İhale sana kalsa ne olur. Herkes bilmiyor mu ne olduğunu, o tanımıyor mu ailesini? Bak güzel kızım onlar kırılmasın diye sen yıpranırsan ileride çok pişman olursun. Tavır bile koymuyorsun. Misafir istemiyoruz demişsiniz zaten, misafir geldiğinde ben bebekle ilgilenmeliyim deyip geçeceksin yatak odasına çıkmayacaksın. Gerekirse uyuyor numarası yapacaksın, soran olursa misafiri ben çağırmadım, ağrım var dikişlerim var oturamıyorum çağıran ağırlasın diyeceksin. Kıyamet kopacaksa kopsun arkadaş, sen baştan uyarmışsın o dinlememiş, hem suçlu hem güçlü. Bu kadın senin kaç yılda kazandığın gücü bir doğumla aldı elinden. Lohusalık seni güçsüz yapmaz, aksine çok güçlü olduğun bir zaman bu, el üstünde tutulman gerekirken üstünde hüküm sürüyor. Az ağla naz yap, misafir varken kalk çocuğu acile götür, ateşlendi diye ağla, karnım ağrıyor diye ağla. Hatta misafirler gittikten sonra kocana ağla, bana yazık değil mi uyumuyorum, dinlenemiyorum, evimde misafir bitmiyor, annen hiç acımıyor sen de mi acımıyorsun, neden izin veriyorsun, o annense ben karının, o gidici ben kalıcıyım bunlara izin verdiğini asla unutmayacağım, de.