- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
bu arada bugünki menüm :):):)
sabah:not:
2 bardak ılık su
1 yeşil elma
kahvaltı:
1 tane haşlanmış patates
süzme beynir
1bardak yeşilçay
öğlen:
1 adet shinitsel (okulda olduğum için)
ara:
1 yeşil elma
akşam:
1 yeşil elma
yağsız kavurma
közlenmiş sebze
spor:
okuldan eve 40 dk yürüyüş
leslie sansone ile 1500 adım
az önce bir avuçtan fazla soslu fıstık yedim
ayy canım sorma ben dün naptım pek belli değil :) şöyle özetlemeye çalışıyım.
sabah dediğim13'ten sonra kalktım kahvaltı adına bir tabak kahvaltılık gevrek yedim ondan sonra baya bir süre bir şey yememişim doktorla falan koşturuyordum o sıra. akşam 17.30 gibi 2 tane elma yedim ondan sonra gözlerimi dinlendirmek için biraz uyumuşum akşam yemeğini kaçırdımama zaten çok aç değildim 1 tane daha elma yedim. sonra da erkenden yattım denebilir. :)
ama dünki bu düzensizliği bugün atlatıcam sabah 8'de sağlıklı bir şekilde kahvaltımı yaptım :)
haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği ile de biraz reçel yedim
yarım bardaktan da az şekersiz çay içtim.
öğleyi de elmayla geçiştirip akşama da azcık azcık yemeyi planlıyorum :) he bir de dün leslie yaptım 3 mil çok basit gibi duruyor ama o ne yoruyor insanı ya ondan sonra zumba yapamadım valla :)
zumbayı kalori yakmaktan ziyada şekle girmek için ileri yap zaten canım:) bugünki enünün yaz beklemekteyim :):) benim menüm:
sabah:
1 bardak ılık su
1 tane yeşil elma
kahvaltı:
1 bardak yeşil çay
1.5 haşlanmış patates
1 kk süzme peynir
öğlen:
1 elma
50 gr. kadar kestane
3/1 halley
ara:
1 elma
1 bardak yeşilçay
akşam:
1 elma
kayısı kompostosu
zeytin yağlı pırasa 1 servis kaşığı
çeyrek kıymalı pide
spor:
30 dk leslie
40 dk + 45 dk yürüyüş
80 mekik
100 bacak hareketi
birazdan 1 saat daha leslie yapacağım :)
ovvvvv tebrik ederim bebeğim ya sporun şahane hayran kaldım :) :) ben bugün hiçbir şey yapamadım daha şimdi yemek yedim bir saat sonra leslie yaparım artık :)
bende menüü yazıyım
kahvaltı
haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
reçel
öğlen
1 adet elma
ara
1 adet elma
akşam
çorba
hamsi tava ( kızartma yememem gerektiğini biliyorum ama barbunya sevmediğim için başka alternatifim yoktu )
bir de ahhh bu tembelliğimin önüne geçebilsem ya başka hiçbir sorun kalmıycak
Veee bugünki menüm geliyor :)
sabah 12de kalktığımdan kahvaltıyı kaçırdım. geç kalktığım içinde öğleyi ara öğünlerle geçiştirdim.
kahvaltı
1 tabak kahvaltılık gevrek.
ara
1 adet elma
1 tane çilekli yoğurt
1 fincan yeşil çay
1 adet elma daha
akşam
2 3 kaşık bir çorba (sevmediğimden yiyemedim)
mantarlı güvecin içindeki fasülye ve patatesler (diğerlerini sevmiyorum)
1 adet mandalina
3 tane yulaflı bisküvi
bu menüye ek olarak birazdan bir yeşil çay daha içicem akşam yemeğinde doyamadığım için spor yaptıktan sonra bir elma daha yiyebilirim :)
neyse spor eksik ama yapmazsan affı yok saçını başını yolarım bak :)
slm kızlar,bende katılmak istiyorum aranıza.ben de bir kaç topiğe üyeydim ama hepsi soldu gitti :).28 yaşındayım,evliyim ve 7 yaşında yeni bir oğlum var,ev hanımıyım.doğumdan kalma kilolarımı bir verip bir alıyorum.ama bu sene bir çocuk daha istediğimz için 70 kiloya inmem lazım.inşallah hep birlikte zayıflarız.
