Ders Çalışma Günlüğüm

Hımm ben hepsini yazıyorum nerdeyse sonra internetten dinliyorum tam anlamak için böylede çok zaman alıyor sanırım
açıyorum kitabı önemli yerleri çizerek testleri çözerek falan

Hımm ben hepsini yazıyorum nerdeyse sonra internetten dinliyorum tam anlamak için böylede çok zaman alıyor sanırım

Yazarak çalışırsan çok vakit kaybedersin dersler ve konular yetişmez kitaplarda zaten konular uzun uzun,bende Rabia gibi yapıyorum okuyarak ve kitaptaki önemli yerlerin Altını çizerek benim ders kitaplarının zaten sonlarında konu özetleri var,bir de eğer var ise yardımcı kaynak alın aöl konular daha kısa ve öz oluyor.

Bide testler var konuyu okuduktan sonra sorular var onları cevapladınmı aklında kalıyor insanın ben bütün kitaplar bitince geçmiş sorular,online terstler falan çözüyorum internetten

Slm kizlar konunuzu takip ettimde belki benimde yardimcim dokunur diye bilgi verim dedim benim uyguladigim.
Ben musay yayinlarin ortak tum derslerinin gecmis sorularinin kitabini aldim.
Her kitabin gecmis 15 sinavin sorulari var baya kalin bi kitap o yuzden. Cogu kez gecmis sinavlarda cikan sorulari soruyalar. Apmanizi tavsiye ederim bana cok yardimci oluyor.
Ben aol nin kitabinindan bakiniyorum biraz.
Vakit azsada bu sorulari cozuyorum sadece ve sonunun icerigini tepdeki netten ufak bi arastirma yapiyorum diger sorulara bile yardimci oluyor zaten hemde gercekten bilgi sahibi pluyosunuz.
Siddetle tavsiye ederim.
Yoksa onca kitabi bastan sona oturup okumak sabir ve vakit isi.
Umarim geceriz hepimiz.

kaça aldın canım

35 di sanirim + kargo odedim kartim olmadigi icin
kart kullaniyosan bazi sitelerde kargo ucretsiz arastirabilirsin disi pembe.
Su anda calisiyorum zaten.
Fiyat fazla gelnesin hic cunku lise bitene kadar faydasini gorecez.

35 di sanirim + kargo odedim kartim olmadigi icin
kart kullaniyosan bazi sitelerde kargo ucretsiz arastirabilirsin disi pembe.
Su anda calisiyorum zaten.
Fiyat fazla gelnesin hic cunku lise bitene kadar faydasini gorecez.
bakarım belki alırım sağol cnm

uzuuuun bir aradan sonra sonunda başladım ders çalışmaya sınava çok çokk az kaldı
bugün yarım saat edebiyata çalıştım artıra artıra gidicem sonunda bi yerden başladım ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…