• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşelim mi??

İlkokul arkadaslarma bakiyorm çoğu meslek sahibi olms evlenms 2 çocuk yapan var . 3 gün sonra düğünü olacak olan var kendime bakıyorum yerimde sayıyorum kilo bile veremiyorum bazen bende boğuluyorum herşey üstüme üstüme geliyor kafayı yicek gibi oluyorum sonra 1 erkek 1 kadını açıp izliorm geçiyor :)))

Dimi ama ya iğrençlik ötesi yalancı ikiyüzlü
Çıkarcı sinsi paragöz embesil hepsi tüüüm sülaleye biz bakıyoruz nerdeyse bizim paramızla bizden iyi hayat yaşıyorlar valla billa bıktım.
Umarım bir çıkış yolu olurda kurtuluruz.
Ha birde benim evim eşyam babamın aldığı araba herşey gözlerine batar. Malımda gözü olanın gözü çıksınnn!!
Eşimin babasının parasını bizden kıskanıyorlar.

Derdim babam ,kaybettim :/ sonraki derdim de kendim , beni de kaybettim sanırım :) demiştim zaten ,babamı gömen beni de gömer ,çok fazla birşey beklemeyin ..
Basiniz sagolsun.dusununce bile bogazim dugumleniyor..Allah sabir versin ama hayatin da gercegi.ne yazik ki ben de cok erken karsilastim canimi kaybederek.

Adettir adet derken nasil icimizin gittgini babamin ve benim...bilemediler tabii.gereksiz oldu simdi arkamdan aaaaaaa takmadi kesin sey degildir muhabbetleri donmese bari :))))))) sevmiyorum iste hem.

ablamda yakında evlendi yapmadı o adeti. yadırgadılar tabii. En saçma adetlerden. Boşverin ne derlese desinler millete göre yaşarsak:KK51:

Şuan tek derdim eşimin horlaması sanırım.. :kızgın:
bide bu aralar çok gergin olmaya başladım. Evimde iki kedi var, onlar beni bunaltıyormuş gibi hissediyorum son günlerde.. halbuki çok seviyorum :KK43: neden böyle oldum..çok gerginim çoookkk!sanırım hormonlar beni bu hale getirdi :KK34:

Adettir adet derken nasil icimizin gittgini babamin ve benim...bilemediler tabii.gereksiz oldu simdi arkamdan aaaaaaa takmadi kesin sey degildir muhabbetleri donmese bari :))))))) sevmiyorum iste hem.
Millete malzeme olsun zaten sündürür dururlar :KK62: boşver ailen ve sen bildikten sonra gerisinin ne düşündüğünü; )

Ya şu kocacığım da kocacığım diyen kadınlara acayip sinir oluyorum
Adamları koymuşlar hayatlarının merkezlerine onların etrafında dönüyorlar
Erkek milletindeki özgüven birazda bundan
Az önce okuduğum konu dert oldu nerden çıktı dersen:)
Karşılıklıysa problem yok bence.

Şuan tek derdim eşimin horlaması sanırım.. :kızgın:
bide bu aralar çok gergin olmaya başladım. Evimde iki kedi var, onlar beni bunaltıyormuş gibi hissediyorum son günlerde.. halbuki çok seviyorum :KK43: neden böyle oldum..çok gerginim çoookkk!sanırım hormonlar beni bu hale getirdi :KK34:
Allah büyük dert vermesin bence sz elinizi karnınızA koyup meleğinizi kucağınıza aldığınızı düşünün rahatlarsınız

Basiniz sagolsun.dusununce bile bogazim dugumleniyor..Allah sabir versin ama hayatin da gercegi.ne yazik ki ben de cok erken karsilastim canimi kaybederek.
Teşekkür ederim .. hayatın gerçekleriyle karşılaşacak güce sahip değildim ..

Basın sağolsun ..sabırlar diliyorum. .

Allah büyük dert vermesin bence sz elinizi karnınızA koyup meleğinizi kucağınıza aldığınızı düşünün rahatlarsınız

Evet öyle yapıyorum :) kedişler de çok huzur veriyor aslında.. onlara bağırdım bugün o yüzden moralim çok bozuk :(

İsyerimdekileri sevmiyorum
Hergun gitmek onları görmek zulüm geliyor mecbur olmak canımı sıkıyor
Ayakta durmaya çalışıyorum dussem tutacak bir Allah'ın kulu yok
Dertlesecek arkadaşım yok
Hayat kötü insanlar kötü
İyi değilim bilmiyom

O ne yahu hediye paketi gibi ya da bir seyleri kanitlar gibi :)
Bana yaptı babam onu :( Önceden konuşsak hayır derdim kesin. O da zaten bildiğinden bir şey demedi hain. Gel vedalaşalım dedi odaya soktu taktı. Millet kapıda fotoğraf çekiyor itekleyeyim mi ellerini napayım? :olamaz: Ben de evden çıkıp arabaya binince çıkardım :D Takı kesesi kolumdaydı ona koydum :D

Kaynanamı sevmiyorum sevmemek için yüzbinlerce nedenim var,görmezden geliyordum bi şekilde ama şuan hamileyim ve hormonlarım yüzünden kadının bastığı yerden bile gıcık oluyorum..( ha bide kışlık sos domates yaptım domateslerim sezon sonu olduğu için kötüydü bisürü emek ettim gün boyu, tadı kötümüdür acaba diye oturdum bide ona dertleniyorum şu saatte :)

İlkokul arkadaslarma bakiyorm çoğu meslek sahibi olms evlenms 2 çocuk yapan var . 3 gün sonra düğünü olacak olan var kendime bakıyorum yerimde sayıyorum kilo bile veremiyorum bazen bende boğuluyorum herşey üstüme üstüme geliyor kafayı yicek gibi oluyorum sonra 1 erkek 1 kadını açıp izliorm geçiyor :)))
Güldürdün beni yA saol
İsyerimdekileri sevmiyorum
Hergun gitmek onları görmek zulüm geliyor mecbur olmak canımı sıkıyor
Ayakta durmaya çalışıyorum dussem tutacak bir Allah'ın kulu yok
Dertlesecek arkadaşım yok
Hayat kötü insanlar kötü
İyi değilim bilmiyom
Bende etrafımdaki insanları sevmiyorum keşke taşınabilsek

Back