Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

ideal kilo hesapladım 25 kilo fazlam çıktı 86 gördüm nihayet ama bayramda azcık kacırdım tabikide kilo almamışım pek gram oynuyo bakalım günde 1 saat yürüyüş falan yaparım diyorum bakalım havalara bağlı tabiki şu aralar diyet miyet allah hak getire hakımızda hayırlısı

herkese slm kızlar gectiğimiz aylarda bende dıyet grubuna gırmıstım cok guzel gıdıyordu sonra bıraz ara vermek durumunda kalınca malesef tekrar dönemedim ama şimdi bu topikle tekrar başlamayı düşünüyorum spora yazıldım ve 1 gundur diyet yapıyorum ama daha çok gün olacak inş. buraya gelişmeleri yazarım bellı bır dıyet lıstem yok malesef önerisi olan varmı

bende tam dedimki diyete başlayayım bayramda bitti die 2.spor günümde tak die regl oldum sancım çok var diye yapamadım ancak idmanlarıma gidiyorum o kadar ama bu akşam 1 saat yürüyüş yada leslie ile devam edicem :)

canım hoşgeldin :) ne güzel tekrardan başlamışsın :) bizde bayramda ara verdik şimdi yendien gazlıyoruz kendimizi :) öneri soracak olursan 2 3 saatte bir ye az az ama güzelce sağlıklı ürünlerle beslen :) birde her gn menünü yazı ver buraya bakalım neler yiyorsun eksiğimizi fazlamızı söyleyelim :) ve ve ve en önemlisi spor yapmak. sakın ihmal etme evde iş yapıyorum yeter deme olmuyor çünkü. günde en az 1 saat yürü olmuyorsa fırsatın yada yerin yoksa leslie sansone ı öneririm :)

slm kızlar dun spor salonuna yazılmıstım bugun gıttım 2.5 saat çalıştım çok iyi oldu yarından ıtıbaren 1.5 saat calısıcam hergun ıyı olacak ınş. bugun yedıklerım sabah 3 tane yeşil zeytın 1 dilim beyaz ekmek(kepek kalmamıstı malesef) 1 yumurta domates salata ve yeşilçay arada 2 bardak ayran sonra 1 yeşilçay akşam domates salaya yogurt tursu yedım bırazdanda bıraz meyve yer yatarım :) az kalorılı gunler kızlar :)

canım menün güzel sporun içinde ayrıca çok tebrik ederim :) bende yazayım menümü :) regl dönemindeyim tatlı fazla kaçıyor mecbur

sabah:
1/4 dilim tam buğday ekmeği
100 gr. üzüm
1 kk süzme beyaz penir

öğlen:
3 yemek kaşığı buldur pilavı
tadımlık turşu

ara:
4 parça çikolata

akşam:
150 gr. köfte

ara:
biraz mısır
2 tatlı kaşığı nutella

spor : 45 mekik
1 saat leslie sansone

merhaba kızlar benim hikayem biraz standart :)
doğa olarak hızlı kilo alan bir yapım var bu yüzden çocukluğumdan beri hep annemin "aman aman"larıyla büyüdüm taki 15 yaşımda depresyona girene kadar. depresyon dediysem ufak bir bunalım 20 gün falan sürdü ama hasarı bana 12 kilodan fazla oldu. Tabi o kilolar 52 53 kilo bir kızken birden 64 65 kilolarda dolaşmaya başladım. hiç sorun etmedim kendime gençtim güzeldim 1,5 sene önce bir ay spora gittim ve fazla kilolarımın büyük bir kısmını verip 57 kiloya düştüm ama daha da büyük bir sorun ortaya çıktı üniversite sınavı (
sınav yüzünden her şeyi bir kenara attım. berbat bir uyku düzeni, okul, dersane, fast food, can sıkıntısı, stres, ders çalışırken ki boşlu, arkadaşlarda geçirilen geceler, odada ders çalışmak için yalnız geçirilen sürüyle gece... bunların hepsi bana kilo olarak döndü ve 70i buldum. daha da kötüsü o sene tercih yapmadım bir yıl daha hazırlanmaya karar verdim. o yaz gene 65lere indim boğazımı tutarak ama geçen sene. Evde ders çalışmadığım için bütün günü kütüphanede geçirdim. 3 öğünü de çoğu zaman dışarıdan yedim. her yemeğin ardına bir çikolata dayadım, mutlu olmalıydım ve 72 kiloyu buldum. bu ne kadar berbat bir şey olsa da işe yaradı kızlar istediğimden çok çok iyi bir bölümü kazandım ama bu fazla kilolar
berbat bir durumdayım. kıyafetlerimin içinde iğrenç gözküyorum. üstelik boyumda uzun değil. hiç bel göbek kısmımdan kilo almayan ben bol t-shirt arıyorum her yerde göbeğim gözükmesin diye.
ve radikal bir kararla kilo vermeye karar verdim. yurtta kalıyorum ve bir arkadaşımın 9lu zayıflama çayını önermesiyle biraz toparlandım. çaya başlayalı 3 gün oldu yani diyete de. yememi şimdilik bir düzene sokmaya çalışıyorum direk ağır bir diyete başlatmadım kendimi ama kafaya koydum en azından göbeğimi eritene kadar bir şeyler yapmalıyım.
günlük neler yaptığımdan bahsediyim biraz.

