• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Donuk eş

Tamamen kusmet isi. Ama esin cok yogun calusiyor. Birde omuzlarinda insan hayati gibi kocaman bir yuk var. Sen boyle dusunursen senden de uzaklasabili.

Meslegi mesakatli bir meslek...

Çocukluk arkadaşıyız.
Sevgililiğimiz 2 yıl sürmüştür hadi de, 25 yıllık tanışıklığımız vardı kendisiyle.
Ama evlendikten sonraki 5 yılda "O kadar da tanımıyormuşum bu adamı" dedim. :)))
Aptal biri de değilim, incelerim de, ilk sevgilim filan da değil, sevgili defterim kabarıktır, yani tecrübe de var süzecek-mukayese edecek-ne istediğimi bilecek.

İşin özü 5 ay, 5 sene, 15 sene belli olmuyor.
Eminsindir iphone kutusudur önünde duran ama içinden boh da çıkabilir. :KK70:
Aynen öyle Çok güzel özetlemişsiniz, hayat hep süprizler ile dolu, umarım hep güzel olanları bizi bulur

Çocukluk arkadaşıyız.
Sevgililiğimiz 2 yıl sürmüştür hadi de, 25 yıllık tanışıklığımız vardı kendisiyle.
Ama evlendikten sonraki 5 yılda "O kadar da tanımıyormuşum bu adamı" dedim. :)))
Aptal biri de değilim, incelerim de, ilk sevgilim filan da değil, sevgili defterim kabarıktır, yani tecrübe de var süzecek-mukayese edecek-ne istediğimi bilecek.

İşin özü 5 ay, 5 sene, 15 sene belli olmuyor.
Eminsindir iphone kutusudur önünde duran ama içinden boh da çıkabilir. :KK70:

7 yıl sevgiliydim eşimle.
Hani çok büyük hayal kırıklıklarım falan olmadı ama 7 yılda insan inatçı bir adamla olduğunu fark etmez mi? Etmedim.
5 ayda evlendin bla bla bla diye kadına sayıyorlar da, zamanı önemli değil. Çok iyi tanıyıp tanımaması da mesele değil.
İnsanlar değişiyor :)
Önceden gösterdiği çabayı göstermekten vazgeçebiliyor.
Yada heyecanı kaybedip üşeniyor.
Yada nasılsa evde ve beni bekliyor rahatlığı ile karşıdaki için bir şey yapmayı bırakıyor.

Sevgiliye alınan konser bileti, yapılan akşam organizasyonu ile karı-koca hadi konsere gidelim yeaaa ayni olmuyor :))

Tamamen kusmet isi. Ama esin cok yogun calusiyor. Birde omuzlarinda insan hayati gibi kocaman bir yuk var. Sen boyle dusunursen senden de uzaklasabili.

Meslegi mesakatli bir meslek...
Ben de farkındayım ne kadar ağır bir iş yaptığının ama ben napıyım? Sürekli fedakarlık yapan ben mi olucam. Her yere yalnız gidiyorum. Ya çalışıyor ya da yorgun. Çok zor bi durum, onu anlıyorum da, kendimi de anlıyorun

H
Ben de farkındayım ne kadar ağır bir iş yaptığının ama ben napıyım? Sürekli fedakarlık yapan ben mi olucam. Her yere yalnız gidiyorum. Ya çalışıyor ya da yorgun. Çok zor bi durum, onu anlıyorum da, kendimi de anlıyorun
Her yerden kastin nedir biraz acabilirmisin lutfen?

Aynen öyle Çok güzel özetlemişsiniz, hayat hep süprizler ile dolu, umarım hep güzel olanları bizi bulur

Amin. ^_^

Hani çok büyük hayal kırıklıklarım falan olmadı ama 7 yılda insan inatçı bir adamla olduğunu fark etmez mi? Etmedim.
5 ayda evlendin bla bla bla diye kadına sayıyorlar da, zamanı önemli değil. Çok iyi tanıyıp tanımaması da mesele değil.
Yada nasılsa evde ve beni bekliyor rahatlığı ile karşıdaki için bir şey yapmayı bırakıyor.

Sevgiliye alınan konser bileti, yapılan akşam organizasyonu ile karı-koca hadi konsere gidelim yeaaa ayni olmuyor :))

Aynen öyle.
Bana kimse diyemez "Bu adam hep böyle rahat mod, hayatı ağır adımlayan, açık açık dediğini bile 2-3 kez tekrar ettiren unutkan biriydi" diye. Göstermedi yahu. 25 yıl nasıl saklar???
Değişti muhtemelen.

