- 9 Ağustos 2021
- 15.182
- 51.735
Laale burada sen ben birkaç kişi hep konularına yazdık Sunshine' nın ben sanmıyorum bu kadar masum yazık durumunu . Bir şekilde sırf kocasıyla arası bozulmasın diye susuyor . Tamam ben buna birşey demem . Ama konu bir bebeğin beslenmesi ve sağlığıyla ilgiliyse o kadar sinirleniyorum ki. Hadi eskiden bebek ölümleri yüksekmiş . Bir ülkenin gelişmişlik oranının ölçümü de bununla yapılır zaten . Çok çocuk dogururlarmiş , engelli , ölü doğan veya bir sebeple bebekken ölen çok olurmuş . Zaman geçtikçe insanoglu aşıyı keşfetti , Amerikan Pediatri Derneği bazı önemli şeyler yayınladı . Ama şu kaynanalarin eve insan toplanmasının önüne eğitimli olduğunu iddaa eden anne ve babalar geçemedi . Nasıl olabiliyor gerçekten aklım almıyor ? Ağır konuşmayayim diyorum bu sefer vicdanım el vermiyor . Bu kadar cahil olmaya gerek yok artık ama ya. Ilerlemeye bu kadar dirayetli olmamak lazım. . Açsa youtube Osman Gönülal doktor anlatıyor ilk haftadan itibaren. Çocuk gelişim kitabını oturup okursan zaten ebem usulü çocuk büyütmezsin . Bilemiyorum bu toplum nasıl gelişecek nasıl ilerleyecekBen en çok şaşırmasına şaşırdım.
Burada biz bile hepsinin karakterini tanıdık. Yazık kendisi lohusa haliyle gerçeklerle yüzleşmek zorunda kaldı.