- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
tekrar diyete başlamam lazımm(
ya sınav haftasıydı sınavlardan snra sevdiceğim geldi sevdiceğimden snra kardeşim geldi falan sürekli yedim yedim yedimmm çok fena alıştım yemeye yaa gece falan sürekli bişeyler yiyorumm:26:
Bende öyle diyordumda baktım annemle olmuyor mecbur kaldımannem sürekli tepemde diyeti bırakma için söylenirken diyet yapamıyorumki bende para verirsem demez belki birşey dedim :):):) birde şu var ki çok şüphe ediyorum. Diyetisyenin verdiği menüyle bnm kilo vermem çok zor çok dolu yiyemiyorum ki doyuyorum hep tıka basa
yiyerek zayıflama falan diyolar ya onu mu ilke edindi acaba kendine :))
gideyim bana da versin yaa yeminle yok çikolataydı pastaydı şuan hepsini yiyebilirim :)) bu aralar bişeyler oluyo bana yahu
yaklaşıyor sanırım :) yne düzensizliğim başladı da bilemiyorum tam olarak :)
uyamıyorsan ne anlamı kalıyo ki yani diyetisyene gitmenin. bence de bi uğra yanına :)
bugün diyetisyen günümdü :) gittim kilo vermemişimama çok memnun kaldı sonuçtan :) kilo vermememin sebebi olarak şeker tüketimini söyledi bu hafta hiç tüketmeyeceğim şeker :) 1700 kaloriye devam hala :) 1300 ü geç 1300 altına düşmediğin sürece problem değil dedi :) birde okul için dershane için ayrı menüler düzenledi bana :) kas kütlem 2.3 kg artmış yağ kütlem 1.6 kg azalmış su kütlemde artmış 3 kg ye yakın :) haftaya kadar şeker tüketmez sporumuda ihmal etmezsem çok başarılı bir şekilde 2 kg ye yakın kg çıkıcak senden dedi tartıda istediğin rakamları görüceksin dedi birde güzelce moral verdi uğurladı beniii :) şüphelerim vardı okulda dershanede ne yiycem die ama gitti çok şükür :)
ayy şu bilgileri verdin ya çok özendim bende çok merak ettim neyim ne kadar diyebenimde gidesim geldi yaa
bidee haftaya için şimdiden tebrik edeyimm az değil 2 kg ne demek yahuu :))
evet değil az ama sanırım böyle gidersem veremiycem kilolarımıbugün konya gezisi vardı mecburi fix menü yedik ve şeker pare yedim etli ekmek v.s. serbest 1 er tane ama. dünde şeker tükettim maaalesef çok çok yakın arkadaşımın doğum günü pastasından yedim ama sporumu arttırdım yakıcam o yağları kaçışı yok. tartıda varsın eksi görmeyeyeim bu haftada ama yağ kaybım olsun yeter sonra gelir gerisi suyuda bolca tüketiyorum artık sürekli elimde şişe dolaşıyorum :)
ohh maşallah maşallahhh full kalori almışsın büşraaa kızayım mı sana he kızayım mııneeyyyse spora yüklen bari yediklerini yak :)
öyle yapıyorum :) bolca spor spor spor yapıyorum :)
bende aerobik kursuna gidiyodum belediyenin ama bıraktım artık gtmicem