Donuk eş

Çok tanıdık geldi anlattığınız kişi burcu nedirki:) malesef değişmiyorlar.sen arkadaş grubunla gez konsere git vs belki ozaman rahatsız olur kıskanır da gelir:)

Esinizi seviyorsaniz ve duzgun bir karakteri varsa gerisi cok da onemli degil. Onu oldugu gibi kabul edin bence bunu cok dert edip kafaya takip sorun haline getirmeyin. Karakter farkliligi yukarda dedigim ozellikler varsa cok da sorun edilmemeli. Ben bu hataya dustum aman diyeyim.

O halde mesela onun yorgun olmadığını düşündüğünüz zaman için önceden olan yapmakla başlayabilirsiniz .

Mesela hafta sonu için sinema bileti aldım de sürpriz Yaptım de mecbur gelecek öyle öyle alışır işte

Maç izlerken yap bir mısır al meşrubatını sende katıl ona. Bak zamanla o da seninle senin istediğin aktivetiyi yapacak. Bir zaman sonra sende okadar aktif olmayacaksın emin ol. Bir de bebeğiniz olduğunda bence biraz daha farklı olacak gibi. Çünkü başka sorun yok eşinde sadece huyu bu. Size kan lazım taze kan. Sabret az . Sende beklentiye girmemeye alış.

Eşinin işi çok ama çok kutsal. İnsan hayatı kurtarıyor adam. Ve cidden çok yorucu , fedakarlık isteyen bir meslek doktorluk. Bence sadece bu sebebten bile biraz rahat bırakılmayı hak ediyor. Size tavsiyem tek sorununuz buysa , tatillerinizi siz organize edin. Mesela yıllık izinlerinizi A dan z ye siz yapın, hem siz meşkul olmuş olursunuz hemde tatillerde istediğiniz herşeyi beraber yapıp tüm yalnız kaldığınız günlerin acısını çıkarırsınız. Babaannem in taktiği . Dedem çok yoğun bir adamdı. Babaannem tüm tatilleri organize ederdi. Böyle böyle tüm dünyayı gezdiler . Tavsiye ederim

Hayat çok garip kimi yanında olsa harika vakit geçirirdik deyip yanında olmadığına üzülür, kimisi yanındadir ama hayali gibi olmadığına üzülür. Keşke bizde evli olsaydik yanimda olsaydı da tv izleseydi..

İlk evliliğimi 20 yaşların başında 5 ayda yapmıştım. 2 ay zor dayandım boşandım.
İkinci evliliğimi hem çok severek hemde çok iyi tanıyarak yaptım. Asla kısa sürede yapmadım.
Her huyunu kabul ederek, ileri de değişse bile yapabilirmiyim die düşünerek yaptım.
Eşimi o kadar seviyor ve iyi tanıyorum ki, bana evde oturalim canım gitmek istemiyorum dediğinde hiç koymuyor.
Yüzüne bakarken her zerresine kadar bakarım, içim erir.
Birbirimizi tölera ederiz.
Bı yere gitmek istediğimde,
Dediğim gün gitmeyiz de başka zaman gideriz. Ya da gidemesekde başka şekilde telafi ederiz.
Eğer eşinizle evliliğiniz iyiyse olduğu gibi kabul edin.

Çok haklısın, eşin de çok haklı. Bence Siz iyi bir çift olmuşsunuz bile. Çrvremdeki iyi evliliklre baktığımda, ikisinin farklı mizaçlarda olduğunu görüyorum. Maşallah. İnşallah bebek gelir kısa zamanda

Aynı bela benim başımdada var. Donuk, sert mizacli, tembel. Işin zor valla. Bizim sonumuz ne olursa bakalım. Benimkinin dr gibi bir zihin yorgunluğuda yok, hemşire kendisi benim gibi. Direk ben böyleyim ki diyor şimdiden. İlerde düşünemiyorum.

Hastanede çalıştığım için şunu söyleyebilirim;eşiniz cerrah olması sebebiyle hem yorucu hem de stresli(malpraktis vs) bir mesleği var.Bu nedenle tıpçılar kolay kolay cerrahi branşlara yönelmezler çünkü sosyal hayatı cidden sekteye uğratır.Eşinizin yaşam biçimi bu.Bir çocuğunuz olursa ki inşallah olur sizin de epey bir yoğunluğunuz artar

Açıkcası çoğu zaman yorgun. Arada bana uyum sağlıyor ama çok nadir, kendimi yalnız hissediyorum çok. Bi şekilde orta yol bulmaya çalışacağız artık

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Evet eşimi fazla eleştirdim, çok bunaldığımı sürekli dillendirdim ilk zamanlar, o da savunmaya geçti. Ama son zamanlarda hiç olumsuz bir şey söylemiyorum, kendi haline bıraktım. Evet futbol izlemeye başlamam lazım sanırsam:)

Eşimin öyle mantıksız bi kıskançlığı yoktur. Yani laf atıyolar falan desem inanmaz çünkü koştuğum yerde kimsenin laf atmayacağını bilir. Bakalım zamanla umarım o da fedakarlık yapar

Çok tanıdık geldi anlattığınız kişi burcu nedirki:) malesef değişmiyorlar.sen arkadaş grubunla gez konsere git vs belki ozaman rahatsız olur kıskanır da gelir:)
Burcu başak. Ben de aslan. Bazen kendim dışarda fazla vakit geçirince tekpi gösteriyor ama tepkisi de daha da soğuk davranmak oluyor. Aska açıktan kavga etmez, daha da buz gibi davranır.

Evet, işin içinde olduğunuz için siz biliyorsunuz durumu. Biraz önce beş saat süren bi ameliyattan geldi. Canı burnunda( Çocuk istiyoruz ikimizde. Umarım en yakın zamanda bi bebeğimiz olur da, be de eşime sarmam daha fazla:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…