- 1 Haziran 2012
- 6.819
- 22.780
- 598
- Konu Sahibi hayaldunya
Sizden HIV ile ilgili değer 1 kere istenmiş, onda da pozitif falan değil. Eşiniz mi söyledi size HIV pozitif diye yoksa doktorunuz mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben araştırdım işin içinden çıkamadım internetten pek bir bilgim olmadığı için şuan şaşkınım böyle bulaşıcı bir hastalık yoksa bana neden öyle dendi veya hangi amaçla acil ameliyat olmam gerekirken olmadım şuan beni aşırı belirsizlik kapladı bu eş kişisini arayıp ne demem lazım ne diye sormam lazım ? Sen böyle dedin ben yakınıma danıştım ortada böyle birşey yok ne ile kandırıyorsun gibisinden mi konuşmam lazım aşırı derecede soru işareti oluştu beynimdeBunlarda hiv pozitif değil ki.
Hiv pozitif olsaydınız Anti-Hiv değeriniz yüksek çıkardı. AntiHbs yazan değer (yani sizde kırmızı gözüken) o hepatit b ile alakalı bir değer. Onunda zaten yüksek çıkması gerekiyor. Çünkü çocukluğumuz da hepatit b aşısı olduk. Vücudumuz da antikor var. Antikor olduğu için kırmızı çıkmış. Testlerinizde Hiv, hepatit vs bir bulaşıcı hastalığınız yok. Yüzde yüz eminim. Araştırmaya girmenize gerek yok.Ben araştırdım işin içinden çıkamadım internetten pek bir bilgim olmadığı için şuan şaşkınım böyle bulaşıcı bir hastalık yoksa bana neden öyle dendi veya hangi amaçla acil ameliyat olmam gerekirken olmadım şuan beni aşırı belirsizlik kapladı bu eş kişisini arayıp ne demem lazım ne diye sormam lazım ? Sen böyle dedin ben yakınıma danıştım ortada böyle birşey yok ne ile kandırıyorsun gibisinden mi konuşmam lazım aşırı derecede soru işareti oluştu beynimde
Bırada hıv pozitif görünmüyorBu şekilde
Yok canım böyle bir senaryo FLASH TV de bile eğreti dururdu yani adam sanırım şizo ne bir doktor böyle konusur ne böyle bir sonuç çıkma durumu burda da görünmüyor zaten sen kurtulduğuna şükret çocuğunla geleceğini kur aşkımBenimde tam bir bilgim yok neye göre böyle denildi ozaman bilmiyorum doktorla eşim iletişime geçti dediğim gibi güya ben korkmayayım diye anlaşmışlar doktora bir sonuç değeri fazla çıktı de üstünü kapat demiş ben yavaş yavaş söylerim korkmasın demiş bana böyle anlattı hatta aids ile damgaladı iş ayrılmaya gelince
Ben yumurtalık kisti için gittim kistlerim alınacaktı sağlı sollu sonuç farklı derken bir üstte resim koydum bu kist içinde bütün radyolojik görüntüler tahliller yapıldı evet eşim ve ayrılıyorum pazartesi memleketime döneceğim nasipse doktor konusunda bana yatış vermişti taburcu ederken birlikte geldiler öyle söyledi 10 gün önce de cea 15 değerim 329 du şuan böyleNasıl 2 sonuç farklı olabiliyor doktorum ben pek bir şey anlamadım yazdıklarınızdan. Bir de cea değeri demişsiniz, siz hastaneye ne için gittiniz ne ameliyatı olacaktınız ? Ameliyatınız ertelendi mi ?
Bahsettiğiniz kişi de eşiniz sanırım, eğer güvenmiyorsanız arada sevgi yoksa ayrılın.
Hiçbir doktorun bunu kabul edeceğini sanmıyorum.
Eşim söylediSizden HIV ile ilgili değer 1 kere istenmiş, onda da pozitif falan değil. Eşiniz mi söyledi size HIV pozitif diye yoksa doktorunuz mu ?
Çok teşekkür ederim gerçektenHiv pozitif olsaydınız Anti-Hiv değeriniz yüksek çıkardı. AntiHbs yazan değer (yani sizde kırmızı gözüken) o hepatit b ile alakalı bir değer. Onunda zaten yüksek çıkması gerekiyor. Çünkü çocukluğumuz da hepatit b aşısı olduk. Vücudumuz da antikor var. Antikor olduğu için kırmızı çıkmış. Testlerinizde Hiv, hepatit vs bir bulaşıcı hastalığınız yok. Yüzde yüz eminim. Araştırmaya girmenize gerek yok.
Hasta olduğunu biliyorum ama inan ne hastası olduğunu bilmiyorum narsist mi şizofren mi şuanda zaten şoklar içerisindeyim dediğin gibi çocuğumla birlikte yola devamBırada hıv pozitif görünmüyor
Yok canım böyle bir senaryo FLASH TV de bile eğreti dururdu yani adam sanırım şizo ne bir doktor böyle konusur ne böyle bir sonuç çıkma durumu burda da görünmüyor zaten sen kurtulduğuna şükret çocuğunla geleceğini kur aşkım
Sondaki sayfada Anti HIV sonucu var ancak bu uye hiv degilde hepatit b olmusa benziyor. Bunlarin igg igm testleri de yapilmaliydi diye hatirliyorum.ChatGPT alıntısı yapıyorum:
Paylaştığınız görsellerde (HBSAg, Anti HCV, Anti HBs gibi) HIV’le ilgili bir test sonucu görünmüyor. Yani şu an elinizde herhangi bir Anti-HIV (veya HIV Combo/P24) test değeri olmadığı için, bu sonuçlara bakarak HIV hakkında bir yorum yapmak mümkün değil.
