evet felç var yüz felci geçirdi ben o an kızgın olduğum için ıza öyle yazdım
annesiyle bu akşam konuştum ben sildim onu diyo elimden geleni yaptım gelmiyosa kendi seçimi diyo
anlamıyosunuz kız gelmek istemiyo ben seviyorum diyo
bakın tekrar söylüyorum laflarımı çarpıtmayın ben onay vermiyorum bu birlikteliğe bana kalsa kız gelsin burda doğumunu yapsın oğlanda seviyosa zaten peşinden gelicektir
ama gelde kıza anlat bunu kız büyülenmiş gibi gözleri görmez kulakları işitmez gibi anlamak istemiyo ailesini
benim kızın üstünde bi yaptırımım yok malesef akrabası olabilirim ama annesini dinlemeyen benimi dinler sanıyosunuz
bu konuyu açtığından beri özelden yazıyorum ezdirme kendinide ailenide diyorum
dün telefonda konuştuk eğer gelin dese hemen alıcaktık kızı ama yok sesi ağlamaklıydı kızı kandırmış adam napabiliriz
zorla götürürdüm diyosunuz zorla nereye götürüyosunuz bir kere evden kaçtı kocasına gene kaçıcaktır zincire vvuramayızya kızı
ayrıca tekre tekrar söylüyorum benim bi yaptırımım yok kızında aileninde üzerinde
eğer bu kız benim kızım olsaydı ben alırdım kızımı damat ne derse desin
ama kız benim değil başında anası babası var ben karışamamki
ben bu gün annesine madem kızın kabul ediyo seni silmeyi sende silceksin dedim
arama sorma zaten kız gelmek istese kapı açık ailesinin yanına her an gelebilir
ama işte kızımızda iş yok
bende kız madem bizim lafımızı dinlemiyo
madem seviyo tamam denesin bi şans daha versin belki bi umut hiç ummasamda bi umut işte
yuva aile dedim çükü bu birliktelik başlarken bu düşünceyle başladı
olayda nikahsız birliktelik yoktu
nikah yapmamalarının sebebini bilemiyorum bence yapılmış olması lazımdı şimdiye kadar
işte sorun burda başlıyo olay kızımızın bunu görmüyo olması
[COLOR="[COLOR="Red"]DarkRed"]Ailemden sebepsiz yere nefret ediyor.[/COLOR]Ailemle görüşmemi konuşmamı istemiyor.Ben zaten uzaktayım günde bir defa tlf da konuşuyoruz.onu bile bana çok görüyor.[/COLOR]
bende herşeyi aileme anlattım..Babam dediki kızım gitme o eve..ben sanada çocuğunada bakarım sahip çıkarım.ben senin bir damla göz yaşına kıyamam gitme dedi..annemde öyle..
Nikah meselesi yüzünden sabah çıkıp gece yarısı geldi 2 gün.sırf ailemle görüşmemek için..
[COLOR="Red[COLOR="Red"]"]Bide beni tehdit ediyor..sen bundan sonra işkence neymiş görürsün[/COLOR]..bi da ailenle görüşemeyeceksin.Yok öyle her gün her gün konuşmak..senede bir görürsen şükret.Anama babamada saygılı olucaksın diye beni tehdit ediyor[/COLOR]..Bende gelmiyorum ben dedim.Ben ailemle kalıcam dedim..Her lafının başında gerizekalı diyor bana,anneme babama..bende mesaj attım ben gelmiyorum eşyalarını al dedim.Arkadaşını yollamış çantasını verdim bende..
Şimdi ben ne yapıyım bana akıl verin..4 aylık evliyim ve karnımda bir bebekle geriye babamın evine geldim..ben şimdi ne yapıcam...
