• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

birincisi eşine iyi bir koca olmayan çocuğuna iyi bir baba olamaz
ikincisi kız ailesinin yanına dönse bile bir süre mutlaka sorun yaşar ama kaldığı adamla ileride yaşayacağı sorunlardan daha iyidir iyi bir eş bulabilir çalışabilir çünki yaşı küçük
adam bir kaç sene sonra resmi nikahla başka biri ile evlenmek isteyebilirki çevremde çok gördüm
bence de kesinlikle daha çok sorun çıkacak; sadece kız bunları düşündüğü için dönmedi heralde gibi bi yorumdu o...

bu iyi baba meselesinin de arkasındayım, "iyi baba olabilir" dedim kesin olur demedim çünkü tanımıyorum; ama öncelikle bakarsanız defalarca "aman resmi nikahı kıyın" demişim, tek bi cümleyi bütünden bağımsız olarak değerlendirmeyin...

kızın ailesi kızı sildi o evde durduğu müddetçe kesinlikle görüşmücekler
ama gelirse kız kapıları ardına kadar açık
ayrıca artık kendi başına kalıp yaptığını çekmesi bence daha iyi olucak çünkü büyük sözü dinlemeyen her zaman her türlü kötülüğe mahkumdur

kolay olmayan neeeeeeee

nedemek kolay değil gidemiyorum ???

yuvanmı var senin...kaynananın, o adamın sana yaptıkları belli...

kolay olmayan ne

sen kafanın içinde ne taşıyosun ???

bende dellendim şimdi kafasının içinde beyin yerine başka şey var kesin anladık.babası gelsin alsın zorla götürsün kızını ben olsam öyle yaparım baktım gelmiyor.doğum yaptıktan sonra artık verir veriştiririm ahh ben babası olacaktım :oklava:

BAZI SORUNLU ıNSANLAR ŞıDDETLı AŞKTAN HOŞLANIR HATTA BU ŞıDDETı SEVıLDıĞı ıÇıN GÖRDÜĞÜNÜ ZANNEDER.

angelnrcn....bu sözünü okudumda aklima biri geldi..adamin biri saf karisini okadar inandirmiski.....gerci onlarda imam nikahli.....karisina dermis...insan sevdigini döver dayak atar diye...karisida güya birilerini kiskandirmek icin ulu orta ballandira ballandira anlatiyo...herifi bir gün bi gözünü sisirmis...3.günüde diyer gözünü sisirmis......:roflol:.saka yapmiyorum ciddi söylüyorum bunu..

Son düzenleme:
Beni buraya bağlayan şey ne bilemiyorum demişsiniz!

Sizi oraya bağlayan tek şey korkularınız.Ha ben buraya bunları yazacağım sizde bu korkularınızla yüzleşince bişeyler değişir mi?Hiç sanmam.

Konuyu bu gece okudum ilk kez.
Önce acaba anne ve babanız ne yapmışta eşiniz bu raddeye gelmiş dedim,
sonra bir baktım ortada eş falan yokmuş zaten.

Evlilik yok,eş yok...
Seven yok,saygı duyan yok...
Toplum içinde başı dik tutacak durum yok...

Hakaret,aşağılanma,itilme kakılma hepsi var!!!

Söyler misiniz bana ne için katlanıyorsunuz bunlara?
Bilmiyorsunuz.
Hadi canım ordan,bal gibi biliyorsunuz.
Korkuyorsunuz.
Sahiplenilme güdüsü ile yaşıyorsunuz hayatınızı,
biri erkeğim olsun,kocam olsun,çocuğuma baba olsun...

Hadi sizi geçtim,ana babanızıda geçtim.
Annelik duygusu ile çocuğunuzu kaçırın o evden...
Biran önce.

ailesinin yanına gelmesi en doğru karar olucaktır
ailesi gerçekten çok üzülüyo kızları üzülmesin diye herşeyiyle kabul ediyolar ama kızda malesef sorun var nasıl bir aşksa bu gerçi aşk kalıcı değildir bunuda anlattım aşk bitince gerçek yüzünü görceksin sana daha ağır gelicek kaybolan yıllarına yanıcaksın dedim ama malesef anlamıyo kız

bazı sorunlu insanlar şiddetli aşktan hoşlanır hatta bu şiddeti sevildiği için gördüğünü zanneder.

