir evlilik dört dörtlük değil zaten olamazda. Eğer eşinizin tek olumsuz özelliği buysa kesinlikle tölere edilebilir. Hemen umutsuzluğa düşüp moralinizi şakın bozmayın. Ben kocamı çok severim ve dünya tatlısı bir adamdır İnan evlendik ilk 5-6 ay deli gibi kavga ediyorduk. Sonra birden kavgalar bitti. Bir anda birbirimize alıştık ve evliliğimiz oturdu bu yıl 5. Yılımızı kutladık . Herşey yoluna girecek İnan

Calistigim donem ben de o kadar yoruluyordum ki yemek bile yapmayip direk disardan soyleyip tv karsisinda yiyip tum aksami tv karsisinda gecirirdim, esiniz gercekten cok yoruluyordur, doktor olmak fixiki yorgunlugun yaninda zihin yorgunlugu da getiriyor ve insanin cani yerinden kalkmak bile istemiyor.
Esinizi oldugu gibi kabul edip hareketli aktivitelerinizi arkadaslarinizla yapabilirsiniz

AYda 2 gece etkinliği siz ayarlayın konser ya da neyse işte
Her gün kim tiyatroya vs gidiyor ki
Hepimiz evde oturuyoruz
Haftaiçleri yoğun ise haftasonları bi yarım günü yürüyüş piknik gibi şeylere ayırmasını rica edin

Canım öncelikle ikiniz için de hayırlı olsun. Sen bunları yazdığında benim aklıma direk depresyon geldi. Aslında mizacı böyle diye geçiştirdiğimiz şeyler bariz ağır depresyon belirtisi. Hiçbişey yapma isteği olmaması sadece eve kapanıp sosyal hayatı sıfır yaşamak tv den veya pc den başka bişey görmemek insnlarla sohbet etme isteğinin olmaması vs nereden biliyorsun dersen ablamlardan onların eşlerinden dönem dönem kendimden ve hem kuzenim hem çocukluk arkadaşım olan kişiden. Örnek vereyim kuzenim yıllarca tam da böyle yaşayan biriydi biz hep onu aman onun huyu öyle dedik kabul ettik. Sonra bir sebepten psikoloğa gitti ağır depresyon teşhisi kondu ilaç kullanmaya başladı aaaa bi baktık bizim kız bizleri arıyo soruyo gezilere gidiyo hani yapmazdın denilecek ne varsa yaptı. Bazen insanlar hayat enerjilerini kaybediyo farkında olmadan yaşadığımız çok küçük olaylar bile ağır izler bırakıyo. Ben ailesinin o öyle demesine katılmıyorum. Bence eşini ikna et bir psikoloğa gidin. Bizim eşimle herşeyimiz zıttı ki halen de öyledir. Öyle ağır kavgalar ve sıkıntılar geçirdik ki hiç anlatmayayım. En son ikimiz de tedavi gördük eşim takıntı tedavisi gördü bende anksiyete. 5 yıllık evliyiz halen zıtız ama ama sırayla birbirimizin sevdiği şeyleri yapıyoruz. Mesela ben yeşil alanı çok severim o benimle yeşil alanda gezer piknik yapar ben onunla siyaset programı izlerim. Ama bu dengeyi kendi kendimize sağlayamadık ikimizde destek aldık. İnşallah güzel günlere ulaşırsınız. Sevgiler..

Insanların değişmesini beklemeyin. Zamanla insanoğlu torpuleniyoruz ama büyük değişim hicbirimizde olmuyor.. kabullenmek bazen zordur ama tek çıkış yoludur. Sizin; arkadaş çevrenizle,ailenizle istediğiniz aktivitelerden mahrum kalmadan kendinize odaklanmanızı tavsiye ederim.

Eşiniz çok fazla maç izliyorsa idaa falan oynamasın. Ayrılacağım eşim at yarışı hastası. Doktorların birkısmında içki, kumar vb. Huylar oluyor. Doktor eşi olmak gerçekten zor ama dediğim Gibi plan program yapıp gezmeye alıştırabilirsiz. Kötü huyu yoksa dert etmeyin. Siz çalışıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…