Maasallah emzik emmesine ragmen cisini soyleyebiliyor demekKizlar bi dogursamda saglicakla kurtulsam :) yatakta donemiyorum bile artik.,benek hareket ettikce canim yaniyor.. oglum gece 40 defa uyaniyor yok emzik yok su yok cis.. cok yorgunum kendimi tasiyamiyorum artik
Amin canım aminn ,bazen düşünüyorum da ne ara evlenip ne ara kaynana dertlerine düştük,sanki hiç bekar olmamışım yıllardır böyleymişim gibi hep bir savaş halinde kendimi korumak zorundaymışım gibi..Ne kadar acı halbuki bir kadının,bir kadına yaptığı eziyet,mutlu olmaya evleniyoruz ama bir savaşın için de buluyoruz kendimizi ve çoğu evlilik böyle heba olup gidiyor, koskoca dünya neyi paylaşamaz ki insanlar egomu,hırsmı,doyumsuz nefismi..Dönüp bakıyorum 5 yıllık evliliğimin en kötü günleri hep kaynanamın yaptıkları yüzünden..Hakkımı helal etmiyorum sana sevgili kaynana :)
Sağolun. ..Dualarim sizinle. Benim bildiğim kadari ile yasal. Bir akrabamiz ogluna takmıştı bela olacaklar diye.
Benim deEşim iyide akrabaları iğrençççç
Removeben ağlattınız Allah hayırlısıyla size evladınızı bağışlasın İnşallah.
@filmgibi üzdünüzultrason doğru göstermemiş olabilir mi? Bizimki de 10 gün mü ne geride gösteriyordu, tam 9 ay 10 günlükken doktorun da ultrasonun da söylediğinin üstünde doğdu. Belki sizinki de öyle olur. Hem kilolu olmak zorunda değil ki her bebek, doktorunuz da söylemiştir kesin. İnşallah sütünüz çok olur da içinize sinen şekilde beslenir bebeğiniz/
@Esraedge korkuttunuzben bile korktum burada. Şimdiki gençler ne biçim ya. Biz de 16 yaşında olduk, hiç böyle terör estiren insan yoktu etrafımızda. Özel olmasa da başka okula gitme şansı yok mu? Nakil falan gibi?
Benim bolum degisince bir rahatladimki.iki aylik baska bir kuruma gecici gorevle basladimİsyerimdekileri sevmiyorum
Hergun gitmek onları görmek zulüm geliyor mecbur olmak canımı sıkıyor
Ayakta durmaya çalışıyorum dussem tutacak bir Allah'ın kulu yok
Dertlesecek a6rkadaşım yok
Hayat kötü insanlar kötü
İyi değilim bilmiyom
Noldu jasse.Niye bitti?Kontrolu niye kaybettin noldu ki.?dün benim için çok kötü bir gündü..
29 yaşına geldim, en son ne zaman kontrolü bu kadar kaybettiğimi hatırlamıyorum...
kendimi rezil ettim, karşı tarafı irrite ettim (bunu bizzat söyledi).
güzel bir görüşme olacaktı sözde.. uzun süredir beğendiğim ama kendisini bir türlü çözemediğim adamın görüşme teklifine hayır demeliydim belki de.. (kim der böyle bir durumda o ayrı.. )
uzun süredir beğendiğim kişinin benim yaptıklarıma ufacık tolerans göstermeyip ne kadar katı olabileceğini kavradım ayrıyeten..
artık aramaz herhalde beni, ki aynı frekansta olmadıgımızı söyledi zaten.
hep senin yüzünden eski nişanlı.. hep senin, her şey senin suçun.. sen nişanı attıktan kısa süre sonra bulup 1,5 senedir de sevgili olduğun hatunla otellerin yüzme havuzlarına gidip keyif çatarken, benim hayatımın içine edip adaletsizce neşeyle hayatına devam ederken; ben de tam mutlu olurum artık diye umarken yıkıntı yaşamaya devam ediyorum.
artık adalete falan da inanmıyorum.
Regl dönemin yaklaşmıştırNedensizz bu hAlim noluyo bende bilmiyorum
Canim kendileri 2,5 yasinda soyluyor ama... genede cidinide yapiyor bezine :) ya hep sole diyorum ya da cis yapma beze diyorum :) ama olmuyo :)Maasallah emzik emmesine ragmen cisini soyleyebiliyor demek
Doktorlarin ultrasonda gordukleri net bilgi degilki :) bosa bunaliyorsun.. hesaplamalar cok farkli ki belki sende gec dollenme oldu? Seninki tup bebekmiydi yoksa? Eger plasentada filan sorun olsaydi, -ki gelisim geriligi yuksek ihtimal bundan olurmus...o zaman daha buyuk olurdu fark 2 hafta olmazdi..eger 39-40 haftalarda dogarsa bu hesaba gore 38 haftalik gibi dogacak.. ki normal dogum yaparsan eger avantaj bile olabilir.. azicikta dunyada buyusun..bosa canini skiyosun demedi deme..cok iri olmasindan daha iyidir biraz kucuk olmasi :)Güçlü olmaktan yoruldum31 haftalık hamileyim. Bebeğin gelişimi iki hafta geride. Sürekli kendime de etrafima da, rızkı kadar alır kiloyu, bir sorun varsa da stres bunun çözümü degil, ben uzulursem bebek de hisseder diyorum. Ama bazen tamamen kendimi bırakıp böğürerek ağlamak istiyorum. Güçlü olmamak istiyorum. Yıkılmak istiyorum
Tv muzik filan ac bence sesleri duymamaya calis ve massda uzak tarafa otur :)Benim derdim de ağız mıcıltısı,tabi sizinkilerin yanında dert denirsebekarliktan beri var annemler yerken hep anne düzgün ye baba düzgün ye diye söylerdim annem bazen inşaAllah agiz micilatan bi kaynanaya düşersin derdi ve öylede oldu, kaynanamı seviyorum ama bisey yiyip içerken acayip sınır oluyorun bisey de diyemiyorum kadına,, nasıl yenecem bu iğrenç huyu onuda bilmiyorum, daha başka başka iğrenç takıntılarımda var mesela biri bise okurken çıkan pisir pisir sese, sakiz sesine vs vs , nasıl kurtarırım kendimi bu takıntılardan bilmiyorum, duymamaya çalışıyorm ama olmuyo, kadına bisey de diyemiyorum 1 2 defa dedm tamam dedi kadın caaz ama hala aynı sürekli dile getirmekte istemiyorum Allah başka sıkıntı vermesin buna dert denmez, sadece gıcık bi takıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?