• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sorunlari

Bu unutulacak bişey değil ama....Biz sizi tanımıyoruz burda, asla da tanımayacagiz, o yüzden ancak bize doğru bilgi verirseniz veya bilgi saklamazsaniz yardımcı olabiliriz. Yoksa burda kocanizi günlerce över över , sorununuzu çözmeden gidersiniz, bize ne?
aklima gelmiyor neyde mesela diye.. esimi ôvdügümü kim sôylüyor 😊

Bu kadar önemli bir konuyu unutmaniz da hiç normal değil ki? Anlattiginiz kadarıyla eşiniz sevilen sayılan düzgün zeki bir insanmış bu durumda buradaki gramer ve imla hatalariniza bu derece unutkanlık da eklenince iletişim sorunu sizden kaynaklanıyor gibi...Belki de siz iki dili birden eksik bildiğiniz için eşinizi anlayamiyorsunuz veya sizin bir öğrenme probleminiz var belki de

Bu kadar önemli bir konuyu unutmaniz da hiç normal değil ki? Anlattiginiz kadarıyla eşiniz sevilen sayılan düzgün zeki bir insanmış bu durumda buradaki gramer ve imla hatalariniza bu derece unutkanlık da eklenince iletişim sorunu sizden kaynaklanıyor gibi...Belki de siz iki dili birden eksik bildiğiniz için eşinizi anlayamiyorsunuz veya sizin bir öğrenme probleminiz var belki de
Aynen bende suç

Mrb arkadaslar, basda belirtmek isterim lütfen kafa karisidirici cevaplar degilde mantikli cevaplar yazin.. cabuk birseylerin etkisinde kalan bir insanim..

Esimle 8 sene olcak evliyiz bitane oglum var.. esimle tanisdigimizdan beri konusma problemleri vardi almanya dogma buyumeyiz.. haliyle 2 dil ile buyudugumuz icin eksiklikler olabiliyor.. ama esim bana nazaran daha fazla eksiklikleri vardi… ben acikcasi kaygilaniyodum sirf oyuzde o konusunca.. diceksiniz neden evlendin.. sevdigim icin merhametli cok deger veren bir adamdi bende problemli bir evde buyudugum icin ilk defa birinin beni bukdr sevdigine taniklik ettim velhasil kelam.. 8 sene olmus hala o kaygi durumu olabiliyor bende esim konusunca.. cunku kelimeleri karistirabiliyodu cok gramer hatasi oluyodu celiskili olabiliyodu mantik olarak.. yada bana mantikli gelmemesi durumu.. yada birsey anlattiginda icimden hep soruyorum acaba gercekden boylemi.. boylemi demek istiyor dogrumu anlatiyor gibi gibi… haliyle anlatamayinca hor görmede olabiliyodu bazen.. boyle iste ben kendimle cok savasiyorum kaygilarimi yenmek icin boyle kabullenmek icin ama bazem yapailiyrum bazen yapamiyorum cok zorluyor beni… bana tavsiyeleriniz neler olur… esimle ayni kafa yapimizda yok o cok farkli dusunur bernfarkli … yani aslinda cok vahim durumlardan gecdik hala da geciyoruz … bu durum benim hic hosuma gitmiyor esime kac defa dedim yardim alsin bu konuda ama maddi anlamda pek elverisli degil durumlar… sizde korkarmiydiniz kaygilanirmiydiniz esinizin her dediginin arkasindan bise aramak zorunda kalinca.. cevaplarinizi bekliyorum.. buarada kac kere bosanmadan dönüldu ve zihnimde hep
Dolaniyor cunku mutsuz ediyor bu durum beni
Merhaba bende almanyada dogdum büyüdüm ama sizin probleminizi anlamadim

Iletisim sorunu var gramatikden bahsediyo ama almanca kötü olsa türkce var türkce kötü olsa almanca var sikinti ne bende anlamadin
Anlatmaya bile utanıyor bence...Yok diyip kestirip attı ama ben ailede bolca akraba evliliği olduğunu ve eşinin de zeka problemi yanında pek çok konuda "yobaz" bir zihniyette olduğunu düşünüyorum ...Konu sahibi gelecek tepkilerden utandığı için bu tür sorular sorulunca "unuttum" diye kestirip atıyor, sonra da eşinin iyi özelliklerini sıralayıp konuyu kapatıyor. Kendi bilir.

Anlatmaya bile utanıyor bence...Yok diyip kestirip attı ama ben ailede bolca akraba evliliği olduğunu ve eşinin de zeka problemi yanında pek çok konuda "yobaz" bir zihniyette olduğunu düşünüyorum ...Konu sahibi gelecek tepkilerden utandığı için bu tür sorular sorulunca "unuttum" diye kestirip atıyor, sonra da eşinin iyi özelliklerini sıralayıp konuyu kapatıyor. Kendi bilir.
Siz nekdr tuaf insansiniz gercekden anlam veremedim.. sanki icinizde saf kötülük besliyorsunuz.. neden size yalan söyliyeyim?
Elime ne gecicek? Burada aslinda nekdr zeka geriligi sizde olduğu belli! . zaten taniyip etmiyorsunuz benim elime ne gecicek size yalan söylesem?akraba evliliği olsa tamam derim… sanki insanlari ezmek icin programlanmissiniz ve bundan dolayı aşırı derecede zevk aliyorsunuz gibi sezdim. Gercekden kötü insan olunabiliyormuş, onu anladım.. ve somut örnek olarak neyin örneğini vereyim? Farkli farkli örnekler var ne istediğinizi tam anlamadım!

Üzüldüm yapacak bişey yok ama hayırlısı olsun

Siz nekdr tuaf insansiniz gercekden anlam veremedim.. sanki icinizde saf kötülük besliyorsunuz.. neden size yalan söyliyeyim?
Elime ne gecicek? Burada aslinda nekdr zeka geriligi sizde olduğu belli! . zaten taniyip etmiyorsunuz benim elime ne gecicek size yalan söylesem?akraba evliliği olsa tamam derim… sanki insanlari ezmek icin programlanmissiniz ve bundan dolayı aşırı derecede zevk aliyorsunuz gibi sezdim. Gercekden kötü insan olunabiliyormuş, onu anladım.. ve somut örnek olarak neyin örneğini vereyim? Farkli farkli örnekler var ne istediğinizi tam anlamadım!
Çok net sormuştum hâlbuki " eşimin kalıp düşünceleri var, pekcok konuda farklı düşünüyoruz " demişsiniz mesela nedir diye sordum, unuttum dediniz! Tam anlamadiysaniz neyi unuttunuz?

Back
X