Ders Çalışma Günlüğüm

Merhaba canim ben bu gün din kültürü ve tarihe çalıştım aksam da fizik calisicam böylelikle günde 3 ders seklinde olacak isindim sanırım bakalım sonuç ne olur

Merhaba canim ben bu gün din kültürü ve tarihe çalıştım aksam da fizik calisicam böylelikle günde 3 ders seklinde olacak isindim sanırım bakalım sonuç ne olur
Ben bugün hâlâ çalışamadım misafir var koşturmaca ama akşama çalışmaya çalışıcam

Aaa bak daha bende son derse calismadim gece 12 ye kadar çalışmayı düşünüyorum

[QUOTBN n"Ahuu14, post: 40309065, member: 566481"]Aaa bak daha bende son derse calismadim gece 12 ye kadar çalışmayı düşünüyorum[/QUOTE]
Offf bn bu haftasonu da hiç çalışabileceğimi sanmıyorum misafirler kaldığı sürece uyku düzenim bile mahvoldu diyet zaten uçtu

Aaa bak daha bende son derse calismadim gece 12 ye kadar çalışmayı düşünüyorum

[QUOTBN n"Ahuu14, post: 40309065, member: 566481"]Aaa bak daha bende son derse calismadim gece 12 ye kadar çalışmayı düşünüyorum
Offf bn bu haftasonu da hiç çalışabileceğimi sanmıyorum misafirler kaldığı sürece uyku düzenim bile mahvoldu diyet zaten uçtu[/QUOTE]
O zaman pazartesi başla canım diyet için de harika baslangic

Offf bn bu haftasonu da hiç çalışabileceğimi sanmıyorum misafirler kaldığı sürece uyku düzenim bile mahvoldu diyet zaten uçtu
O zaman pazartesi başla canım diyet için de harika baslangic[/QUOTE]
Diyeti erteleyemem aldıkça alıyorum yarın gene başlıcam 2 haftadır haftada en az 3-4 bozuyorum toparlanmam gerek en son 4 kilo almıştım

Bugün çok hastaydım çalışamadım doğru dürüst ev işi bile yapmadım yarında pek vaktim olamicak yoğunluk var offf pazartesi çalışabilirim umarım

Berbat geçen bi hafta sonunu geride bıraktım çook şükür artık ders çalışma zamanı

Bugün
30 dk Tarihe
40 dk İngilizceye çalıştım
Toplamda 1 saat 10 dakika ders çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…