Gözlerim doldu Allah dayanma gücü versin İnşaAllah. Mübareği ile sağlıklı sıhhatli hamile kalıp sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın İnşaAllah
Maddi manevi yikiyor insani.. evet anlıyorum sizi cok zorKocasız hayat sekiz yıldır Sürünüyorum. Çocuk da sürünüyor.
Allah şifasını versin tez zamanda,bu dünya da hakkımız kalsın da öte tarafta alalım biz alacağımızı,böyle hastalık durumları çok kötü gerçekden ama musibetler gelmeden anlasalar keşke bazı şeyleri.En iyisini yapıyorsun boşver iyi olunca kıymet bilmiyor ki.
Benim de kötüyken ben iyi davranıyordum,şimdi melek oldu. Kanser olduğunu öğrendi insanlara iyi davranmaya başladı. Ama ben yine de hakkkmj helal etmiyorum şimdi de ben iyi değilim :))
Bu korkuyla yaşanmazki dua et oluşuna bırakMutsuz olmaktan ve evlenince her şeyin olumsuz yönde değişmesinden korkuyorum.
Allah şifasını versin tez zamanda,bu dünya da hakkımız kalsın da öte tarafta alalım biz alacağımızı,böyle hastalık durumları çok kötü gerçekden ama musibetler gelmeden anlasalar keşke bazı şeyleri.
ur inşallahKuzumm Allah razi olsun cümlemize insAllah. Bi an evvel hayirli evlatlar nasip eylesin. Insallah o heyecani tekrar yasayabilirim
Amin inşaAllah Allah razı olsun dualarınız içinAllah bin kere razi olsun gönlünüzde yüreğinizde ne geçiyorsa hakkinizda hayirli kilip nasip etsin insallah. Simdi düşününce hikaye gibi masal gibi geliyor. Asirlar once olmus gibi geliyor. Rabbim isyan ettirecek dert vermesin hic birimize
İnşallah hepimize nasip etsin güzel Mevlam kuzucmm :)) yaş kaç ol
ur inşallah
Böyle kayınbabada hiç duymamıştım. İnsanlar türlü türlü idare etmek çok zor.Benim kayınpeder kendini ilber ortayli saniyor. Her gun et yenmeli diyor 120 kilo uzaktalar bizden arayip soruyor arada bugun et var degik mi ogluma sebze yedirme diye. Icimde gun yüzü gormemis kitaplar dolusu küfürler var. Cok degisik kufur sekli geliştirtiyor bana
Tam derdimi yazacakken bir dert okuyorum bogazim dugumleniyorRemoveben arkadaşım rabbim senin kucağını doldursun bunu tüm kalbimle diliyorum herkesin derdi elbette kendine ağır ama ben iyiymisim ya hatta cok mutlu olmalıymışım
Böyle kayınbabada hiç duymamıştım. İnsanlar türlü türlü idare etmek çok zor.
Annesi babasıda iyi insanlar. Babasının akrabaları felaket.O igrenccc akrabalardan nasıl iyi bir eş çıkmış hayret :) gerçekten iyimis demek ki
Eskisi gibi iyi niyetli olunmuyor her ne olursa olsun,en kötü anlarına sebep olan insan olunca birde..Bende yaşattığı hiçbirşeyi unutmuyorum unutamıyorum her ne yaşarsak yaşayalımda unutmayacağım,Çünki nezaman unutsam çok fena hatırlattı.Amin inşallah.. bende üzüldüm.. ama herşey Allahtan geliyor.. kötü davranmıyorum bende ama eskisi gibi iyi niyetli de değilim.
Keşke anlasalar keşke.
Kardeşim okulda kavga etmiş ve gerçekten suçu yok.
Kendisi muay Thai mi ne o tarz dövüş sporları yaptı bi ara.
Okulda artık kiskandilar mi ne ki büyük ihtimal öyle 5 kişi buna saldirmis durduk yere.
Buda kendini savunmak zorunda kalmış dovmus çocuğu .
Elinde çatlak var.
Ve Çocuk buna tehdit msji atmış. Cuma günü oldu olay.
Yarın sabah okula gidecek çok korkuyorumm bişey olur diye....
Dua edin nolur.
16 yasindalar hala ortam bozuk ve cok psikolojimiz bozuldu ailecek. ..(((
Yalnız gitmiycek okula eğer yine bsey olursa zaten adli süreç başlatacaz polisde biliyo durumu.
Dua edin nolur. ..
Abinin vefat ettiğini biliyorlarsa öyle bise demezler herlade, diyolarsada ne kadar düşüncesiz olmuş insanlar derimAdettir adet derken nasil icimizin gittgini babamin ve benim...bilemediler tabii.gereksiz oldu simdi arkamdan aaaaaaa takmadi kesin sey degildir muhabbetleri donmese bari :))))))) sevmiyorum iste hem.
Aminn...Nasıl oluyo nerden alınıyor ve yasal mi ?Allah esirgesin inşallah. Yarini atlatir ise bir ses kayit cihazi alin ufacik olanlardan taksin boynuna dinleyin bence. Saldirir ederlerse Allah korusun hemen yetisilir
Aminn...Nasıl oluyo nerden alınıyor ve yasal mi ?
Bide okulun bulunduğu yer varya öyle kötü ki zaten meslek lisesi hep erkek . Okul bildiğin hapishane gibi yerde.
Şu an uyuyamiyorum. Kendide caktirmiyo ama korkuyo ..
Maddi durumumuz olsa hemen ordan alıp özel e verecez hem dersleri için.
Ama malesef el mahkum.
Dualarinizi esirgemeyin. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?