• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

ya arkadaşlar o kadar kişiyiz yokmu bi aramızda psikolog bu durumu bi açıklasın bize bu kızın yaptığı şey ne hastalığın adı neymiş merak ettim valla,bana mazoşistlik gibi geldi ama sadece bu da değil gibi
bide şu akraba kimmiş konu sahibi onuda deyiversin hele.
bide bize anlatmadığı bazı şeyler var gibi CADIARZU

var varr olmaz mıı? kesin var anlatılmayan şeyler..

öyle bir adam nikah yapcak ha ! gülüyorum şu an.. kendini kandırma çabaları var konu sahibinde.. hiççç de bile yapmaz o resmi nikahı..
valla kız biraz cazgır olsa her şeyi yaptırır da; ama adamın dediği her şeye "he" diyo, haklısın diyo sürekli adama...

valla kız biraz cazgır olsa her şeyi yaptırır da; ama adamın dediği her şeye "he" diyo, haklısın diyo sürekli adama...

bende katılıyorum kız kendini ve ailesini aciz duruma düşürmüş istese adam öyle bir basarki nikahı

zaten sorun bu ya adam gerçekten çok kötü birisi değildi ama kız çok yüz verdi çok poh pohladı adamın aileside adamı fişekledi
ortaya böyle bi sorun çıktı
aslında aileler karışmasaydı bunlar nikahlarınıda yapar mutlu olurlardı bence
ama o kadar yanlış telefisi olmayan şeyler yaşandıki
düzelmesi çok zor imkansız hatta

Şiştim resmennn.... Şimdi konuşucam ama biraz ağır olacak. Sevgili dadlumm.
Canım maalesef en başında senin kişiliğin oturmamışşş. Zaten otursaydı üst üste bu kadar çok hata yapıp ne aileni nede kendini bu durumlara sokmazdın. Canım haline bak bi yaa. Daha 17 yaşındasın ve ne durumdasın. Senin yaşıtların liseye gidiyor ve bu sene üni sınavına girecekler ama sen... Ben sanmıyorum ki senin arkanda böyle bi anne baba varken seni zorla evlendirsinler. Pardon evlendirsinler dedim sen evli değildin demi. Çok acıdım inan. Bu durmda birinin olmasına ve buyaşta bu şeyleri yaşamana çok acıdım. Acıdım diyorum ama bi yandada emin ol kendime kızıyorum sana acıdığım için. Çünkü bu yaşadıklarının hepsini hak ediyorsun. Hala , göz göre o aileye o eşe ve sana yaptıklarına katlanıyorsan hakediyorsundur.
Merak ediyorumda niye sen bu fedakarlıkları yapıyorsunda eşin yapmıyor. Seni nasıl etkileyebiliyorki bu kadar Nolur bana bi cevap yaz ve deki eşim benim için şu fedakarlığı yaptı ... bende ona karşılık bu sevgiyi gösteriyorum ve gitmiyorum de... Ve nolur utandır beni. Utandırki sana bu kadar acımayım ve senin için üzülüpte kendimi yormayayım.

zaten sorun bu ya adam gerçekten çok kötü birisi değildi ama kız çok yüz verdi çok poh pohladı adamın aileside adamı fişekledi

hiç bir erkek ailesini hayatından çıkarmaz kız kabul ediyorsa bu adamı ailesinide kabul edicek
benim eşimin ailesi vefaat edene dek aramızdaydıki adam daha 28 yaşında

sen gidip bi adamın ailesine karışmayın desene nasıl kudururlar bir gör bizim oğlumuz canımız kanımız elbette karışıcaz derler

kız kabul ediyo adamın ailesini adamın ailesi kızı kabu ve ailesini kabul etmiyo
zaten başından beri kabul etmiyolardı
çocukla kız birbirini sevdi kimseyi dinlemedi düğün yaptılar

adamın ailesinde zaten başlı başına sorun
aile kızımızı benimseseydi bu olaylar buraya kadar gelmezdi zaten

nıkahsız dÜĞÜn yanlıŞ anlaŞılma olamasın

malesef adam kız için hiç bir fedakarlık yapmadı aksine hep kızdan ve ailesinden bekledi
kız bunları başından beri göre göre bile bile gitti bu adama

ben o yaşta evleneceğim diye tuttursam annem bacaklarımı kırardı.
oldu da gttim böyle bir adamla(!) evlendim; gtmiyorum desem döve döve alırdı babam beni ordan.
ne bu ya bulmuşlar küçücük kızı oyuncak etmişler kendilerine.
kimse mi bir şey yapamıyor?
bir insanın hayatı böyle mahvolacak kimse dur demeyecek mi?

