Çok iyi yaptın bende yarın başlarım inşlh aslında 10 dk olsada hiç bırakmamalı insan yoksa zor oluyor 20 gün kaldı nerdeyseuzuuuun bir aradan sonra sonunda başladım ders çalışmaya sınava çok çokk az kaldı
bugün yarım saat edebiyata çalıştım artıra artıra gidicem sonunda bi yerden başladım ama...
20 gün eneeeeeÇok iyi yaptın bende yarın başlarım inşlh aslında 10 dk olsada hiç bırakmamalı insan yoksa zor oluyor 20 gün kaldı nerdeyse
14 gün cnm bende çok korkuyorumCanım kaç gün kaldı korkuyom
Senin ki nasıl gidiyor bütün konular bitti mi14 gün cnm bende çok korkuyorum
Kitaplar bitti testler ezber tekrar kaldıSenin ki nasıl gidiyor bütün konular bitti mi
Kalk çalış ben testlere başladmAy bende Öldüm bitmiyor yazmadan da edemiyorum ne olacak ya sen en azından Kitapları bitirdin son13 gün
Çalışıyorum bende bütün gün boyunca hemde ama bitmiyor ve sürekli yazıyorum Özet Çıkarak yazmasam daha iyi olur ama işteKalk çalış ben testlere başladm
Ne bilim yazmıyosun ya bende çalışmıyorsun sandımÇalışıyorum bende bütün gün boyunca hemde ama bitmiyor ve sürekli yazıyorum Özet Çıkarak yazmasam daha iyi olur ama işte
Evet doğru aslında 4 5 gündür çalışıyorum geç başladım ve bunun cezasını çekiyorum bide benim tam 14 ders kolay değil inşallah bitiririmNe bilim yazmıyosun ya bende çalışmıyorsun sandım
Bitirirsin cnm bir kitap bir günde biter zatenEvet doğru aslında 4 5 gündür çalışıyorum geç başladım ve bunun cezasını çekiyorum bide benim tam 14 ders kolay değil inşallah bitiririm
Çok Sağol cesaret verdin canım iyiki açtın bu topiği çok faydalı benim açımdanBitirirsin cnm bir kitap bir günde biter zaten
sende sağol sık sık gelip topiği canlandırıyorsunÇok Sağol cesaret verdin canım iyiki açtın bu topiği çok faydalı benim açımdan