Angelnrcn....bu sözünü okudumda aklima biri geldi..saf karisini okadar inandirmiski.....gerci onlarda imam nikahli.....karisina dermis...insan sevdigini döver dayak atar diye...karisida güya birilerini kiskandirmek icin ulu orta ballandira ballandira anlatiyo...herifi bir gün bi gözünü sisirmis...3.günüde diyer gözünü sisirmis......:roflol:.saka yapmiyorum ciddi söylüyorum bunu..

doğrudur canım daha neler duyucaz neler
babamında evde imam nikahla durduğu biri var kadın buna nasıl yağ çekiyo bir görsen
babam her keze yakında bunu postalıycam diyo

tahmin etmiştim açıkcası.. o adama kaçtığı zamanda en fazla 15tir ! kafamçokkarıştı
ara ara bikaç sayfaya baktım ve konu sahibinin daha önce açtığı bir konu olduğunu okudum.. konuyu da hatırladım..
neler neler söylemek isterdim yasakkelime ama söylesem Kazen basar topiği :olmaz:
o yüzden sizlere de diyorum ki; konu sahibi zaten bizlerin görüşünü umursamıyor ki.. siz de boşa yorulup da sinir sahibi olmayın.. bırakın mutlu yuvasında mutlu mesut yaşasın soyadı bile aynı olamayacak ve gelecekte yüzünü göremeyecek olduğu bebeğiyle.. :oklava:
:enbuyukkk:

nikahı yakın bir zamanda yapıcaz yapmaya da...huzurlu değilim..ne burdan vazgeçebiliyorum..ne de ordan..eşimi kaybetmemek için sen haklısın diyorum,ailemi kaybetmemek için siz haklısınız diyorum..eşimde ailemle bu işi buraya sen getirdin ikili oynadın hep diyorlar..haklılar..ama hep 2 seçenek oldu..ben ikisinide kaybetmek istemedim mafoldumben

pes yani pes su yorumundan sonra cektiklerini hak ettigini dusunmeye bile basladim.

ailesinin yanına gelmesi en doğru karar olucaktır
ailesi gerçekten çok üzülüyo kızları üzülmesin diye herşeyiyle kabul ediyolar ama kızda malesef sorun var nasıl bir aşksa bu gerçi aşk kalıcı değildir bunuda anlattım aşk bitince gerçek yüzünü görceksin sana daha ağır gelicek kaybolan yıllarına yanıcaksın dedim ama malesef anlamıyo kız

kendi dusen aglamaz ne hali varsa gorsun allah annesine babasina sabir versin. rabbim dusmanima bile boyle evlat vermesin.

tahmin etmiştim açıkcası.. o adama kaçtığı zamanda en fazla 15tir ! kafamçokkarıştı
ara ara bikaç sayfaya baktım ve konu sahibinin daha önce açtığı bir konu olduğunu okudum.. konuyu da hatırladım..
neler neler söylemek isterdim yasakkelime ama söylesem Kazen basar topiği :olmaz:
o yüzden sizlere de diyorum ki; konu sahibi zaten bizlerin görüşünü umursamıyor ki.. siz de boşa yorulup da sinir sahibi olmayın.. bırakın mutlu yuvasında mutlu mesut yaşasın soyadı bile aynı olamayacak ve gelecekte yüzünü göremeyecek olduğu bebeğiyle.. :oklava:
:enbuyukkk:
valla biz ne desek boş, seviyo malesef bu adamı; bundan sonra yapılacak şey belli, hemen nikahı kıymaları lazım, yoksa belli olmaz kendini sokakta da bulabilir, en azından resmi olarak hakları olur elinde...

annesi babası çok üzülüyo ama gururlarını yerlerde sürüdükleri yeter artık
eğer kızımız birazcık ailesine saygı duysaydı ailem benim iyiliğimi düşünüyo der dinlerdi ailesini
bak bu adama giderken dinlemedin aileni bari şimdi dinle büyük sözü dinlemekten zarar gelmez
mesajlarını okurken nasıl ağladığını ben gördüm annen ağlıyo baban onuda yapamıyo
bir kez daha düşün derim ben
zaten önünde en fazla 2 ayın var 2 ay içinde döndün döndün dönmedi senin için inan daha zor olucak herşey

böyle bir evde sağlıklı çocuk yetiştirebilecekmisin. sevgisi batsın böyle adamın. benim anamı babamı eve koymayıpta, beni de kendine, anasına, babasına köle yapacak. baban sahip çıkıyorsa hiç durma çık git yarın bi çocuk daha olacak ozaman ne yapacaksın. dünyanın sonu değil hukukende hakların vardır muhakkak. benim arkadaşımın kardeşi boşandı çalışmıyorduda kızın vekaletini verdiler.

