Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

ay burayı boşlamış gibi olmuşum :):) bunalımım geçti merak etmeyin ve yeni hayatımın ikinci günündeyim şu an. 1.gün dündü önce dünki menümü yazıyım :)
sabah
3 dilim kızarmış ekmek
reçel
yarım bardak şekersiz çay

öğlen
bir tabak kahvaltılık gevrek

akşam
1 kase çorba
haşlanmış tavuk
salata
1 tane elma

akşamdan sonra
1 fincan yeşil çay
1 tane elma

menülerimi yavaş yavaş toparlıyor muyum ne :)) her şey güzel olacak kızlar vericez bu kiloları :):)):)

veee bugünki menüm :)

sabah
3 dilim ekmek
reçel

öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
haşlamış tavuk
1 tane elma

ara
1 fincan yeşil çay
1 tane elma

akşam
1 kase mercimek çorbası
çok çok azcık türlü
2 3 kaşık pirinç pilavı (türlüyü pek sevmiyceğimi bildiğimden aç kalmamalıyım diye aldım)
yoğurt
2 tane küçükcük kemalpaşa tatlısı (ya dayanamadım ama bu haftabir daha tatlı yok)

şimdi de yemeğimin üstünden bir saat geçmesini bekliyorum leslie 3 mile yapıcam hayat bana güzel olucak :):):)

canım harikasın maşallah sanaaa nazar değmesin inşallah.. :) yok yok tatlıda gerekli cnm bnm ye elbette ama günde 2 3 tablet bitteri geçmeyecek şekilde ye :)

merhaba canlarrr.. bugünki menümm

sabah:
2 bardak su

kahvaltı:
1 dilim tam buğday ekmeği
20 gr. peynir

öğlen:
bugün uluslar arası mutfak dersim vardı :) mecbur pişirdiklerimizi yedik :)

özbek pilavı 1 kaşık
tavuklu noodle çeyrek porsiyon
yosunlu noodle 3 4 çatal
çin usulü sebzeli tavuk çeyrek porsiyon
borş çorbası 1 kaşık
wonton çorbası mantısnının 1 tanesinin yarısı

akşam:
0.5 porsiyon tavuklu buldur pilavı
2 bardak ev yapımı ayran

spor:
2.5 saat voleybol idmanı
leslie sansone 3000 adım
100 mekik
25 dk yürüyüş

birde bütün gün topuklularla koşturdum mutfakta oda spordan sayılmazmı :):):)

100 mekik mi oyyy oyyy kızım sen taş olup çıkıcaksın bir aya ben sana söyliyim :):) taşsın taaaş :) aynen böyle devam :)) biiir birr gidecek kilolar :)

100 mekik mi oyyy oyyy kızım sen taş olup çıkıcaksın bir aya ben sana söyliyim :):) taşsın taaaş :) aynen böyle devam :)) biiir birr gidecek kilolar :)

ayyy ağzından bal damlıyor canımm :) orada 10 tane tam şınavda olacak on u yazmamışım gidecek kilocuklar gidecekkk :)

bu akşam azcık ucundan kaçtı. midem mi küçülmüş ne sindiremedim zaten :):):)

sabah
3 dilim ekmek
reçel

öğlen
1 kase çorba
çok az kurufasülye(her zamanki gibi tabağı alıp ucundan tırtıkladım)
3 4 çatal pirinç pilavı (doymalıydım)

akşam
yarı kase çorba
3 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
4 tane ızgara köfte
4 dilim fırında patates.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dağlara taşalra vurun beni 1 bardak kola içtim.

1 bardak kola mı? benm waffle dana daha fazla kalori demek

ayda yılda bir yurtta kola veriyorlar köftede vardı dayanamadımmm
ama her şey güzel olacak bence inşallah yani inşallaaah

inşallah inşallah :):):) sporumuda yaptımm 140 mekik çektim. akşam yemeği yemedim yerine 2 mandalina yedim :) dur menümü yazayım

kahvaltı:
1/2 dilim tam buğday ekmeği
20 gr. peynir
4 5 dilim sucuk

öğlen
1 waffle

akşam:
2 mandalina

spor:
leslie ile 3000 adım
leslie ile 1 mile
140 mekik
5 dk dans :)
25 dk bacak egzersizleri

Bugünki menümden çok memnun kalmadım şahsen nedense kendimi çok yemiş gibi hissediyorum

sabah
dersi kırdığımdan kahvaltıyı uzun tuttum ne kadar ekmek yediğimi bilmiyorum
tereyağı+bal
yeşil çay

ara
1 fincan yeşil çay

öğle
1.5 tabak kahvaltılık gevrek

akşam
1 kase çorba
ucundan tırtıklanmış kuru fasülye
azcık bulgur pilavı
küçükcük kase puding :2::2::2:

ara
1 tane elma
1 bardak ice tea

kız sen nerelerdesin he???? kayboldun iyice???

kız sen nerelerdesin he???? kayboldun iyice???

canım ya smsm bitti ondan cevap yazamıyorum sana. zaten benim telefon bir alemlerde şarj olmuyor evime gidiyorum salı günü büyük ihtimalle orda halledicem inşallah :))

Hımm... iyi bari. Devam demi diyete falan??? Ben diyetisyene başladım daha doğrusu bu akşamdan itibaren başlayacağım :):) 3 ay diyet 1 ay koruma programı verdi :) 3 ay sonra 58 60 arası kilom olacak inşallah :):):):):)

vaaaayy çok iyi b:):) bende devam ediyorum tabi canım yediklerime dikkat. kaçamak yok. ama düzenim şaştı gecem gündüz oldu çok aşırı acıktığımdan bir de uyuyamadığım için yulaflı bisküviye verdim biraz kendimi ama gece yediğim için kendimi suçlu hissediyorum bir de geçen gün arkadaş ortamı kurbanı olup 2 tane kahve içtim ona da çok üzüldüm.

yakıştıramadım sana hiç... ah şu sms olsaydı da ben senn saçlarını yolsaydım bi.. bir daha yok kaçamak falan valla mızraklarım seni yulaflı büskivide yeme. form ürünlerinden uzak durmaya bak canımcım :26:

ayy neden yulaflı bisküvi en büyük dostun demişlerdi oysa ki bana ((

ayy neden yulaflı bisküvi en büyük dostun demişlerdi oysa ki bana ((

şeker oranı yüksek hazır gıdaların biliosunki ve sen bana de bakayım spor ne alemde?? sms yok diye yazamıyorsun ama kontrolü elden bırakacağımı sanmaaa :) ayy çok cadaloz hissettim kendimi yaa

kızlar mrb.lar ben geldimm byadr gremiyodum sayfaya girip bakıp çıkıyodum dün yne eski halime döndüm baya bi inceledim yne kulübü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…