-7'de kalkıp kendime çayı hazırlayıp içiyorum. içtikten sonra yarım sat içinde hazırlanıp kahvaltıya iniyorum.
-Kahvaltı da malesef kendime engel olamıyorum çünkü peynir-zeytin yemiyorum kendimi bildim bileli doymak içinde reçel ekmek yiyorum.
en fazla iki dilim kepek ekmeği ve yarım bardak şekersiz çayla.
-11.30 12.00 gibi öğle yemeği yiyorum. çorba ve ana yemekten oluşuyor zaten ana yemek yeme alışkanlığım çok olmadığı için az yiyorum. pilav ve ekmek almıyorum.
-12.00-18.00 arası bugün mesela 2 tane burçak yedim kahvemin yanında. başka bir şey yemedim. bir bardakta kahve içtim.
-18.00de çorba çok az patates salatası ve balık yedim. (yurtta kaldığım için akşam yemeğine genelde kendim karar veremiyorum malesef )
-uyku sorunum çok büyük gündüz dayanamayıp uyuduğum için akşam uyuyamıyorum ve acıkıyorum. 3 gündür meyveyle bastırıyorum. Masamdaki o nesquik kahvaltılık gevreklere gözüm gitmesin diye tutuyorum kendimi.
-tabi bir de akşam yemeğinden 40 dk.sonra falan zumba yapıyorum 13 dk.ka ile başladım dün akşam 18 dk.a çıkarıdm bu akşam bir 25.dk. yapmayı düşünüyorum.
-saat 22.00da da mekik çekiyorum.

3 gündür böyle gidiyor işte kızlar. umarım yaptıklarım bir işe yarar. çok değil 5 kilo atsam acaip mutlu olucam. şişkoyum şişkoyum diye ağladığım günleri mumla arıyorum şimdi. sizin de özellikle tavsiyelerini ve desteklerinizi bekliyorum :)

Son düzenleme:

ah canım benim hikayeni okudukça kendimi buldum gülermisin ağlarmısın bu hale ah bu öss yokmu öss benimde canımın okunma noktası oydu. sporcu olduğum için kilom gözükmüyordu sıkıydım diye rahattım 60 kilolarda 160 boydaydım ama görüntüm 53 civarındaydı. öss dönemi geldi klübü bıraktım sınav için birde meslek lisesi çıkışlıyken öğretmenlik istemek sıkıntılıydı özelleikle istediğin bölümün son yılıysa hem okul hem staj hemde öss dönemin bir aradaysa çok sıkıntıdasın demektir üniye geldim yine spora başladım voleybol oynuyorum antrenörlük yapıyorum ancak kilolar gelmiş bi defa ne çareeee... ilk yıllarda 65 68 arasındaydım ancak rahat battı antrenörlüğü bıraktım sporuda saldım 70 leri gördüm bi ara dukan diyeti denedim artık proteinden gına geldi diye bıraktım hay bırakmaz olaydım 73 ü gördüm küçük ablam diyetisyene gitti 14 kilo verdi 90 dan 76 ya düştü bi anda hırs geldi ankarada öğrenciyim aradım ama en ucuz diyetisyen 200 tl öğrenci bütçem yetmedi tabi kendi takımıma yine devam ettim spora o arada kk yı gördüm bi hırsla başladım ancak 69 ları gördükten sonra 5 gün afyona gittim sevdiğim orada diye 5 gün allah bir rahatlık getirdiki sorma sonra tam toparlandım derken o ankaraya geldi :) sonra bayram derken ben bir tartıya çıktımki yine 72 lerdeyim. şimdi sınav dönemim var ama beni gazlayacak ve o eski diyet halime geri döndüre cek bir ışık arıyorum :) şöyle bi 70 i görsem 2 3 hafta içinde yeniden keşke.. evde koşu bandım var anneme bile cebren ve hile ile spor yaptırıyorum :):) ama yok bir gün yapıp 3 gün oturan moddayım burger kingler falan hak getire yine dikkat var ama eski sıkı fıkılığım yok madem geldin madem hikayemiz benzer gel bi ateşle beni sen :) tekrardan döneyim kilo verdiğim sürece.. yılbaşına kadar 65 60 arası olayım haftada 1 kilo versem yeter fazlasını istemem istikrarlı ve güzel bir diyet olsun ikimizede inşallah.. yalnız bırakma beni

