- 1 Ağustos 2018
- 59
- 26
- 3
- 41
- Konu Sahibi Daisy the flower
-
Umarım bununla kalır. Eşimi seviyorum ama mizaçlarımız çok farklıymış meğerBence olduğu gibi kabul etmelisiniz. Zorla güzellik olmaz, herkesin bir kişiliği var. Acele ile evlenmişsiniz 5 ay çok kısa bi süre. Uyumsuzluğunuz bununla sınırlı kalırsa şükredin.
Seviyorsanız sıkıntı etmeyin, siz arkadaşlarınızla yapın aktivitelerinizi, akşam eşinize anlatır bir şekilde paylaşımda bulunursunuz.Umarım bununla kalır. Eşimi seviyorum ama mizaçlarımız çok farklıymış meğer
Offf hımbıl koca modeli:Vallahi ayni arkadasimin esini anlatmissiniz. Arkadasim konsere gidelim demis cevap aynen su:
Ne gerek var nihal zaten muzigin sesi evdede duyuluyor .
Evlenmiş olmak için evlenmedim. Eğer öyle olsaydı inanın bu yaşıma kadar beklemezdim. Eşimi severek evlendim ve hala seviyorum. Çok düzgün bir karakteri var. Ama sorunumuz mizaç farklılığı. Ben çok dışa dönüğüm, o ise içe kapanık, soğuk. Bi şekilde ortayol bulmaya çalışıyorumYa eşini böyle kabul edeceksin ya da ayrılacaksın .
Eğer huyu böyleyse çok az değişir belki de değişmez bile .
Bunları göz önünde bulundurarak evlenseydin keşke zamanında
Evlenmiş olmak icin yapılan evlilikler böyle oluyor bu şekilde sonuclar doğuruyor işte.
Evet çok yoruluyor farkındayım ama flört dönemimde de aynı yoğunlukta çalışıyordu. Ben aktif olarak spor yapıyorum, her zaman dahil olurdu. Şimdi ise tek isteği dinlenmek, bilmiyorum evlenince niye böyle oldu, donuklaştı çokBütün gün amaliyat yapmak gerçekten zor bir iş. O Spot ışığın altında her tarafından ter akıyor, silemiyorsun bile. Yoruluyordur. Ki doktorlar sedanter yaşar. Seninle koşmasını bekliyorsan daha çok beklersin. Ama akşamları dışarı oturma aktiviteleri için dışarı gelmeli. (Mesela sinema, kahve vs). Ama bakışlarında donukluk falan varsa depresyonda olabilir ya da nörolojik bir rahatsızlık olabilir. Doğası böyleyse zor değişir.
Eşinizi böyle kabul edin.Evine,size bağlıysa evlilik birliğine saygısı varsa gerisi zamanla oturur.Offf hımbıl koca modeli:
Evlenmiş olmak için evlenmedim. Eğer öyle olsaydı inanın bu yaşıma kadar beklemezdim. Eşimi severek evlendim ve hala seviyorum. Çok düzgün bir karakteri var. Ama sorunumuz mizaç farklılığı. Ben çok dışa dönüğüm, o ise içe kapanık, soğuk. Bi şekilde ortayol bulmaya çalışıyorum
Evet çok yoruluyor farkındayım ama flört dönemimde de aynı yoğunlukta çalışıyordu. Ben aktif olarak spor yapıyorum, her zaman dahil olurdu. Şimdi ise tek isteği dinlenmek, bilmiyorum evlenince niye böyle oldu, donuklaştı çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?