Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

ay burayı boşlamış gibi olmuşum :):) bunalımım geçti merak etmeyin ve yeni hayatımın ikinci günündeyim şu an. 1.gün dündü önce dünki menümü yazıyım :)
sabah
3 dilim kızarmış ekmek
reçel
yarım bardak şekersiz çay

öğlen
bir tabak kahvaltılık gevrek

akşam
1 kase çorba
haşlanmış tavuk
salata
1 tane elma

akşamdan sonra
1 fincan yeşil çay
1 tane elma

menülerimi yavaş yavaş toparlıyor muyum ne :)) her şey güzel olacak kızlar vericez bu kiloları :):)):)

veee bugünki menüm :)

sabah
3 dilim ekmek
reçel

öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
haşlamış tavuk
1 tane elma

ara
1 fincan yeşil çay
1 tane elma

akşam
1 kase mercimek çorbası
çok çok azcık türlü
2 3 kaşık pirinç pilavı (türlüyü pek sevmiyceğimi bildiğimden aç kalmamalıyım diye aldım)
yoğurt
2 tane küçükcük kemalpaşa tatlısı (ya dayanamadım ama bu haftabir daha tatlı yok)

şimdi de yemeğimin üstünden bir saat geçmesini bekliyorum leslie 3 mile yapıcam hayat bana güzel olucak :):):)

ay burayı boşlamış gibi olmuşum :):) bunalımım geçti merak etmeyin ve yeni hayatımın ikinci günündeyim şu an. 1.gün dündü önce dünki menümü yazıyım :)
sabah
3 dilim kızarmış ekmek
reçel

öğlen
bir tabak kahvaltılık gevrek

akşam
1 kase çorba
haşlanmış tavuk
salata
1 tane elma

akşamdan sonra
1 fincan yeşil çay
1 tane elma

menülerimi yavaş yavaş toparlıyor muyum ne :)) her şey güzel olacak kızlar vericez bu kiloları :):)):)

veee bugünki menüm :)

sabah
3 dilim ekmek
reçel

öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
haşlamış tavuk
1 tane elma

ara
1 fincan yeşil çay
1 tane elma

akşam
1 kase mercimek çorbası
çok çok azcık türlü
2 3 kaşık pirinç pilavı (türlüyü pek sevmiyceğimi bildiğimden aç kalmamalıyım diye aldım)
yoğurt
2 tane küçükcük kemalpaşa tatlısı (ya dayanamadım ama bu haftabir daha tatlı yok)

şimdi de yemeğimin üstünden bir saat geçmesini bekliyorum leslie 3 mile yapıcam hayat bana güzel olucak :):):)

canım harikasın maşallah sanaaa :nazar::nazar::nazar: nazar değmesin inşallah.. :) yok yok tatlıda gerekli cnm bnm ye elbette ama günde 2 3 tablet bitteri geçmeyecek şekilde ye :)

merhaba canlarrr.. bugünki menümm

sabah:
2 bardak su

kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
20 gr. peynir

öğlen:
bugün uluslar arası mutfak dersim vardı :) mecbur pişirdiklerimizi yedik :)

özbek pilavı 1 kaşık
tavuklu noodle çeyrek porsiyon
yosunlu noodle 3 4 çatal
çin usulü sebzeli tavuk çeyrek porsiyon
borş çorbası 1 kaşık
wonton çorbası mantısnının 1 tanesinin yarısı

akşam:
0.5 porsiyon tavuklu buldur pilavı
2 bardak ev yapımı ayran

spor:
2.5 saat voleybol idmanı
leslie sansone 3000 adım
100 mekik
25 dk yürüyüş

birde bütün gün topuklularla koşturdum mutfakta oda spordan sayılmazmı :):):):KK9::KK9:

merhaba canlarrr.. bugünki menümm

sabah:
2 bardak su

kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
20 gr. peynir

öğlen:
bugün uluslar arası mutfak dersim vardı :) mecbur pişirdiklerimizi yedik :)