ayy canım mesajının ortalarındayken bende e beraber yapalım diyeti dedim içimden kalp kalbe karşı :) bu arada bende Ankarada öğrenciyim :) bende aralık ortalarına kadar bir 70in altına düşmke istiyorum çünkü ocakın başında sınavlarım başlıycak ve zor bir bölümde okuyorum. sınav dönemi dedin mi korkuyorum artık gözüm dönüyor. bir de benim boyumda 1.58 allahtan etim biraz sıkı da öyle cıvık cıvık bir görüntüm yok. bu kilolar artık bana tak ettirdi sosyal hayatımı mafediyor. geçen seneyi aynaya bakmadan geçirdim inanabiliyor musun. yüzüm dışında hiç boy aynasına bakmadım sınava girene kadar baksam bunalıma girerdim biliyorum. pantalonlar kilodan belimde durmazdı "stresten zayıfladım galiba" diye kendimi avuturdum. giyicek kıyafet kalmayınca bir gün alışverişe çıkmak zorunda kaldım büyük beden siyah keten pantalon bulmak zaten bir zulümdü bulduk 40 aldım girdim kabine bir üst bedeni istedim sonra bir üst bedeni ... 46 beden pantalonla çıktım o mağazadan ama film şeridi gibi gözümün önünde bu hallere geliceğimi bildiğim için üzülüyordum 1 kilo bile olsa almak çok basit altı üstü bir kilo ama vermek ahh ah. Destek olalım canım birbirimize yoldaş olalım :) seni bilmem ama eğer ben kilo veremezsim ciddi anlamda ya dismorfofofbi hastaları gibi evden çıkamıycam ya da anoreksia olup ölecem

al bendende o kadar :) yarın sabah başlıyorum ben canım :) bu arada hastalıkları bilmiyorum ama anlaığım kadarıyla evde oturup boş boş etrafa bakan depresiflerden bahsediyorsun :) bu arada boyumuz ve et sıkılığımızda benziyor :):) ankarada öğrenciyim bende :) aralık 1 de en yakın arkadaşımla yeğenim nişanlanıyor sırf ben gideyim diye nişanı 1 ine yaptılar ve bende sabah tartıldım 72. bilmem kaç geldim 73 diyelim biz ona. nişana gittiğimde 68 67 falan olmak istiyorum 19 günüm var sürekli yürüyüş modunda olmak zorundayım sınav dönemimde geldi vizelerim var yarın başlıyor uyku düzensizliği kilo aldırmaz umarım ama ne olursa olsun hergün 1 1.5 saat spor yapmam lazım illaki başka çarem yok yememide azaltıcam ne güzel kilo verdiydim yaa nolduda bana böyle oldum geri bu defa hedefime ulaşana kadar durmak yok ama.. alışveriş yapmayı bırakalı çok zaman olmuştu işte bursaya gittiğimde 69 flndım ne güzel biraz zayıfladıydım 38 beden pantalon aldım içine girince bir mutlu oldumki sorma :) ama ne oldu 72 73 kilo ile biraz sıkıntılı giriyorum içine bu yıl mezuniyetimvar ve ben mezuniyete 50 kilo ile dal gibi gitmek istiyorum böyyl eolunca kısa görünüyorum 159 160 fln boyum ama bnm kuzenim 1 55 156 falan olmasına rağmen zayıf olduğu için benden uzun gösteriyor. bende hem inceli hepde artık topukluları rahat rahat çekmek istiyorum altıma :) daracık pantalonları incecik bacaklarıma çekmek istiyorum :) çirkin biri değilim ve bunu ortaya çıakrtmak istiyorum :) birbirimize hemde aynı şehirde bu kadar benzer özelliklerdeyken mutlaka yardımcı olalım canım benim :) sakın bırakma beni tek. ben her gün ne yedim ne içtim ne yaptım hepsini yazıcam buradan sende aynı şekilde paylaş mutlaka ve birbirimizin menülerini yorumlayıp heyecanının bitmesini engelleyelim..