1 kaç sene sonra kafanı duvarlara vurursunda iş işten çoktan geçmiş olur. baban arkanda iken başının çaresine bak yarın babana bişi olursa hiç bişi yapamazsın.

böyle bir evde sağlıklı çocuk yetiştirebilecekmisin. sevgisi batsın böyle adamın. benim anamı babamı eve koymayıpta, beni de kendine, anasına, babasına köle yapacak. baban sahip çıkıyorsa hiç durma çık git yarın bi çocuk daha olacak ozaman ne yapacaksın. dünyanın sonu değil hukukende hakların vardır muhakkak. benim arkadaşımın kardeşi boşandı çalışmıyorduda kızın vekaletini verdiler.

1 kaç sene sonra kafanı duvarlara vurursunda iş işten çoktan geçmiş olur. baban arkanda iken başının çaresine bak yarın babana bişi olursa hiç bişi yapamazsın.
resmi nikahı yok kızın, ne velayeti; elinden alsalar çocuğunu başka bi kadının üstüne yazdırsalar ortada kalacak ama hala aşk, sevgi diyo; nikahı yapacağından da emin nedense...

ya arkadaşlar o kadar kişiyiz yokmu bi aramızda psikolog bu durumu bi açıklasın bize bu kızın yaptığı şey ne hastalığın adı neymiş merak ettim valla,bana mazoşistlik gibi geldi ama sadece bu da değil gibi
bide şu akraba kimmiş konu sahibi onuda deyiversin hele.
bide bize anlatmadığı bazı şeyler var gibi CADIARZU

resmi nikahı yok kızın, ne velayeti; elinden alsalar çocuğunu başka bi kadının üstüne yazdırsalar ortada kalacak ama hala aşk, sevgi diyo; nikahı yapacağından da emin nedense...

Allah akıl fikir versin ozaman. ya kızım gelsin baban bikaç komşu akrabayı toplasın alsın seni götürsün. sana yürümeyecek demiş açıkça yarın çocuğu alır sanada tekmeyi basarlar görürsün ozaman.

valla biz ne desek boş, seviyo malesef bu adamı; bundan sonra yapılacak şey belli, hemen nikahı kıymaları lazım, yoksa belli olmaz kendini sokakta da bulabilir, en azından resmi olarak hakları olur elinde...

öyle bir adam nikah yapcak ha ! gülüyorum şu an.. kendini kandırma çabaları var konu sahibinde.. hiççç de bile yapmaz o resmi nikahı..

Allah akıl fikir versin ozaman. ya kızım gelsin baban bikaç komşu akrabayı toplasın alsın seni götürsün. sana yürümeyecek demiş açıkça yarın çocuğu alır sanada tekmeyi basarlar görürsün ozaman.
ailesi kucak açtı, istese kimsenin gelip kapıdan almasına gerek yok, adam terminale bırakcak kızı; bu kadar kolay vazgeçmiş adam da yani, ama seviyomuş naapalım...:umursamaz:

ya arkadaşlar o kadar kişiyiz yokmu bi aramızda psikolog bu durumu bi açıklasın bize bu kızın yaptığı şey ne hastalığın adı neymiş merak ettim valla,bana mazoşistlik gibi geldi ama sadece bu da değil gibi
bide şu akraba kimmiş konu sahibi onuda deyiversin hele.
Bide bize anlatmadığı bazı şeyler var gibi cadıarzu

bence canım gizli bir şey yok kız inat etmiş varmış buna geri dönersem diyo çevreye karşı rezil olurum diyo herhalde
tamam insanoğlu beşer şaşar demişler hata yaptın madem
kaynana adayı buna demiş istediğim gelin değilsin diye 1-2 sene sonra kafalarına uygun bir gelin bulupta onu resmi nikahla alırlarsa bu kızın geçen yıllarını kim telafi edecek
kızım sen ailenin yanına git bir iki seneye kalmaz konu komşu akrabada alışır ileride bu aileden sana hayır yok gibi
daha yaşın küçük daha güzel bir hayat kurabilirsin

Back