HIV ile ilgili endişeniz varsa, mutlaka Anti-HIV ya da HIV Combo (p24 antijeni ve antikor) testi yaptırmanız ve sonuçlarını hekiminizle değerlendirmeniz gerekir.
öte yandan bu konuda verdiğiniz tepkilere bakılırsa HIV sonucundan ayrı olarak bu konuda bilgi sahibi olmaya ihtiyacınız var gibi.
dümdüz sormak daha mantıklı. siz insanlarla dalga geçmeye mi geldiniz?
Hepatit B de olmamış. Vücudunda antikor olduğu için o şekilde çıkmış. Çocukluk aşılarında hepatit b aşısı vurulduğu için o şekilde çıkıyor.Sondaki sayfada Anti HIV sonucu var ancak bu uye hiv degilde hepatit b olmusa benziyor. Bunlarin igg igm testleri de yapilmaliydi diye hatirliyorum.
yukarıda bir üye, hepatit b değerine dair çıkan sonucu yorumladı zaten.Sondaki sayfada Anti HIV sonucu var ancak bu uye hiv degilde hepatit b olmusa benziyor. Bunlarin igg igm testleri de yapilmaliydi diye hatirliyorum.
Iste bunun icin igg igm de bakilmasi gerekmiyor muydu? Saglikci degilim, tipla da hic alakam yok ama aklimda bu testin bana da yapildigi ve ardindan igg igm bakildigi.Hepatit B de olmamış. Vücudunda antikor olduğu için o şekilde çıkmış. Çocukluk aşılarında hepatit b aşısı vurulduğu için o şekilde çıkıyor.
Evet ben yazarken gormemisim onuyukarıda bir üye, hepatit b değerine dair çıkan sonucu yorumladı zaten.
Eğer Hbsag değeri yüksek çıksaydı hepatit B hastalığına sahip olacaktı. AntiHbs sadece antikoru gösterir. Hbsag negatif geldiği için bu da demek oluyor ki hastalığı taşımıyor gerek duyulmamıştır. Bu değer kiminde 1000 bile çıkabilir. Hatta hamilelikte düşük çıkarsa aşı bile vurabiliyorlar.Iste bunun icin igg igm de bakilmasi gerekmiyor muydu? Saglikci degilim, tipla da hic alakam yok ama aklimda bu testin bana da yapildigi ve ardindan igg igm bakildigi.
1 gün arayla test sonucu nasıl değişsinki bir yanlışlık olabilirÇok teşekkür ederim artık düşünmüyorum hatta daha da mutluyum kendime geleceğim elbette içimde kalbimde hissettiğim yara var olucakmış gibi olup olmaması değiştiğini sandığım inandım yanılgımın emeklerimin yarası hiv testi birgün önce negatifti başka hastane de orda pozitif çıktı anlamıyorum
Hayır bağımlılıkla ilgili bilgisi yoktu . Küçük bir ilçede yaşıyoruz burda kısıtlı herşey tam teşekküllü bir hastaneye gitmek bile 1 saat sürüyor gittiğimiz hastane yolu da 4 saatti sabah 5 te çıktık uykusuz aç afallamıştım birde okadar kan alınınca . eş kişisin bana söylediği zaman ben tam algılayamadım zaten doktor bir acele söyleyip gitti sora sora bi hal oldum yol boyunca belirsiz konuşmalar sonra suçlamalar, kendi memleketimde devam edicem tek başıma net bir şekilde teşekkür ediyorum bilgilendirme içinSiz doktorunuza eşinizin madde bağımlısı olduğunu söylemiş miydiniz ? Aklıma gelen tek şey sizden HIV RNA PCR testi istenmesi. Umarım istediğiniz gibi gelir sonuç. Yerinizde olsam doktora tek gider aklımdaki tüm soruları sorardım. Çünkü belli ki siz anlamadan hastaneden çıkmışsınız.
Açık açık söyleyeyim Bu hiv konusunda biraz cahil olduğum için bilmediğimden dolayı kandırılmışım eş kişisi tarafından buradaki yorumlar üzerine öğrendim bende ancak hastaneden neden çıkarıldım doktor neden öyle dedi hala ona anlam veremiyorum1 gün arayla test sonucu nasıl değişsinki bir yanlışlık olabilir
Sonuçlarınız gayet normal bir sorun yok. Hiv pozitif değil. Antihbs biraz yüksek bu da sizin Hepatit B ye karşı bağışıklık olduğunu, antikorunuz olduğunu gösterir yani iyi bir şey. Hiv pozitif değil korkmayın.Bu şekilde
Bu arada bulaşıcı bir hastalığınız yok ama kistlerinizle ilgili olan değeriniz oldukça yüksek. Onun için bir an önce tedaviye başlamanızı öneririmHayır bağımlılıkla ilgili bilgisi yoktu . Küçük bir ilçede yaşıyoruz burda kısıtlı herşey tam teşekküllü bir hastaneye gitmek bile 1 saat sürüyor gittiğimiz hastane yolu da 4 saatti sabah 5 te çıktık uykusuz aç afallamıştım birde okadar kan alınınca . eş kişisin bana söylediği zaman ben tam algılayamadım zaten doktor bir acele söyleyip gitti sora sora bi hal oldum yol boyunca belirsiz konuşmalar sonra suçlamalar, kendi memleketimde devam edicem tek başıma net bir şekilde teşekkür ediyorum bilgilendirme için