ahh ne güzel konuşuyorsun :) :) topuklu ahhh o topuklu yok mu giysen büyük dert giymesen de dert canım bak 19 gün hiç bir şey değil eğer birbirimizi desteklersek 5 6 kilo çok rahat veririz :) ama o sınav dönemi yok mu işte o berbat bir psikoloji tutman lazım kendini :) benim de oda arkadaşım memeleketine gidiyor bir haftalığına tek kalıcam odada sıkıntıdan kendimi yemeğe vericem diye korkmaya başladım günlük en az yarım saat spor yapıyorum aslında spor salonuna gitmeyi düşünüyordum ama mümkün olmadı öğrenci bütçesiyle :) ama odada kendi kendime hareketsiz durmamaya çalışıyorum ama ahhh şu yediklerim sen tut beni motive et :) :)

etmemmi yaa :) bende başladım bugün biraz kaçtı ama olsun :) sabah taa okula yürüdüm yaklaşık 30 40 dk falan :) dur menümü yazayım :) bu arada tatlım benim bende sınava çalışırken elimin altına bişiler koyma ihtiyacı hissettim sıkı tut kendini bu haftayı atlatalım da gerisi gelicek. az bir zaman 19 gün ne ki vericez bu kiloları bak yarın çok daha sıkı ve güzel bir menü yazıcam. sende yaz menülerini mutlaka :)

sabah:
1 bardak su

30/40 dk yürüyüş bayır yukarı

öğlen:
2 poğaça
1 bardak şekersiz kahve

ara:
4 5 parça bitter çikolata

akşam:
1 adet kıymalı pide
1 kaşık mantı ( yemek kaşığı ile)
1 bardak gazoz

ara:
1 - 2 avuç çekirdek (tuzsuz)
1.5 bardak mısır

su sadece 4 5 bardak kadar okuldan eve ve tekrardan sınavada yürüdüm toplamda bugün içerisinde 1.5 saat rahat yürümüşümdür.

oooo naptın annem sen ya ağzıma çikolata sürmüyorum ben sürünce kaçıyor yapma öyle. MANTI, PİDE, POĞAÇA!! ALLAHIM SANA GELİYORUM. Bu işler böyle olmaz hemen düzenliyoruz menünü. Bende bugün dikkat etmedim diye kendimi kötü hissediyordum. Hatta aynanın karşısına geçip basenlerimle konuştum. Sizin tek düşmanınız var o da benim dedim
Bak bende kendi menümü yazıyım.

sabah:
3 dilim ekmek
tereyağı
bal
yarım bardak şekersiz çay

öğle:
çorba
bir parça tavuk
bir tabak cevzili erişte (çok vicdan azabı yaşadım hepsini yedim. )

ara:
4 5 badem
bir tabak nesquik (dayanamadım)

akşam:
çorba
3 4 tane köfte
3 4 kaşık makarna
sütlaç (buna da dayanamadım)

daha sonra
2 bardak kahve (buna da dayanamıyorum)

bugün benim dayanılmaz günümdü yani vicdan azabı çekiyorum. çünkü ben birazcık bir kaçırınca devamı geliyor

kuzum ii hoş diyorsunda ben ağzıma çikolata koymazsam eğer diyet miyet yapamam alışkanlık dışında başka birşey bendeki. ve ben bitter çikolata tüketiyorum ki baş ağrımı kessin diye sınav stresside geliyor ya birde... he birde işin şu boyurtu var eğer çikolata yemezsem diyet psikolojisi geliyor ve birşey yapamıyorum hee çok çok güzel bir haberim avr sana bizimkiler nişan olayını 15 aralık a kadar erteleyecekler sanırım :) benim vaktim arttı yani 65 ve daha düşük kiloyla gidebilirim :):):)

uvv şahane o zaman şöyle yapabilirsin tamam bitter çikolata ye ama hamur işini azalt dengelemiş olursun :) söylediğim gibi bende serde biraz hayvanlık olduğu için bir başlarsam bırakamıyorum yemeyi

uvv şahane o zaman şöyle yapabilirsin tamam bitter çikolata ye ama hamur işini azalt dengelemiş olursun :) söylediğim gibi bende serde biraz hayvanlık olduğu için bir başlarsam bırakamıyorum yemeyi

hamur işi bu 2 günlüğüne geçerli en önemli sınavların olduğu dönem dışardan besleniyorum mecburen :):):) yoksa yemem pek fazla hatta diyete başladım başlayalı yemedim.. yarında yiyicem ama sporumuda yapıcam yarın 1 saat sauna eşofmanlarla koşu bandında yürüycem :)

ohh iyi o zaman :) ben malesef 2 gündür spor yapmıyorum yarından itibaren sıkı bir şekilde başlıycam inşallah :)

ohh iyi o zaman :) ben malesef 2 gündür spor yapmıyorum yarından itibaren sıkı bir şekilde başlıycam inşallah :)

yarın uluslar arası mutfak ve rusça sınavım var onları atlatıp bende spora başlayacağım inşallah canım :) sen neresindensin ankaranın? ve okul bölüm falan ne?

yarın uluslar arası mutfak ve rusça sınavım var onları atlatıp bende spora başlayacağım inşallah canım :) sen neresindensin ankaranın? ve okul bölüm falan ne?

kızılayda kalıyorum ankara hukuktayım :) sen?
benimde bugün biraz salma günümdü bütün gün yatıp müzik dinledim arada bir enerji toplamam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…