yolmalısın. dövmelisin. dışalamlısın rencide etmelisin beni. hakediyorum((((( bundan sonra her akşam sana söz vericem ve tutucam büşra görüceksin baaşrıcam
acımam ki :) tutmazsan istisnasız her topiğe girer ystar çok şişko hiç doymuyor homini gırtlak yiyor spor yapmıyor tembel teneke diye yazarım valla.. sağlık topiklerine bahçe topiklerine bile yazarım :):):) çok pis rencide ederim :)
yaaap yap hiç çekinme yap
ablacım diyim bari sende hoşgeldim aramıza ben biraz küçüküm yaş daha 18 :) bende sınav zamanından kalma kilolarımı vermeye çalışıyorum :) yalnız hatırlatıyım burası çok sert bir topik bugünden itibaren. diyeti bırakmak yok ! pes etmek yok ! ve her gün spor var ! çok azimliyiz
oooh maşallah ne güzel çoluğa çocuğa karışmışsın hoşgeldin aramıza ablacım :) herkese açık topiğimiz :) bizde kilo vermeye çalışıyoruz ben bi ara başladım geri bıraktım şuanda tekrardan devam ediyorum hemde bırakmamak üzere en kısa zamnada sen hamile kalırsın inşallah istediğin kiloya ulaşıp bizde teyze oluruz :):):)
teşekkürler canım,evet çoluk çocuk var ama doğumdan sonra kilolarım kabusum oldu,tiroidlerim az çalıştığı için bayağı bi süre hiç veremedim ama 2 sene önce 75 kiloya indim ama,ayağımı burktum ve topuğum çatladığı için 2 sene değil yürümek ayakta durduğum zaman bile şişip ağrıyordu bu yüzden 82 kiloya tekrar çıktım,daha sonra büyükbabam akciğer kanserine yakalandı ve bu beni galiba depresyona soktu,2 ay içinde 10 kilo birden aldım,ki zaten babacığımı 2 ay içinde de kaybettik,mekanı cennet olsun.işte şimdi tekrar başladım bakalım bu sefer ne kadar sürede verebileceğim.
günaydın kızlaaaarrrrr
birazdan pikniğe gideceğimiz için,muhtemelen de akşam çok yorgun olacağım için şimdiden yazayım bugünkü menümü.
sabah;1/2 otlu katmer-domates-salatalık-közlenmiş biber-çay
öğle;2 dilim ekmek ya da 1/4 yufka ekmeği-mangal yapacağız ama köfte mi pirzola mı daha karar verilmedi-közlenmiş patlıcan ve biber.
ara;1 öay bardağı beyaz nohut(diyetisyenim verdiği listeden)
akşam;şimdilik karar veremedim ama muhtemelen salata falan yerim galiba,gerçi pek belli olmaz dağda mantar arayacağız çok yürüyeceğimiz için belki mantar sote de yapabilirim.
neyse inşallah akşam görüşürüz.herkese iyi tatiller.
teşekkürler canım,evet çoluk çocuk var ama doğumdan sonra kilolarım kabusum oldu,tiroidlerim az çalıştığı için bayağı bi süre hiç veremedim ama 2 sene önce 75 kiloya indim ama,ayağımı burktum ve topuğum çatladığı için 2 sene değil yürümek ayakta durduğum zaman bile şişip ağrıyordu bu yüzden 82 kiloya tekrar çıktım,daha sonra büyükbabam akciğer kanserine yakalandı ve bu beni galiba depresyona soktu,2 ay içinde 10 kilo birden aldım,ki zaten babacığımı 2 ay içinde de kaybettik,mekanı cennet olsun.işte şimdi tekrar başladım bakalım bu sefer ne kadar sürede verebileceğim.
slm kızlar,bugün sabah pişi yaptım,kahvaltıdan sonra da köşe bucak temizlik yaptım,yaş pasta,tuzlu-şekerli kurabiye,arkasından yemek de yaptım. bittim bittim resmen,hiç mi hiç oturmadan bitirdim haepsini,spor falan yapmadım acaba spor yerine geçer mi ki bunlar :)neyse menümü de yazayım.
sabah;1 tane pişi-peynir-zeytin-salatalık-domates-çay-yeşil çay.
öğle yemeği yemedim,daha doğrusu fırsat bulamadım
akşam;8 y.k kuru fasulye,2 dilim ekmek,salata.