Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

ya ev arkadaşmla gidiyoduk canım o bıraktı bende kışın falan tek başıma gidemem yani bi motivasyona ihtiyacm var birlikte gaza gelip gidiyoduk :) pilates bzimde başlicaktı bıraktım işte kaldı:)

ya ev arkadaşmla gidiyoduk canım o bıraktı bende kışın falan tek başıma gidemem yani bi motivasyona ihtiyacm var birlikte gaza gelip gidiyoduk :) pilates bzimde başlicaktı bıraktım işte kaldı:)

bence devam et canım :) benimde maçlarım başlayacak bu hafta artık daha sıkı çalışmam lazım spora ağırlık veriyorum. ağırlık takıp falan koşuyorum :) hem biraz daha düzgün çıkayım maçlara hemde kaslarımı toparlayayımki sıçrama boyum yükselsin diye :) bu arada sporu bırakmak sarkmalara neden olur.. sonra oram buram niye sarktı deme yani

ya kar yağınca falan gidemem tek başıma o yüzden bıraktım bende zaten 3 haftadr gidemiyodum sınavlardı sevdiceğimdi falan baya bi hamladım zaten bıraktm o yüzden evde kendim yapmayı düşünüyorum. ah o sarkmalar yok mu ahh ondan korkuyorum bnde ya :) etim sıkıdır benim ama spor yaptıkca zayıfladıkça etimde cıvıdı

işte onları tekrar toparlaman için spor şart. tamam diyetle kilo verebilirsin ancak spor yapmazsan vücudunun sarkıklarının toplanması en az 1 yılını alır... o bir yıl boyunca zayıf ama gevşek ete sahip birisi olarak gezersin haberin olsun...

selam kızlar bugün ki menümü paylaşayım dedim :) uzun zaman olmuş yazmayalı :) malum maçlardan idmanlardan okuldan fırsat bulamıyorum

sabah:
kepek ekmeğine beyaz peynirli tost ( 2 adet)
1 bardak yeşil çay

ara:
1 tane activia kayısılı

öğlen:
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
3 köfte

ara:
maalesef yapamadım

akşam:
çiğ köfte (etsiz)
kumpir

ara:
1 portakal
2 mandalina

spor:
sabah: 30 dk kahvaltı sonrası yürüyüş
öğlen: 30 dk yemek sonrası yürüyüş
akşam: 50 dk leslie 3 mile
100 mekik

buna rağmen diyetisyenin 1700 kalorilik diyetine karşılık 1254 kaloriyle tamamladım günü..

kizlar meraba yardiminiza ihtiuacim var cunku kafam iyice karisti 7 kilo fazlam var ve uc aydir spor salonuna gitmeme ragmen veremedim salonda cardio ve girlik calistim spor uyeligim bitiyo bu hafta bende evde dambilla devam etmeyi dusunuyodum fakat bugun doktorumla konustum ve kafam karisti cunku doktorum agirlik calismamam gerektigini kas yapinca ilerleyen zamanlarda kaslarin enerji isteyecigini bunuda zarar verip sis kasli bi vucuda sahip olmama yol acacagini soyledi agirlik yerine dans yuruuy pilates vs onerdi. fakat salondaki antrenor ise kaslari guclendirmek icin agirlik sart diyor ne yapacagimi sasirdim amac zayiflamak

canım doktorunun söylediği çok doğru. ağırlık çalışman demek kaslarını şişirmen v.s. demek. ama şu var cardio yapman gerekli. ağırlık elbette kullan kaslarını harekete geçir ama mesela az ağırlıkla çok hareket yağ yaktırırken ağır bir aletle az hareket kas yaptırır buda şişirir seni. yani en açık ifadeyle 25 kg ile 4 hareket yapacağına 4 kg ile 25 hareket yap :) tabi sen 4 kg kullanma evdeki ufak su şişeleri bayanlar için en ideali :) bak ben sporcuyum ve 15 kg vermek istiyorum 2 haftadır diyetisyene gidiyorum yağ parçaladığım halde kg kaybım olmadı bir türlü. ama spor yaparken ayak ağırlığı kullanıyorum sıçrarken yükselmek için. yarımşar kiloluk kullanıyorum o bile bacak kası yaptırdı bana

Herkese ve sevgili günlüğüme merhaba tekrardan. Hasta hasta spordan geliyorum şu anda minibusteyim. Ama etkisini görüyor gibiyim. Bu arada diyetisyen tam gaz devam ediyor :) menülerine uymaya özen gösteriyorum 2hafta kilo vermeyince 3 günlük sebzeli ceza diyetim oldu cumartesi bayram ede ede ciktim muayenehane den tam 1kilo 100 gr gitmiş başladığım dan beri :) mutlu mesut devam ediyorum şu anda :)

tesekkür ederim yardımın için :) iki kiloluklarla calısmayı dusunuyorm çünkü salonda onları kullanıyodum kollarımın güclndiğini görünce düşünmeye basladım agırlıga devam etmeyi de ama işte kararsızlıklıklar

iki kiloluk yerine yarım yada 1 kiloluk kullan canım 2 lik ağır olur kas şişirir bayanlarda.

merhaba bayanalr farkettimki uzun zamandır yazmıyorum bu topic e :) bu aralar 6 lı rakamları görmenin rahatlığı var üstümde :) geçen hafta 69.4 kiloydum :) bu hafta 71 leri görüyorum yine nasıl olduğunu bilmeden spora başladım :) haftada 2 gün fitness 1 gün plates yapıyorum idmanlara falan ek olarak. kimsecikler de uğramamış topic e

günaydın kızlar gerçi gelen yok ama olsun yine de yazacagim ben :) diyetisyen şu sıralar 1300 1400 kalorilik diyet verdi bana :) sporla da destekleyip mart nisan gibi 55 kilo civarında olmayı planlıyorum :):):) her gün menümü yazarım buraya :) bu sabah kalkıp 3 kuru kayısı 1bardak ılık limonlu su ictim :):)

selam kızlar uzunca bir aradan sonra tekrardan yazıyorum buraya. pek kimse uğramıyor ama olsun bende girip yazıyorum arada bir tatile çıktım sınavdıo ödemdi derken 71.9 ardından 71.5 ile bu güne geldim bugün kendi kendime protein günü olsun dedim dukanlamıyorum ama sanki bi kilo kaybı yaşarsam motive olurum gibi geliyor o yüzden biraz ucundan dukan + biraz meyve ile idare edeceğim :) yarın diyetisyende 70 küsürlü çıkarsam çok mutlu olucam elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…