• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Donuk eş

Ben biriyle görüştüğümde sohbet edemiyorsam bir daha onunla asla yanyana gelmek istemiyorum.Öyle bir adamla nikah kıysam nee kıymasam ne.Bu tarz adamlar insana ciddi manada kendisini yalnız ve kötü hissettiriyor.Eski eşimde evlendkten sonra böyle olmuştu.Elinde kumanda maç izler ben konuşunca yalandan gülerdi.Ama aklı bende değildi.Hal böyle olunca adamın karizması osu busu çok önemsizleşmişti.Neye yarar ki ne olduğu.Yoğunmuş falan iyi güzelde flört döneminde nasıl zaman ayırıyordun? Şimdi birde çocuk olsa o zaman herşey tek başına senin başına mı kalacak bu çok önemli

Hanımlar,
sitenin kuralları olduğunu biliyorsunuz değil mi? Burada her ne olursa olsun ohhh lafı nasıl da gediğine koydum tavrına girmiyoruz, üsluplara dikkat ediyor ve tartışmaktan kaçınıyoruz, kurallara aykırı bir yorum olduğunda da ağız payı vermek yerine yorumların sol altında yer alan Şikayet Et butonuna basarak bildiriyoruz, yönetim inceliyor işlem yapılacaksa da yapıyor, buraya kadar anlaştığımızı umuyor ve kurallara uymanızı rica ediyorum, uymamanız halinde uyarı alıp banlanırsınız bilginize...

Back