O bitirmedi aslında benim neden hayır dediğimi bir türlü anlayamadı sadece bu,ben çok ayrıntılı düşündüm o klasik bir erkek gibi basit düşündü ama seninde benimde yapacağımız bişey yok unutmaya kendimizi zorlayalım ne dersin?
Beni deee!!!!!!!İnsanlar cok fesat kibirli bencil ve sanki hiç ölmeyecek gibi yasıyorlar bu da beni yoruyor.
Bazen diyorum ki nette bi kızz arkadaş edineyimm birbirimize dert ortağı olalım ammA birbirimizi tanımayAlım adlarımızı dahi bilmeyelimMerhaba.Bende sizin gibiyim sırf bu konu icin uye oldum biraz dertlesmek banada iyi gelir belki
Ne problemi var anlatın rahatlarsınız belkikonuda hep kv ve aılesınden sıkayetcı olmus hanımlar eslerı ıyı cogunun benımde tam tersı kv gorumceler kp dunya ıyısı ınsanlar gozume bakarlar mutlu olayım dıye ama esımle benımde butun problemım o nolcak hadı kv tarafıyla olsa gorusmezsın olur bıterde esle nasıl olacak cozum bulamıyorum
Bence anlat içinde kalmasın hiçbir sıkıntınnAnlatırsam kk nın yazı kotası dolar
Yapicak bisey yok evet. Zamanla unuturuz ama ya. Ben hep derim. Bi kadin her erkege asik olabilir. Ve eskisinu unutur. Karsina sana deger veren, seni el ustunde tutan birisi ciktiginda ona once sempati duyucaksin. Snra sevip sonrada asik olucaksin.[/QUOTE
Yine uyuyamasam da bu güzel dileklerine ikimiz için inandım :) sende daha önce olmadığın kadar mutlu olursun umarım
Tam istediginiz sey burada aslinda suan yaptigimiz.Bazen diyorum ki nette bi kızz arkadaş edineyimm birbirimize dert ortağı olalım ammA birbirimizi tanımayAlım adlarımızı dahi bilmeyelim
ılgısızlık umursamazlık deger vermeme hızmetcı yerınde gorme sureklı bı emırler verme havası son zamanlarda hakaret de basladı korkuyorum bıraz daha ılerde dayak bıle yerım sanırım dusundukce daha cok kahroluyorumNe problemi var anlatın rahatlarsınız belki
Ne de güzel söylemişsinizTam istediginiz sey burada aslinda suan yaptigimiz.
Insallah her birimiz ardimizdakilerle bitmesinin sebebini, cok cok daha iyilerin gelmesiyle anlariz. Ve "iyikide o eskisiyle olmamis" deriz.
Yerli yada yersiz biseyler sebep oluyor ve bitiyor asklar sevdalar.
Ama ben suna inaniyorum. Biseylerin daha en baslangicinda bitti seninkide benimkide. 9 ay cok fazla degil. 10 sene cikanlar var.
Uzun bi ara gecseydi ( 10 sene gibi) ve goz yaslariyla, depresyonlarla gecirseydik bu gunleri? O zmn duamiz buyuk ihtimal " Allahim keske hic baslamadan bitseydi bu iliski, bu kdr aci vermezdi bana o zmn" derdik.
Iste su anki oldugumuz nokta, o duamizin kabul oldugu noktadir. Cok sukur uzun surmedi kisa surdu. Atlatmasi daha kolay.
Ayrica asik veysel der ya " seversin, alirsin karin olur. Seversin alamazsin kara sevdan olur". Bu kendimizce unutamadigmiz bu 2 erkekle evlenseydik belkide cok pisman olacaktik bu evlilikten. Beynimiz mutlu sona programlandigindan dolayi, su an kendimizce " kavusulamayan ask/ sevda" diyip gozunde buyutuyor.
Oysaki cok basit mevzu. Kaderimdeki hayirli kisi o degilmiss.. Allh beni kotu bi sondan korudu ve guzel gunleri nasip edicek insallah..
Gerçekten birbirimizi tanıyormuşuz gibi yazmışsınız, gözlerim dolu dolu okudum tüm yazdıklarınızı, aynen öyle oldu, belli ki ikimizde biliyoruz o insanlarla evlenseydik mutsuz olacağımızı ,ama bu da bize tecrübe oldu. o kadar yürekten diliyorum ki şuan; umarım ikimiz de birbirimize mutlu aşk haberi veririz
Seninle ayni duygulari yasiyorum suanSonumuzun olmayacağından emin olduğum kişiyi malesef aklımdan çıkaramıyorum ,aylardır gece uyuyamıyorum, benim derdim belki daha basit birçoğunuza göre ama işte napalım elimde değil bende biliyorum hatta yaşadığım en kötü olay bu da değil ama dediğim gibi elimde değil
Yanlış olduğunu bile bile sürekli düşünmek daha çok üzüyor insanı değil miKafamdan atamiyorum onu bir türlü bu çok saçma geliyor ama yapamiyorum.
Yanlismi bilmem aslinda çok büyük bir sebepten ayrilik olmadi ama unutmam gerekli olduğunu biliyorum ama yapamiyorumYanlış olduğunu bile bile sürekli düşünmek daha çok üzüyor insanı değil mi
Anlıyorum sizi,yanlış deme nedenim kendimizi üzmemizden dolayı.Unutmak elimizde değil ama sadece biraz zamana ihtiyacımız var, ben onu hatırlatacak herşeyden uzaklaşmaya çalışıyorum, kendimi gün içinde hiç boş bırakmıyorum,sadece geceye bi çözüm bulamadımYanlismi bilmem aslinda çok büyük bir sebepten ayrilik olmadi ama unutmam gerekli olduğunu biliyorum ama yapamiyorum
Zamana biraktim bende aslinda öyle bir şey ki uzaklaşmak istemek bile canimi yakiyoAnlıyorum sizi,yanlış deme nedenim kendimizi üzmemizden dolayı.Unutmak elimizde değil ama sadece biraz zamana ihtiyacımız var, ben onu hatırlatacak herşeyden uzaklaşmaya çalışıyorum, kendimi gün içinde hiç boş bırakmıyorum,sadece geceye bi çözüm bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?