• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

Kuzu kız 17 yaşlarında bir çocuk daha...

Ailesini ezip bir adama kaçıyor.

Resmi nikahları yok.

Beraber yaşıyorlar ve doğumuna 2 ay kalmış.Ve bir sürü sorunlar var.

Konu sahibi beraber yaşadığı erkeği çok seviyomuş da ayrılamıyomuş :delphin:

Hala onunla beraber yani.Gitmeye de hiç mi hiç niyeti yok ama konu başlığına boş kalmasın diye gideyim mi kelimesini eklemiş işte öylesine :delphin:

Onu biliyorum zaten de
Gidip gitmedimi ondan haberim yoktu.

Biz neyi tartışıyoruz burda o zaman,burdakilerin hepsni
farklı bir topiğe aktaralım da grup dağılmasın orda sohbet edelim barisırnaşık şey

Valla ben de iki gündür neden bu konudayım, neden yapacak bir milyon işim varken çıkıp gidemiyorum anlamış değilim. Takıldım kaldım öyle. Üzüldüm, gideceğim dedi sevindim, kızdım, şaşırdım. Artık yapabileceğimiz birşey olmadığını düşünüyorum, laf dinelmeyeceğinden adım gibi eminim, ama kapatıp çıkamıyorum konudan.

ben daha ilk gün kızın gitmeyeceğini biliyordum.gidecek olsa babası gidelim dediğinde giderdi.kendine ve ailesine yazık ediyor.birgün neyin ne olduğunu anlayacak ama iş işten geçmiş olacak ve daha büyük sorunlarla uğraşacak.adam zaten kızın ailesine nikah yapmadın dedikleri için düşman olmuş.şimdi de yapacağını zannetmem

Valla ben de iki gündür neden bu konudayım, neden yapacak bir milyon işim varken çıkıp gidemiyorum anlamış değilim. Takıldım kaldım öyle. Üzüldüm, gideceğim dedi sevindim, kızdım, şaşırdım. Artık yapabileceğimiz birşey olmadığını düşünüyorum, laf dinelmeyeceğinden adım gibi eminim, ama kapatıp çıkamıyorum konudan.
valla çok zaralı, bağımlılık yaptı yaa, gece aklıma geldi çıktım sıcak yatağımdan bu konuyu açtım...
hiç normal deil yani, bize de noluyosa artık...

ben babasının yüz felci olduğunada inanmıyoru,çünkü lolo önce öyle birşey yok dedi sonra toparlamaya çalıştı,yada bana öyle geldi.işin içinden çıkamadım.

Ben bu arkadaşın anlattıkların tam doğru olmadığına inanıyorum.
Demekki ailede çok hatalar var eşinden vazgeçemiyorsa.
YAda eşinin lafından çıkamıyorsa ailesiyle bağıyla öylede kuvvetli falan değil.
Dönemeyeceği belliydi.
Birde başlık bulamamışta yazmış lafı hikaye.
Param yok kocamı bekliyorum o beni bırakır diyordu.
Gitmeye kesin kararlıydı güya.

Beni ilgilendirmez ama madem böyle düşünmyodum fikirlerinde net olacaksın.
Milletin gazıyla gidiyorum deyip sonra yapamadım demek mertlik değil.

Yinede Allah yuuvanıza huzur katsın ne diyim...

düğün yapıldı.salon tutuldu gelinlikle...herhanggi bir gelişme yok..belki bir gelişme olur diye kapatmadım konuyu.bi türlü tam karar veremediğim için..lolo benim akrabam.dayımın eşi..o da beni sizler gibi çok uyardı söyledi..ama ben kabullenemedim..burada kalmayı tercih ettim..yanlış olduğunu,hata olduğunu bile bile..bu yaptığım delilik biliyorum..niye kaldım...belkilerle..belki bebek doğunca düzelir,o da baba olunca babamı anlar.yanlışını hatasını anlar ve herşey eskiye döner diyorum..eğer babamın evine gitseydim oradada yine belki diyecektim..belkide herşey düzelirdi..biraz daha sabretseydim keşke diyecektim..onları çok yıktım,çok paspas ettim biliyorum..ama ben babamın evine gidip tekrar keşke deyip geriye dönmeye kalkabilirdim..o zaman annem babam şuankinden çok daha fazla yıkılırdı...
son bir defa daha denemek istiyorum..aslında kafamda düzeleceğine dair hiç bir umut yok..ama böyle bir umut olsun istiyorum...ben burdan çıkarsam bir daha geriye dönüşüm olmayacak.bu iş tamamen kapanıcak..ama burada kalırsam bir umut işte.düzelebilir umudu..
18 yaşındayım..bir kere olsun doğru bir karar vermedim..eğer bu süre zarfında anneme yada babama herhangi bişey olursa kendimi asla affetmiycem...artık onlarda beni sildiler..sildik dediler..ama onlar anne baba..ben gitsem yine bana kapıları sonuna kadar açık biliyorum..benim yüzüme tükürseler,dövse gebertselerde haklılar..
belki sevgim bile yok içimde eşime karşı..bi takıntı saplantı..sahiplenilme duygusu var..bir erkeğin beni sahiplenmesi,bi evimin olması.bir bebeğimin doğacak olması..belki bunlar beni burda tutuyor..
ne deseniz,ne söyleseniz haklısınız..kendi çekmek isteyen çeker..çıkmaz karanlık bir yolda,küçücük bir ışık arıyorum..herşeyin düzelmesi imkansız gözüküyor..bi mucizeye bakıyorum..
bu işte...

mavrulam alıntı yapmayı bilmiyorum, dadlummm un evine gidipte patırdı olduktan sonra babası evine döndükten sonra olmuş.ama dün lolo önce öyle birşey yok dedi,sonra okypete nin ısrarı üzerine evet var dedei.

Bu kız 18 yaşında mı !
Ve nikahsız !
Hadi 16 17 yaşındada kaçmış olsun ..
O şaşta kocaya kaçmayı , nikahsız yaşamayı , hamile kalmayı , aileyi ezip geçmeyi biliosa bu kişi
Böle bi hayata layıktır zaten ...
Sonra izleriz haberlerden
Kocasından kaçan kadın polise sığındı, çocuğunu göstermediler, sokağa attılar , intihar etti , öldürüldü ...
Böle şeler bunun gibi şahsiyeterden çıkıor...

Çok yazık çok ...

Yazık gerçekten ne kadar bilinçsiz bri insan,
Keşke biraz mantığıyla bakabilseydi hayata.
Üzüldüm durumuna...

Back