--------------------------------------------------------------------------------
lolo
haklısın adam melek melek,:
ay hala adam çok kötü birisi değildi diyor. akannehirzaten sorun bu ya adam gerçekten çok kötü birisi değildi ama kız çok yüz verdi çok poh pohladı adamın aileside adamı fişekledi
ortaya böyle bi sorun çıktı
aslında aileler karışmasaydı bunlar nikahlarınıda yapar mutlu olurlardı bence
ama o kadar yanlış telefisi olmayan şeyler yaşandıki
düzelmesi çok zor imkansız hatta
ay hala adam çok kötü birisi değildi diyor. akannehir
günaydın.bildiğim kadarıyla resmi nikahtan evvel yapılan imam nikahı geçerli değil.televizyonda yüzlerce din adamı boşunamı konuşuyor.bu kızlar bunları dinlemiyormu,veya müge anlıyı.onlarca nikahsız kadın geldi.kadın doğum yaptığında daha hastaneden çıkmadan,adam bebeğin kimliğini anasının varsa resmi nikahlı eşinin üstüne çıkarttırıyor,sonrada kadınlar yırtınıyor bebek benim diye.yazık değilmi bu çocuklara?hemen hemen hergün bu kadınlar televizyonda çocuklarını arıyor ve isimlerini bile bilmeyen var,çünkü eşinin kimlikte çocuğa hangi ismi koyduğunu bilmiyor.YAZIK,YAZIK,YAZIK
Bal gibi kötü adam işte açıklaması savunması bile olamaz
Önceden kız tarafına kendini rol yaparak tanıtmış ondan kötü adam değildi diyor olmalı .
kızın yaptığı ben tasvip etmiyorum kesinlikle
bu arada akrabası benim evet
bildiğim için yazıyorum
kız cahil zaten cehaletinin kurbanı oldu kız evden kaçmasın diye ailesi verdi napcan koca kızı bağlayamassınya gitmek isterse eninde sonunda gider
adamda aslında çok iyi biriydi evlenenene kadar
bence ailesi dolduruyo adamı neyse
kız evlendikten sonra pişman oldu ama işte tükürdüğünü yalamak kolay değil
kız hala akıllanmadı ailesi gel sana sahip çıkarız diyo ama kız adamı seviyo
bi ayrıldı yeni hamileyken evden gizli kocasına kaçtı şimdi bu na ne yapabilirsin
ailenin elinden hiç birşey gelmiyo üzülüyolar sadece kız ben gelmem kocamı seviyorum diyo aileside zorla götüremiyo
akşam aile büyükleri gelip kızı almaya hazırdı ama kız istemiyo
kızın mantığı şu şekil çalışıyo
ben bu adam için çok uğraştım biraz daha sabredersem düzelebilir
ortada gerçek olan şey sevgi ama o kadar cahillerki sevgilerine adam gibi sahip çıkıp yuvalarını kuramıyolar
yerçekimli karanfil;
evet akrabanın yapacağı birşey yok ama ben onun düşünce tarzına çok kızdım.
o tabiki de polise gidemez ama verdiği akıllar daha farklı olabilir
yuva diyor, koca diyor, sevgi diyor.
hangi yuva hangi koca hangi sevgi??
sevgisi için bir şans daha diyor, koca iyi diyor.
ayy yazdıklarının elle tutulur tarafı yok bana göre.
Ama kadıncağız zaten burada yazılanları görünce kızın babasını aradı dün; gidin kızınızı alın diye. Özelden onca dil döktü kıza, çık git artık ezdirme kendini diye. Ama kızda en ufak bir sinyal görmeyince bari oradasın "dene gör ne halin varsa" noktasına geldi. Dün hep açıktı bu konu benim bilgisayarımda.
Ha "adama o kadar da kötü değil." dediği kısmına ben de katılmıyorum. Kötülük ille kötülük istmekle olmaz. Adamın yaptıkları kötülük değilse o zaman Hitler de herşeyi vatanı için iyi neiyetle yaptı. Ama kadıncağız da "sen gitme bir yere otur yuvanı kurtar" tavrında değil. Kızın laf anlamazlığının üzerine çaresiz söylediği şeyler.
tamam elinden geleni yapıyor olabilir ama kız gelip onun yazdıklarını da okuyacak burada.
benim akrabam benim kocama -kocası değil ya neyse- iyi adam diyor, beni sevdiğini söylüyor diyecek.
kocasına destek olunduğunu düşünecek.
bilmiyorum bana çook yanlış geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?