- 1 Temmuz 2012
- 618
- 461
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
neden gitmeyeceksin canım? bende belediyeyey başvuru yaptım uygun diye fiyatı evdede var spor salonum :) birde idmanlarım var bakalım artık :) pilatese gitmek istiyorum ya kaslar uzasında dik duruş öğreneyim güzel güzel yürüyeyim diye
ya ev arkadaşmla gidiyoduk canım o bıraktı bende kışın falan tek başıma gidemem yani bi motivasyona ihtiyacm var birlikte gaza gelip gidiyoduk :) pilates bzimde başlicaktı bıraktım işte kaldı:)
bence devam et canım :) benimde maçlarım başlayacak bu hafta artık daha sıkı çalışmam lazımspora ağırlık veriyorum. ağırlık takıp falan koşuyorum :) hem biraz daha düzgün çıkayım maçlara hemde kaslarımı toparlayayımki sıçrama boyum yükselsin diye :) bu arada sporu bırakmak sarkmalara neden olur.. sonra oram buram niye sarktı deme yani
ya kar yağınca falan gidemem tek başıma o yüzden bıraktım bende zaten 3 haftadr gidemiyodum sınavlardı sevdiceğimdi falan baya bi hamladım zaten bıraktm o yüzden evde kendim yapmayı düşünüyorum. ah o sarkmalar yok mu ahh ondan korkuyorum bnde ya :) etim sıkıdır benim ama spor yaptıkca zayıfladıkça etimde cıvıdı
canım doktorunun söylediği çok doğru. ağırlık çalışman demek kaslarını şişirmen v.s. demek. ama şu var cardio yapman gerekli. ağırlık elbette kullan kaslarını harekete geçir ama mesela az ağırlıkla çok hareket yağ yaktırırken ağır bir aletle az hareket kas yaptırır buda şişirir seni. yani en açık ifadeyle 25 kg ile 4 hareket yapacağına 4 kg ile 25 hareket yap :) tabi sen 4 kg kullanma evdeki ufak su şişeleri bayanlar için en ideali :) bak ben sporcuyum ve 15 kg vermek istiyorum 2 haftadır diyetisyene gidiyorum yağ parçaladığım halde kg kaybım olmadı bir türlü. ama spor yaparken ayak ağırlığı kullanıyorum sıçrarken yükselmek için. yarımşar kiloluk kullanıyorum o bile bacak kası yaptırdı bana
tesekkür ederim yardımın için :) iki kiloluklarla calısmayı dusunuyorm çünkü salonda onları kullanıyodum kollarımın güclndiğini görünce düşünmeye basladım agırlıga devam etmeyi de ama işte kararsızlıklıklar