bence de kesinlikle daha çok sorun çıkacak; sadece kız bunları düşündüğü için dönmedi heralde gibi bi yorumdu o...birincisi eşine iyi bir koca olmayan çocuğuna iyi bir baba olamaz
ikincisi kız ailesinin yanına dönse bile bir süre mutlaka sorun yaşar ama kaldığı adamla ileride yaşayacağı sorunlardan daha iyidir iyi bir eş bulabilir çalışabilir çünki yaşı küçük
adam bir kaç sene sonra resmi nikahla başka biri ile evlenmek isteyebilirki çevremde çok gördüm
18 daha...yaa konu sahibi kaç yaşında?
kolay olmayan neeeeeeee
nedemek kolay değil gidemiyorum ???
yuvanmı var senin...kaynananın, o adamın sana yaptıkları belli...
kolay olmayan ne
sen kafanın içinde ne taşıyosun ???
bazı sorunlu insanlar şiddetli aşktan hoşlanır hatta bu şiddeti sevildiği için gördüğünü zanneder.
Angelnrcn....bu sözünü okudumda aklima biri geldi..saf karisini okadar inandirmiski.....gerci onlarda imam nikahli.....karisina dermis...insan sevdigini döver dayak atar diye...karisida güya birilerini kiskandirmek icin ulu orta ballandira ballandira anlatiyo...herifi bir gün bi gözünü sisirmis...3.günüde diyer gözünü sisirmis......:roflol:.saka yapmiyorum ciddi söylüyorum bunu..
18 daha...
nikahı yakın bir zamanda yapıcaz yapmaya da...huzurlu değilim..ne burdan vazgeçebiliyorum..ne de ordan..eşimi kaybetmemek için sen haklısın diyorum,ailemi kaybetmemek için siz haklısınız diyorum..eşimde ailemle bu işi buraya sen getirdin ikili oynadın hep diyorlar..haklılar..ama hep 2 seçenek oldu..ben ikisinide kaybetmek istemedim mafoldumben
ailesinin yanına gelmesi en doğru karar olucaktır
ailesi gerçekten çok üzülüyo kızları üzülmesin diye herşeyiyle kabul ediyolar ama kızda malesef sorun var nasıl bir aşksa bu gerçi aşk kalıcı değildir bunuda anlattım aşk bitince gerçek yüzünü görceksin sana daha ağır gelicek kaybolan yıllarına yanıcaksın dedim ama malesef anlamıyo kız
valla biz ne desek boş, seviyo malesef bu adamı; bundan sonra yapılacak şey belli, hemen nikahı kıymaları lazım, yoksa belli olmaz kendini sokakta da bulabilir, en azından resmi olarak hakları olur elinde...tahmin etmiştim açıkcası.. o adama kaçtığı zamanda en fazla 15tir ! kafamçokkarıştı
ara ara bikaç sayfaya baktım ve konu sahibinin daha önce açtığı bir konu olduğunu okudum.. konuyu da hatırladım..
neler neler söylemek isterdim yasakkelime ama söylesem Kazen basar topiğilmaz:
o yüzden sizlere de diyorum ki; konu sahibi zaten bizlerin görüşünü umursamıyor ki.. siz de boşa yorulup da sinir sahibi olmayın.. bırakın mutlu yuvasında mutlu mesut yaşasın soyadı bile aynı olamayacak ve gelecekte yüzünü göremeyecek olduğu bebeğiyle..klava:
:enbuyukkk:
resmi nikahı yok kızın, ne velayeti; elinden alsalar çocuğunu başka bi kadının üstüne yazdırsalar ortada kalacak ama hala aşk, sevgi diyo; nikahı yapacağından da emin nedense...böyle bir evde sağlıklı çocuk yetiştirebilecekmisin. sevgisi batsın böyle adamın. benim anamı babamı eve koymayıpta, beni de kendine, anasına, babasına köle yapacak. baban sahip çıkıyorsa hiç durma çık git yarın bi çocuk daha olacak ozaman ne yapacaksın. dünyanın sonu değil hukukende hakların vardır muhakkak. benim arkadaşımın kardeşi boşandı çalışmıyorduda kızın vekaletini verdiler.
1 kaç sene sonra kafanı duvarlara vurursunda iş işten çoktan geçmiş olur. baban arkanda iken başının çaresine bak yarın babana bişi olursa hiç bişi yapamazsın.
resmi nikahı yok kızın, ne velayeti; elinden alsalar çocuğunu başka bi kadının üstüne yazdırsalar ortada kalacak ama hala aşk, sevgi diyo; nikahı yapacağından da emin nedense...
valla biz ne desek boş, seviyo malesef bu adamı; bundan sonra yapılacak şey belli, hemen nikahı kıymaları lazım, yoksa belli olmaz kendini sokakta da bulabilir, en azından resmi olarak hakları olur elinde...
ailesi kucak açtı, istese kimsenin gelip kapıdan almasına gerek yok, adam terminale bırakcak kızı; bu kadar kolay vazgeçmiş adam da yani, ama seviyomuş naapalım...:umursamaz:Allah akıl fikir versin ozaman. ya kızım gelsin baban bikaç komşu akrabayı toplasın alsın seni götürsün. sana yürümeyecek demiş açıkça yarın çocuğu alır sanada tekmeyi basarlar görürsün ozaman.
ya arkadaşlar o kadar kişiyiz yokmu bi aramızda psikolog bu durumu bi açıklasın bize bu kızın yaptığı şey ne hastalığın adı neymiş merak ettim valla,bana mazoşistlik gibi geldi ama sadece bu da değil gibi
bide şu akraba kimmiş konu sahibi onuda deyiversin hele.
Bide bize anlatmadığı bazı şeyler var gibi cadıarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?