Amin. ^_^
Aynen öyle.
Bana kimse diyemez "Bu adam hep böyle rahat mod, hayatı ağır adımlayan, açık açık dediğini bile 2-3 kez tekrar ettiren unutkan biriydi" diye. Göstermedi yahu. 25 yıl nasıl saklar???
Değişti muhtemelen.
Sahipsiz bi köpek yavrulamıştı, yavrularından birine ev kazandırmak istedim ve kendime de bir dost.
Cumartesi günü barınak ziyarerinde köpeğin yavrularını sevdim, biri üzerime atladı yavrulardan bildiğin sokuldu içime içime. O gün onu orada bırakıp dönmek zorundaydım çünkü ikna etmeliydim bizimkileri.
Arkadaşız o zamanlar, ortak arkadaşlarla buluşuldu derken dibimde "Bir şeye mi canın sıkılıyor, yüzün düşük gibi. Ne düşünüyorsun?" diye sordu, e arkadaşız zaten "Ya bizimkilere köpeği nasıl kabullendiririm diye düşünüyorum" filan anlattım, o köpeğin nasıl bana koştuğunu filan.
Pazar günü elinde koca bi koli kenarları delik delik çıktı geldi bizim eve "Bak ne bullduuuuuğğmm" diye.
Baktım benim köpüş. Anneme bir güzel emrivakiyi yaptı, bi şey olursa bi alo yeter, sokakta bırakmayız yavrunu diyerekten...
Pazar günü barınak kapalı olur üstelik.
Nasıl aldı nasıl halletti???
Veteriner arkadaşlarına, barınaktaki tanıdıklara kadar ayarlamış.
Bu sadece yaptıklarından biri.
Gel de bu adamın unutkan, kafası basmayan biri olduğuna inan, annemi kündeye getirdi kolay mı?
Sevgiliyken "Canım sıkılıyor" demişim sadece.
20 dk geçmemiş kapıya dikilmiş "X teyze Gangstayla go karta gidebilir miyiz?" diye.
Almış beni evden akşamın onunda, go karta götürmüş, bi güzel yarışmışız vs vs...
Bu adam şu an koltukta oturan adam