canim okudum yazdiklarini biliyorsun bende hamileyim senin gibi ama sen bosuna yazmissin bu kadar seyi hala esimi seviyorum diyebiliyorsan sen bunalri yasamaya mahkumsun bebek olunca her sey iki kati daha buyucek sanmaki esin duzelcek dahada kotu olcak nikah falan esin adam degilse ise yaramaz sen basta secimini yanlis yapmissin afedersin esidne ekske senis evsede bunalri yapmasa sen cekmeye mahkumsun cek ins sonun kocasi tarafindan surekli dovulen oldurulen kaidnlara benzemez ama enzersede sen iyi dusun nerde hata yapmissin bir hic bir gelecege dair adim atmamaissin hayatinda is yok para yok hala koca koca diyosun ailende o kadar onemlid egil demekki lafta sadece afedersin ben anlamiorum neden kizlarimiz koca gorunce ayran budalasi oluyo cokmu tatli geliyo ki ailelerini falan kenara atabiliyorlar benim esim benim anneme ileri git sein kapiya koyarim onu zaten yapamaz yapmaz ne diyim allah yardim etsin demicem sen mutlusun zaten seni doven cocugunu hayli hayli dover bebekten sonra seni iki kat dover sende esini seversin o da seni dover mutlu mutlu yasarsiniz uzulmedim canim kusura bakma insana allah beyin vermis calismiyosa cekin cezanizi ..

ben o yaşta evleneceğim diye tuttursam annem bacaklarımı kırardı.
oldu da gttim böyle bir adamla(!) evlendim; gtmiyorum desem döve döve alırdı babam beni ordan.
ne bu ya bulmuşlar küçücük kızı oyuncak etmişler kendilerine.
kimse mi bir şey yapamıyor?
bir insanın hayatı böyle mahvolacak kimse dur demeyecek mi?

sen bu kadar seyden sonra hala kocami sveiyorum dersen ailen ne yapardi dadlumm hala seviyorum diyor keske kocasida onus evsede ailesine saygi duysa dovmese kole hayati yasatmasa dimi ? aile ne yapsin kizlari afedersin koca budalasi haline gelmisse hayatinda bir dala tutunamamissa allahim hamileyim buyuk konusmak istemiyorum ama boyle vicdan azabi kizim olcagina olmasin hayat boyu bebek diye ugrasiyim allah annesine babasina acisin kizinin kapisindan kovulmak ne zor birde kizi hala seviyorum diyorsa ceksin yapcak bir sey yok bebek gelsin o koca dahada feci olcak kimse duzelmez karakter bu ama dadlumm seviyo katlanir uc ogun dayaga :)

sen bu kadar seyden sonra hala kocami sveiyorum dersen ailen ne yapardi dadlumm hala seviyorum diyor keske kocasida onus evsede ailesine saygi duysa dovmese kole hayati yasatmasa dimi ? aile ne yapsin kizlari afedersin koca budalasi haline gelmisse hayatinda bir dala tutunamamissa allahim hamileyim buyuk konusmak istemiyorum ama boyle vicdan azabi kizim olcagina olmasin hayat boyu bebek diye ugrasiyim allah annesine babasina acisin kizinin kapisindan kovulmak ne zor birde kizi hala seviyorum diyorsa ceksin yapcak bir sey yok bebek gelsin o koca dahada feci olcak kimse duzelmez karakter bu ama dadlumm seviyo katlanir uc ogun dayaga :)

ya öyle de bu kadar kör olamaz bi insan.
kız 8 aylık hamile ve daha nikahları yok.
nikah yapacak adam 10 defa yapardı şimdiye.
adam kızı sevmiyor.
çocuğun doğmasını bekliyor bence sadece.

bastan sona okuyamadim ama, genelde datlum'un yazdiklarini okudum, ne dusunuyor yazilanlar hakkinda nasil cevap veriyor diye. Datlum agir bir depresyonda farkettigim bu oldu..

angelnrcn seninde konu sahibine ayrı bi gıcıklığın var sanırım cnm herşeye muhalefetsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herşeye yorumun var her sayfada yorulmadınmı kız.sinirlenme bu kadar

Dün pek giremedim siteye yeni okudum birçoğunu yorumların.
Ve kendimi aptal gibi hissediyorum yaaa işimi gücümü bırakıp
senin konunu okudum.Şaka mısın sen yaa,ya hastalıklı bir ruhun
var kendince hikayeler uyduyorsun ve onu buraya yazarak kafa
buluyorsun milletle,ya da hastalıklı bir aşk bu.Bir insanın gözü bu
kadar kör aklı kıt olamaz.Kimse vay 18 yaşında vay hamile teranesi
yapmasın hangi devirde yaşıyoruz.Ben de 18 yaşında oldum anneme
akıl verirdim yaaa,kaldı ki şimdi ki nesil bizi suya götürür.Hamileliğine
gelince sadece karnında bebek var ve daha hassas oluyorsun beynin
hala kafanın içinde.Ben hamikeyken nelere göğüs gerdiğimi bir Allah bilir.
Cahillik ve hamileliğin altına sığınma.Kapat şu konuyu milleti de boşuna
meşgul etme,herkesin daha önemli işleri güçleri var

Back