ya arkadaşlar o kadar kişiyiz yokmu bi aramızda psikolog bu durumu bi açıklasın bize bu kızın yaptığı şey ne hastalığın adı neymiş merak ettim valla,bana mazoşistlik gibi geldi ama sadece bu da değil gibi
bide şu akraba kimmiş konu sahibi onuda deyiversin hele.
bide bize anlatmadığı bazı şeyler var gibi CADIARZU
valla kız biraz cazgır olsa her şeyi yaptırır da; ama adamın dediği her şeye "he" diyo, haklısın diyo sürekli adama...öyle bir adam nikah yapcak ha ! gülüyorum şu an.. kendini kandırma çabaları var konu sahibinde.. hiççç de bile yapmaz o resmi nikahı..
valla kız biraz cazgır olsa her şeyi yaptırır da; ama adamın dediği her şeye "he" diyo, haklısın diyo sürekli adama...
valla kız biraz cazgır olsa her şeyi yaptırır da; ama adamın dediği her şeye "he" diyo, haklısın diyo sürekli adama...
zaten sorun bu ya adam gerçekten çok kötü birisi değildi ama kız çok yüz verdi çok poh pohladı adamın aileside adamı fişekledi
ortaya böyle bi sorun çıktı
aslında aileler karışmasaydı bunlar nikahlarınıda yapar mutlu olurlardı bence
ama o kadar yanlış telefisi olmayan şeyler yaşandıki
düzelmesi çok zor imkansız hatta
zaten sorun bu ya adam gerçekten çok kötü birisi değildi ama kız çok yüz verdi çok poh pohladı adamın aileside adamı fişekledi
ortaya böyle bi sorun çıktı
aslında aileler karışmasaydı bunlar nikahlarınıda yapar mutlu olurlardı bence
ama o kadar yanlış telefisi olmayan şeyler yaşandıki
düzelmesi çok zor imkansız hatta
ben o yaşta evleneceğim diye tuttursam annem bacaklarımı kırardı.
oldu da gttim böyle bir adamla(!) evlendim; gtmiyorum desem döve döve alırdı babam beni ordan.
ne bu ya bulmuşlar küçücük kızı oyuncak etmişler kendilerine.
kimse mi bir şey yapamıyor?
bir insanın hayatı böyle mahvolacak kimse dur demeyecek mi?
sen bu kadar seyden sonra hala kocami sveiyorum dersen ailen ne yapardi dadlumm hala seviyorum diyor keske kocasida onus evsede ailesine saygi duysa dovmese kole hayati yasatmasa dimi ? aile ne yapsin kizlari afedersin koca budalasi haline gelmisse hayatinda bir dala tutunamamissa allahim hamileyim buyuk konusmak istemiyorum ama boyle vicdan azabi kizim olcagina olmasin hayat boyu bebek diye ugrasiyim allah annesine babasina acisin kizinin kapisindan kovulmak ne zor birde kizi hala seviyorum diyorsa ceksin yapcak bir sey yok bebek gelsin o koca dahada feci olcak kimse duzelmez karakter bu ama dadlumm seviyo katlanir uc ogun dayaga :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?