Sahipsiz bi köpek yavrulamıştı, yavrularından birine ev kazandırmak istedim ve kendime de bir dost.
Cumartesi günü barınak ziyarerinde köpeğin yavrularını sevdim, biri üzerime atladı yavrulardan bildiğin sokuldu içime içime. O gün onu orada bırakıp dönmek zorundaydım çünkü ikna etmeliydim bizimkileri.
Arkadaşız o zamanlar, ortak arkadaşlarla buluşuldu derken dibimde "Bir şeye mi canın sıkılıyor, yüzün düşük gibi. Ne düşünüyorsun?" diye sordu, e arkadaşız zaten "Ya bizimkilere köpeği nasıl kabullendiririm diye düşünüyorum" filan anlattım, o köpeğin nasıl bana koştuğunu filan.
Pazar günü elinde koca bi koli kenarları delik delik çıktı geldi bizim eve "Bak ne bullduuuuuğğmm" diye.
Baktım benim köpüş. Anneme bir güzel emrivakiyi yaptı, bi şey olursa bi alo yeter, sokakta bırakmayız yavrunu diyerekten...
Pazar günü barınak kapalı olur üstelik.
Nasıl aldı nasıl halletti???
Veteriner arkadaşlarına, barınaktaki tanıdıklara kadar ayarlamış.

Bu sadece yaptıklarından biri.
Gel de bu adamın unutkan, kafası basmayan biri olduğuna inan, annemi kündeye getirdi kolay mı? :KK70:

Sevgiliyken "Canım sıkılıyor" demişim sadece.
20 dk geçmemiş kapıya dikilmiş "X teyze Gangstayla go karta gidebilir miyiz?" diye.
Almış beni evden akşamın onunda, go karta götürmüş, bi güzel yarışmışız vs vs...

Bu adam şu an koltukta oturan adam :işsiz:

Şöyle anlatıyım; evlilikte hayat gibi.. mesela bazen çok mutlu oluyorum, bazen aşırı öfkeleniyorum, bazen nötr oluyorum. Yani hayat gibi, dört mevsim gibi. Pişman olduğum çok zamanlar oldu ama ona aşkım diye sımsıkı sarılıp öpüp kokladığım zamanlar da oldu. Ben ne yaptım, hem de ikinci kez, diye çok ağladım ama sonra onun sevdiğim tarafları ağır bastı. Dediğim gibi evlilikte kış ta var, bahar da var. Size tavsiyem kalbinizin sesini dinleyin, yoksa tanımak falan fasa fiso, tanıdım diyorsun bambaşka bir şey ile karşılıyorsun. Ama aranızda özel bir bağ varsa, buna aşk deyin, sevgi deyin, adı herneyse bi şekilde yoluna giriyor. Yaşamadan hiçbir şey bilinmiyor ne yazik ki. Umarım hakkınızda en hayırlısı olur.
Ne zaman kalbimin sesiyle hareket etmis olsam kafami vurmak icin taşlar aradim :) Mantik ve kalbimin sesini ayni anda dinlemem gerekiyor galiba ama aklim o kadar karisik ki..
Risk almadan olmayacak bisey şansa artik :)
Tuhaf bir duygu var ona hissettigim ne oldugunu bir bulabilsem..
Söylediginiz gibi yaşayip görecegiz.Cok tesekkür ediyorum..

Nöbetçi olmadığı haftasonları yapıyoruz bişeyler ama bana yetmiyor işte:KK43: diğer zamanlar sürekli yorgun, bitkin evde. Ona kızıyorum, sonra da kendime kızıyorum ona kızdığım için, adam saatlerce ameliyattan ameliyata giriyor, ne bekliyorsun ki diyorum kendi kendime. Hep böyle iki arada bir derede.
Valla eşin de kendince haklı sen de haklısın.Orta yol bulmak lazım.Kendini üzme.Her anın tadını çıkarmaya bak.İnsanın eşiyle evde tv izlemesi de keyifli bir aktivite bence.Arada bir de çıkıp gezilir planlar yapılır.Öyle böyle derken hayat güzel güzel geçer gider diye düşünüyorum.

Amin. ^_^

Aynen öyle.
Bana kimse diyemez "Bu adam hep böyle rahat mod, hayatı ağır adımlayan, açık açık dediğini bile 2-3 kez tekrar ettiren unutkan biriydi" diye. Göstermedi yahu. 25 yıl nasıl saklar???
Değişti muhtemelen.