özbek pilavı 1 kaşık
tavuklu noodle çeyrek porsiyon
yosunlu noodle 3 4 çatal
çin usulü sebzeli tavuk çeyrek porsiyon
borş çorbası 1 kaşık
wonton çorbası mantısnının 1 tanesinin yarısı

akşam:
0.5 porsiyon tavuklu buldur pilavı
2 bardak ev yapımı ayran

spor:
2.5 saat voleybol idmanı
leslie sansone 3000 adım
100 mekik
25 dk yürüyüş

birde bütün gün topuklularla koşturdum mutfakta oda spordan sayılmazmı :):):):KK9::KK9:
100 mekik mi oyyy oyyy kızım sen taş olup çıkıcaksın bir aya ben sana söyliyim :):) taşsın taaaş :) aynen böyle devam :)) biiir birr gidecek kilolar :)

100 mekik mi oyyy oyyy kızım sen taş olup çıkıcaksın bir aya ben sana söyliyim :):) taşsın taaaş :) aynen böyle devam :)) biiir birr gidecek kilolar :)

ayyy ağzından bal damlıyor canımm :) orada 10 tane tam şınavda olacak on u yazmamışım :KK70: gidecek kilocuklar gidecekkk :)

bu akşam azcık ucundan kaçtı. midem mi küçülmüş ne sindiremedim zaten :):):)

sabah
3 dilim ekmek
reçel

öğlen
1 kase çorba
çok az kurufasülye(her zamanki gibi tabağı alıp ucundan tırtıkladım)
3 4 çatal pirinç pilavı (doymalıydım)

akşam
yarı kase çorba
3 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
4 tane ızgara köfte
4 dilim fırında patates.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :KK5::KK5::KK5::KK5: dağlara taşalra vurun beni 1 bardak kola içtim.:KK14::KK14::KK14:

bu akşam azcık ucundan kaçtı. midem mi küçülmüş ne sindiremedim zaten :):):)

sabah
3 dilim ekmek
reçel

öğlen
1 kase çorba
çok az kurufasülye(her zamanki gibi tabağı alıp ucundan tırtıkladım)
3 4 çatal pirinç pilavı (doymalıydım)

akşam
yarı kase çorba
3 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
4 tane ızgara köfte
4 dilim fırında patates.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :KK5::KK5::KK5::KK5: dağlara taşalra vurun beni 1 bardak kola içtim.:KK14::KK14::KK14:

1 bardak kola mı? benm waffle dana daha fazla kalori demek :KK43:

ayda yılda bir yurtta kola veriyorlar köftede vardı dayanamadımmm :KK5::KK5:
ama her şey güzel olacak bence inşallah yani inşallaaah:KK76:

inşallah inşallah :):):) sporumuda yaptımm 140 mekik çektim. akşam yemeği yemedim yerine 2 mandalina yedim :) dur menümü yazayım :KK70:

kahvaltı:
1/2 dilim tam buğday ekmeği
20 gr. peynir
4 5 dilim sucuk

öğlen
1 waffle :KK43::KK43::KK43::KK43::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

akşam:
2 mandalina

spor:
leslie ile 3000 adım
leslie ile 1 mile
140 mekik
5 dk dans :)
25 dk bacak egzersizleri

Bugünki menümden çok memnun kalmadım şahsen nedense kendimi çok yemiş gibi hissediyorum :KK43:

sabah
dersi kırdığımdan kahvaltıyı uzun tuttum ne kadar ekmek yediğimi bilmiyorum :KK43:
tereyağı+bal
yeşil çay

ara
1 fincan yeşil çay

öğle
1.5 tabak kahvaltılık gevrek

akşam
1 kase çorba
ucundan tırtıklanmış kuru fasülye
azcık bulgur pilavı
küçükcük kase puding :2::2::2:

ara
1 tane elma
1 bardak ice tea

Bugünki menümden çok memnun kalmadım şahsen nedense kendimi çok yemiş gibi hissediyorum :KK43:

sabah
dersi kırdığımdan kahvaltıyı uzun tuttum ne kadar ekmek yediğimi bilmiyorum :KK43:
tereyağı+bal
yeşil çay

ara
1 fincan yeşil çay

öğle
1.5 tabak kahvaltılık gevrek

akşam
1 kase çorba
ucundan tırtıklanmış kuru fasülye
azcık bulgur pilavı
küçükcük kase puding :2::2::2:

ara
1 tane elma
1 bardak ice tea

kız sen nerelerdesin he???? kayboldun iyice???

kız sen nerelerdesin he???? kayboldun iyice???

canım ya smsm bitti ondan cevap yazamıyorum sana. zaten benim telefon bir alemlerde şarj olmuyor :KK43::KK43::KK43: evime gidiyorum salı günü büyük ihtimalle orda halledicem inşallah :))

Hımm... iyi bari. Devam demi diyete falan??? Ben diyetisyene başladım daha doğrusu bu akşamdan itibaren başlayacağım :):) 3 ay diyet 1 ay koruma programı verdi :) 3 ay sonra 58 60 arası kilom olacak inşallah :):):):):)

Hımm... iyi bari. Devam demi diyete falan??? Ben diyetisyene başladım daha doğrusu bu akşamdan itibaren başlayacağım :):) 3 ay diyet 1 ay koruma programı verdi :) 3 ay sonra 58 60 arası kilom olacak inşallah :):):):):)

vaaaayy çok iyi b:):) bende devam ediyorum tabi canım yediklerime dikkat. kaçamak yok. ama düzenim şaştı gecem gündüz oldu :KK70: çok aşırı acıktığımdan bir de uyuyamadığım için yulaflı bisküviye verdim biraz kendimi ama gece yediğim için kendimi suçlu hissediyorum :KK43::KK43: bir de geçen gün arkadaş ortamı kurbanı olup 2 tane kahve içtim ona da çok üzüldüm.

vaaaayy çok iyi b:):) bende devam ediyorum tabi canım yediklerime dikkat. kaçamak yok. ama düzenim şaştı gecem gündüz oldu :KK70: çok aşırı acıktığımdan bir de uyuyamadığım için yulaflı bisküviye verdim biraz kendimi ama gece yediğim için kendimi suçlu hissediyorum :KK43::KK43: bir de geçen gün arkadaş ortamı kurbanı olup 2 tane kahve içtim ona da çok üzüldüm.

:KK19::KK19::KK19::KK19: yakıştıramadım sana hiç... ah şu sms olsaydı da ben senn saçlarını yolsaydım bi.. bir daha yok kaçamak falan :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: valla mızraklarım seni :KK47::KK47::KK47: yulaflı büskivide yeme. form ürünlerinden uzak durmaya bak canımcım :KK43::26:

:KK19::KK19::KK19::KK19: yakıştıramadım sana hiç... ah şu sms olsaydı da ben senn saçlarını yolsaydım bi.. bir daha yok kaçamak falan :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: valla mızraklarım seni :KK47::KK47::KK47: yulaflı büskivide yeme. form ürünlerinden uzak durmaya bak canımcım :KK43::26:

ayy neden yulaflı bisküvi en büyük dostun demişlerdi oysa ki bana :KK43:((

ayy neden yulaflı bisküvi en büyük dostun demişlerdi oysa ki bana :KK43:((

şeker oranı yüksek hazır gıdaların biliosunki :KK43: ve sen bana de bakayım spor ne alemde?? sms yok diye yazamıyorsun ama kontrolü elden bırakacağımı sanmaaa :):KK47::KK47: ayy çok cadaloz hissettim kendimi yaa :KK43:

kızlar mrb.lar ben geldimm:KK17: byadr gremiyodum sayfaya girip bakıp çıkıyodum dün yne eski halime döndüm baya bi inceledim yne kulübü :))

X