Sahipsiz bi köpek yavrulamıştı, yavrularından birine ev kazandırmak istedim ve kendime de bir dost.
Cumartesi günü barınak ziyarerinde köpeğin yavrularını sevdim, biri üzerime atladı yavrulardan bildiğin sokuldu içime içime. O gün onu orada bırakıp dönmek zorundaydım çünkü ikna etmeliydim bizimkileri.
Arkadaşız o zamanlar, ortak arkadaşlarla buluşuldu derken dibimde "Bir şeye mi canın sıkılıyor, yüzün düşük gibi. Ne düşünüyorsun?" diye sordu, e arkadaşız zaten "Ya bizimkilere köpeği nasıl kabullendiririm diye düşünüyorum" filan anlattım, o köpeğin nasıl bana koştuğunu filan.
Pazar günü elinde koca bi koli kenarları delik delik çıktı geldi bizim eve "Bak ne bullduuuuuğğmm" diye.
Baktım benim köpüş. Anneme bir güzel emrivakiyi yaptı, bi şey olursa bi alo yeter, sokakta bırakmayız yavrunu diyerekten...
Pazar günü barınak kapalı olur üstelik.
Nasıl aldı nasıl halletti???
Veteriner arkadaşlarına, barınaktaki tanıdıklara kadar ayarlamış.

Bu sadece yaptıklarından biri.
Gel de bu adamın unutkan, kafası basmayan biri olduğuna inan, annemi kündeye getirdi kolay mı? :KK70:

Sevgiliyken "Canım sıkılıyor" demişim sadece.
20 dk geçmemiş kapıya dikilmiş "X teyze Gangstayla go karta gidebilir miyiz?" diye.
Almış beni evden akşamın onunda, go karta götürmüş, bi güzel yarışmışız vs vs...

Bu adam şu an koltukta oturan adam :işsiz:
Aynen öyle. Benim durum da benzer. Ben dans etmeyi çok severim, evlenmeden önce dansa giderdik, o dans etmezdi ama bana eşlik ederdi, beraber çok güzel eğlenirdik. Şimdi ise o günleri hatırlatınca evli barklı adamım ben, ne işim var diyor.

Aynen öyle. Benim durum da benzer. Ben dans etmeyi çok severim, evlenmeden önce dansa giderdik, o dans etmezdi ama bana eşlik ederdi, beraber çok güzel eğlenirdik. Şimdi ise o günleri hatırlatınca evli barklı adamım ben, ne işim var diyor.

Evlilik aşkı öldürüyo azizim. :KK53:

Yani o zaman siz hic bir zaman ortak birsey yapmiyorsunuz. O zaman yanlik cekmekte haklisiniz.
Şöyle anlatıyım ben beş gidiyorsam o bir eşlik ediyor. Hep yalnızım biraz mübalağ bir ifade olmuş, genelde yalnızım demek daha doğru. Ailem ile ilgili hiçbir şeyi kaçırmaz, onlara haftada bir gideriz ama geri kalanına pek dahil olmuyor. Ya işte, ya yorgun.

Şöyle anlatıyım ben beş gidiyorsam o bir eşlik ediyor. Hep yalnızım biraz mübalağ bir ifade olmuş, genelde yalnızım demek daha doğru. Ailem ile ilgili hiçbir şeyi kaçırmaz, onlara haftada bir gideriz ama geri kalanına pek dahil olmuyor. Ya işte, ya yorgun.
Ne guzel ailenize karsi saygili ve bu yogunlukta bile zaman yaratiyor bide oyle dusunun...

Ne yazik ki, bazen o kadar bunalıyorum ki, resmen böyle içim fıkır fıkır, gidiyorum yanına ama yok canlı cenaze:((

Evlilik aşkı öldürüyo azizim. :KK53:

Evlilik aşkı öldürüyor başlığı açalım, 1 hafta TT olsun. Kimse evlenmesin :D
Bdv nin sonu.
Evlilik yoksa, karı-koca anlaşmazlığı yok, kaynana Yok, elti yok, görümce Yok, bohça Yok, nişan yok, çeyrek altın Yok, bayramda önce kimin ailesi derdi Yok, yıldönümü derdi Yok...
KK nin sonunu getirecek planı buldum.
Evlilik aşkı öldürüyor :))

Eşiniz çok fazla maç izliyorsa idaa falan oynamasın. Ayrılacağım eşim at yarışı hastası. Doktorların birkısmında içki, kumar vb. Huylar oluyor. Doktor eşi olmak gerçekten zor ama dediğim Gibi plan program yapıp gezmeye alıştırabilirsiz. Kötü huyu yoksa dert etmeyin. Siz çalışıyor musunuz?
Eşimin kumar, alkol gibi hiçbir bağımlılığı yok. Ben de çalışıyorum, akademisyenim.

Evlilik aşkı öldürüyor başlığı açalım, 1 hafta TT olsun. Kimse evlenmesin :KK70:
Bdv nin sonu.
Evlilik yoksa, karı-koca anlaşmazlığı yok, kaynana Yok, elti yok, görümce Yok, bohça Yok, nişan yok, çeyrek altın Yok, bayramda önce kimin ailesi derdi Yok, yıldönümü derdi Yok...
KK nin sonunu getirecek planı buldum.
Evlilik aşkı öldürüyor :))
Ahahahahaaa sesli kahkaha attım. Evet temel sorun evli olmak, evlilik kurumu

Back